27 de ani
de presa libera
Vineri, August 18, 2017 08:12 AM

Monden

Show de improvizaţie, cu actorii din trupa ImPRO-Vizor!

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
27.07.2017, 00:00
311
  • Sâmbăta aceasta, pe 29 iulie, de la ora 20,30, şase artişti promit să vă facă să râdeţi cu lacrimi

   Casa Berarilor devine locul unde se va râde în hohote, iar responsabilii de acest lucru sunt membrii trupei ImProVizor, care vă invită să faceţi show împreună!

   Showul de improvizaţie al trupei de teatru vă promit că veţi râde cum nu aţi mai făcu­t-o de mult. Cei şase din trupă se vor ocupa de întreţinerea atmosferei într-un haos organizat, numit „improvizaţie”. ImproVizor are deja la activ participări la festivaluri şi evenimente, aşa că invită sâmbăta aceasta, şi publicul de la Buzău să compună poveşti şi să râdeţi împreună.

   ImPRO-Vizor este o trupă de improvizaţie, ai cărei componenţi activează în domeniul artistic de mulţi ani, acumulând o experienţă bogată. Actori şi pasionaţi de umor, profesionişti cu poftă de joc şi joacă, membrii trupei sunt Cristi Martin, Alma (Căldare) Costin, Cristina Diaconescu, Valentin Paraschivu şi Cornel Rizea, cărora li se alătură Tavi Costin, Andreea Iliescu, Cristian Dinca şi muzicianul Andrei Pletea.

  Impro vin pe 29 iulie la Casa Berarilor să creeze împreună cu publicul  poveşti nemaiauzite şi nescrise încă, iar tot voi, publicul, sunteţi cei care propuneţi subiectele, deci feed-backul va fi garantat! Surprizele sunt baza serii, râsul şi distracţia devenind cuvintele de ordine. Distracţie pe cinste şi poftă de râs! Biletul va costa doar 25 de lei, aşa că luaţi-vă prietenii şi haideţi la spetacol!

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Aretha Franklin vrea să deschidă "un mic club" la Detroit
Vineri, August 18, 2017 07:51 AM

Legenda muzicii soul Aretha Franklin, care a anunțat la începutul anului că se retrage, se gândește serios să deschidă un club de noapte la Detroit, unde ar putea "cânta din când în când", a declarat artista ziarului local Detroit Free Press citat de AFP.

Un nou film din seria 'Star Wars', dedicat lui Obi-Wan Kenobi, este în pregătire (presă)
Vineri, August 18, 2017 07:34 AM

Regizorul Stephen Daldry, cunoscut pentru filmul 'Billy Elliot', ar urma să realizeze viitorul lungmetraj din seria 'Star Wars' care îl va avea ca erou pe maestrul Jedi Obi-Wan Kenobi, a anunțat joi publicația Hollywood Reporter citată de AFP.

ALERTĂ UPDATE MAE: O a doua victimă de cetățenie română rănită în Barcelona; a fost transportată la spital, starea sa fiind stabilă
Vineri, August 18, 2017 07:15 AM

O a doua victimă de cetățenie română a fost identificată printre persoanele rănite în urma atacului terorist din Barcelona, potrivit ultimelor informații obținute de către Ambasada României la Madrid și Consulatul General al României la Barcelona.

Doi clujeni străbat cu bicicletele 1.800 de km pentru a organiza o tabără pentru copiii cu probleme grave de sănătate
Vineri, August 18, 2017 07:02 AM

Doi clujeni vor pedala 1.800 de kilometri, prin cinci țări, până pe vârful Mont Blanc, pentru a strânge bani pentru organizarea unei tabere dedicate copiilor cu diferite boli grave.

VACANȚA DE VARĂ ÎN IMAGINI
Vineri, August 18, 2017 07:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
18 Aug, 07:35 Cifre goale
Pixelu observator a comentat pentru articolul Cum vede vicepremierul Marcel Ciolacu creşterea economică a României, care se împiedică în ruinele infrastructurii:
Numai că statisticile astea sunt făcute la grămadă. Nu sunt defalcate. Ce creștere a avut capitalul străin și ce creștere a avut capitalul autohton? Mă tem că doar capitalul străin a înregistrat creștere economică. Dezvoltarea pe baza investițiilor străine este o iluzie. Pentru simplul fapt că nu este treaba lui. Treaba lui este să facă profit și să-l împartă acționarilor. Nu există în lume vreun exemplu de țară acum dezvoltată care să se fi dezvoltat numai prin investiții străine. Creșterea asta nu este un lucru rău dar nu în folosul românilor. Cum nu este nici trecerea CAS-ului și CASS-ului de la angajator la angajat. Va genera scăderea veniturilor salariaților și un cadou neașteptat pentru capital.
17 Aug, 23:34 kioveanu
john a comentat pentru articolul A murit fostul prim-secretar de Buzău Tudor Postelnicu, ,,dobitocul“ care a condus Securitatea comunistă:
I l-a aruncat pe nicu Ceausescu in bratele kiovencei!Dragoste si recompense pe bune!
17 Aug, 17:50 lsfjsal;
klgfjd a comentat pentru articolul Registrul Auto Român lucrează cu publicul vineri, cu program prelungit, şi sâmbătă, pentru recuperarea zilei libere de luni:
si cine "s a programat"? sambata ca sa lucreze si ai nostri bugetari?
Google PageRank Checker