Astăzi, de la ora 17,30, într-o singură manşă, pe terenurile din Zărneşti şi Cândeşti, se vor decide finalistele ediţiei 2017-2018 a celei de-a doua competiţii fotbalistice judeţene. Sorţii au decis ca, la Zărneşti, să lupte pentru un loc în finală grupările de Liga a 4-a Avântul şi Voinţa Lanurile, finalista de anul trecut.

La fel de atractivă se anunţă şi partida de la Cândeşti, dintre divizionara a cincea Viitorul 2 Verneşti şi SCM Gloria, lidera Ligii a 4-a. Partidele din acest penultim act se dispută într-o

singură manşă. Conform regu­lamentului, dacă la finalul timpului regulamentar scorul va fi egal vor urma prelungiri, două reprize a câte 15 minute. Dacă egalitatea persistă, departajarea se va face în urma executării loviturilor de la 11 metri.

Semifinale, astăzi, ora 17.30:

Avântul Zărneşti – Voinţa Lanurile

Viitorul 2 Verneşti – SCM Gloria Buzău

Finala Cupei României, faza judeţeană, va avea loc miercuri, 3 iulie, de la ora 17,45, pe Stadionul „Olimpia” din Rm. Sărat.

Modificări de date în Liga a 4-a, decise în Comitetul de Urgenţă al AJF

Comitetul de Urgenţă al Asociaţiei Judeţene de Fotbal a aprobat, luni, modificările datelor de desfăşurare a ultimelor etape din cadrul campionatului Ligii a 4-a, astfel:

– Etapa a 27-a: sâmbătă, 26 mai

– Etapa a 28-a: sâmbătă, 2 iunie

-Etapa a 29-a: sâmbătă, 9 iunie

  • Joi, 14 iunie, se dispută meciurile Victoria Boboc – SCM Gloria şi Voinţa Lanurile – Diadema Gherăseni

– Etapa a 30-a: sâmbătă, 16 iunie

  • Duminică, 17 iunie, se joacă partidele SCM Gloria – Voinţa Lanurile şi Team Săgeata – AS Balta Albă

Prin aceste modificări s-a dorit evitarea disputării etapelor  intermediare.

DISTRIBUIȚI
loading...