Chiar daca companiile straine detin, in prezent, monopolul pe piata de consum romaneasca, aproape in toate domeniile, nu inseamna ca acest lucru nu se va schimba in timp, cu implicarea fiecarei persoane.

In Romania, exista firme producatoare ce ofera calitate si frumusete la preturi foarte accesibile, insa acestea nu sunt la fel de populare si de cunoscute. Motivul este simplu: sunt prea putine in marea de brand-uri de peste hotare, care si-au facut, in timp, un renume. Insa, de obicei, produsele lor sunt confectionate in tari asiatice, iar calitatea lasa de dorit. In schimb, daca verifici atent un articol creat de romani, vei observa atentia la detalii si materialele rezistente care sunt folosite in fabricarea fiecarei piese. In cazul in care consideri ca brand-urile romanesti nu se bucura de popularitatea pe care o merita, citeste in continuare si afla cum poti ajuta chiar tu dezvoltarea lor!

Iata 3 lucruri pe care le poti face pentru a ajuta companiile romanesti

• Cumpara produsele lor

Primul si cel mai important pas, este, bineinteles, achizitionarea lucrurilor preferate de la compania care iti place. De exemplu, foarte multe femei aleg sa cumpere de la firma de incaltaminte romaneasca The5thElement pantofi eleganti, cizme si ghete, datorita design-ului unic, foarte atent realizat si materialelor foarte bune din punct de vedere calitativ. De asemenea, este foarte important sa verifici etichetele articolelor atunci cand te afli intr-un magazin universal, pentru a afla originea lor.  Poti cauta pe Internet firme romanesti din orice domeniu, si vei gasi, impreuna cu aceasta informatie, si felul in care poti cumpara de la ele tot ce iti doresti!

• Promoveaza-le

Mediul online este, fara indoiala, cel mai la indemana si mai facil mod de a promova lucrurile care iti plac si care consideri ca merita facute cunoscute. Aproape toate brand-urile care confectioneaza haine sau accesorii, precum cele de pe https://www.the5thelement.ro/genti-piele-dama, au conturi pe retelele de social media. Dupa ce ai intrat in posesia unei piese la care visai de mult timp ori dupa ce ai observat calitatea oricarui produs, nu trebuie decat sa postezi o simpla poza in care mentionezi de unde l-ai luat. Prietenii tai vor vedea, chiar si cei de peste hotare, iar aceia dintre ei care sunt interesati de ceva asemanator, vor intra pe contul companiei sau chiar pe site pentru a le descoperi selectia. De asemenea, atunci cand cineva te complimenteaza pentru ceea ce porti, este momentul perfect pentru a promova brand-ul romanesc preferat!

• Evita companiile straine

Din pacate, pe piata din Romania, la momentul actual nu se poate vorbi despre o majoritate de produse romanesti. Insa, atunci cand mergi la cumparaturi sau esti in cautarea lucrurilor de care ai nevoie, verifica mai intai daca nu cumva ai la dispozitie o alternativa locala. In mod sigur, vei profita de preturi foarte accesibile si de garantia unui lucru bine facut!

Care sunt brand-urile tale romanesti preferate?

 

DISTRIBUIȚI
loading...