27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 07:36 AM

Monden

Show de improvizaţie, cu actorii din trupa ImPRO-Vizor!

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
27.07.2017, 00:00
351
  • Sâmbăta aceasta, pe 29 iulie, de la ora 20,30, şase artişti promit să vă facă să râdeţi cu lacrimi

   Casa Berarilor devine locul unde se va râde în hohote, iar responsabilii de acest lucru sunt membrii trupei ImProVizor, care vă invită să faceţi show împreună!

   Showul de improvizaţie al trupei de teatru vă promit că veţi râde cum nu aţi mai făcu­t-o de mult. Cei şase din trupă se vor ocupa de întreţinerea atmosferei într-un haos organizat, numit „improvizaţie”. ImproVizor are deja la activ participări la festivaluri şi evenimente, aşa că invită sâmbăta aceasta, şi publicul de la Buzău să compună poveşti şi să râdeţi împreună.

   ImPRO-Vizor este o trupă de improvizaţie, ai cărei componenţi activează în domeniul artistic de mulţi ani, acumulând o experienţă bogată. Actori şi pasionaţi de umor, profesionişti cu poftă de joc şi joacă, membrii trupei sunt Cristi Martin, Alma (Căldare) Costin, Cristina Diaconescu, Valentin Paraschivu şi Cornel Rizea, cărora li se alătură Tavi Costin, Andreea Iliescu, Cristian Dinca şi muzicianul Andrei Pletea.

  Impro vin pe 29 iulie la Casa Berarilor să creeze împreună cu publicul  poveşti nemaiauzite şi nescrise încă, iar tot voi, publicul, sunteţi cei care propuneţi subiectele, deci feed-backul va fi garantat! Surprizele sunt baza serii, râsul şi distracţia devenind cuvintele de ordine. Distracţie pe cinste şi poftă de râs! Biletul va costa doar 25 de lei, aşa că luaţi-vă prietenii şi haideţi la spetacol!

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: 135 de ani de la moartea pictorului Ion Andreescu
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:01 AM

Pictorul Ion Andreescu s-a născut la București, la 15/27 februarie 1850.

Baschet: Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă îl va invita președintele Trump
Duminica, Octombrie 22, 2017 04:01 AM

Fostul baschetbalist american Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă președintele SUA, Donald Trump, îl invită, a afirmat el sâmbătă, în timpul unei călătorii în Franța în legătură cu o operațiune de comunicare cu unul dintre sponsorii personali.

CITATUL ZILEI
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:30 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:19 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:03 AM

Este a 295-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker