Încă un lider de organizație locală liberală părăsește partidul pentru a se alătura Partidului Mișcarea Populară. Este vorba despre președintele organizației orășenești Pogoanele a Partidului Național Liberal, Stan Tudor, despre care liderii PMP Buzău, senatorul Dorin Bădulescu și deputatul Adrian Mocanu, susțin, într-un comunicat de presă, că „împreună cu cea mai mare parte a membrilor s-a alăturat echipei formate de noi în procesul de unificare a dreptei la nivelul județului Buzău”. În același text, se afirmă că „Stan Tudor a fost permanent liderul opoziției din Pogoanele și la fiecare ciclu de alegeri echipa sa a obținut peste 1.500 de voturi în acest oraș”.

Organizația Pogoanele este a treia organizație liberală din județul Buzău, după cele din Nehoiu și Pătârlagele, care rămâne fără lider și fără un număr neprecizat de membri, care aleg să migreze către partidul lui Traian Băsescu.

 

DISTRIBUIȚI
loading...

3 COMENTARII

  1. Argumentul suprem pentru care ar trebui ca toți buzoienii să-i urmeze pe cei doi politicieni de mare tonaj este propria lor bunăstare.

  2. Basescu, atunci cand a dat de greu a tradat, a zis „adio PDL”. De ramanea acolo de se lupta cu toate relele aparute chiar in sanul pertidului era un lucru bun. El fuge si face un nou partid in care se aduna toate figurile imposibile, multi traseisti pe aici, oameni de nimic, cum sunt si acestia pomeniti aici. Basescu de lupta cum o facuse pana atunci , impotriva coruptiei, imputinarea lichelelor din parlament si cu regionalizarea astazi ar fi fost onorat si de ar fi avut si greseli ar fi fost iertat. Acum n-o sa faca nimic cu un Mocanu, cu asa caricaturi, nu mai functioneaza treaba cu pungile, galetile si cipilicile ce le dadea Mocanu senior pomanagiilor de pe vale Buzaului, Slanicului, Calnaului si in campie. Gata, Basescu & Badulescu& Mocanu si toti „Stanii” din Romania sunt niste parliti fara onoare si vor disparea su dupa cum le este firea vor fugi si ascunde prin alte partide.

  3. MANIPULARE BASESSITA. LA VIITOARELE ALEGERI CU ASEMENEA MINCIUNI PMP NU MAI INTRA IN PARLAMENT

Comments are closed.