Are o experiență de peste 15 ani în domeniul ­edu­cației adulților, ca trainer și public speaker, deține mai multe acreditări naționale și internaționale și a susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România. Este vorba des­pre Urania Cremene, cea care organizează la Buzău, pe 12 martie, un seminar gratuit de parenting.

În plus veți primi un curs online despre cum să rezolvi cei trei factori care marchea­ză copilăria: temele, poveștile și bunicii. Acest program, semnat de Urania Cremene și Adriana Titieni, valorează în mod normal 100 lei, însă dacă veți participa la seminar, îl veți primi gratuit.

Seminarul va avea loc la Buzău, la Hotel Sport B90, de la orele 9,20 și 16,30.

Dacă veți asista la primul seminar gratuit ce oferă 18 tehnici de parenting ce va avea loc pe 12 martie veți înțelege de ce majoritatea părinților nu reușesc să rezolve problemele cu propriii copii și cum să evitați aceste greșeli. Vei înțelege de asemenea ce stă la baza comportamentelor copilului și veți putea preveni pro­ble­mele înainte să apăra. Urania Cremene, cea care va susține seminarul, va reuși să vă explice cum vă veți îmbunătăți mult relația cu al vostru copil pe termen lung, cu mici schimbări în prezent, ca “întâi te conectezi, apoi corectezi”. Tot Urania vă va oferi răspunsul la ce să faceți în momentele în care vă pierdeți cumpătul și vă vine să strigați sau să “puneți mâna pe copil” cum spunea o mamă din Ardeal, prezentă la unul dintre ­se­minariile precedente. Veți primi o metodă practică, care funcționează aproape de fiecare dată în astfel de situații, și chiar veți face un exercițiu cu joc de rol în sală.

„Peste 50.000 de părinți au participat până acum la acest seminar”    

În concluzie, ca să deveniți un părinte model pentru copilul dumneavoastră aveți nevoie să primiți informații avansate despre știința motivației (predate în universități ca Oxford si Harvad), dar adaptate relației dintre părinte și copil și explicate pe limba unei mame, căreia îi plac pantofii și are probleme cu jucăriile nestrânse din camera copilului. În plus, veți râde ­apro­ximativ un sfert din timpul seminarului, pentru că e și distractiv, promit organizatorii.

„Vei putea interacționa cu părinți din orașul tău, care au aceleași interese și provocări ca și tine. Peste 50.000 de părinți au participat până acum la acest ­se­minar, iar pentru că este un eveniment gratuit, locurile se ocupă repede, așa că te așteptăm să te înscrii!”, au explicat organizatorii. Tot ei promit că după participarea la acest seminar vei fi în TOP 3% părinți din această lume care învață activ despre relația cu ai lor copii.

DISTRIBUIȚI
loading...