Machiaj natural

 

Dacă îţi doreşti un machiaj de zi natural, dar atrăgător, care să îţi pună în evidenţă ochii, aplică pe toată pleoapa superioară un fard bej, piersică, roz sau auriu, apoi trasează cu dermatograful kohl o linie subţire, puţin îngroşată spre exterior. Astfel, forma ochilor va fi pusă în valoare, iar genele vor părea mai dese. În plus, pentru a te bucura de o privire luminoasă şi odihnită, aplică un dermatograf bej sau alb.

În cazul în care nu îţi place să foloseşti creionul contur negru, de tip khol, cel mai indicat este să foloseşti un dermatograf de culoare maro închis. Acesta va defini privirea şi linia genelor, în timp ce îţi va oferi un look extrem de natural.  

 

Machiajul ca alternativă la machiajul cu tuş

 

Aplicarea dermatografului este o alternativă mai uşoară şi mai rapidă decât aplicarea tuşului de ochi, deoarece acesta nu necesită atât de multă precizie şi îndemânare. În plus, creionul dermatograf îţi oferă un look mult mai natural în comparaţie cu tuşul, fiind perfect atât pentru un machiaj de zi mai puternic, cât şi pentru un look dramatic, de seară. Dintre cele mai populare tehnici de machiaj cu creionul dermatograf, care pot înlocui cu succes efectele machiajului cu tuş, se număra modelul cat-eye, cel coadă de rândunică şi cel dramatic, obţinut în urma trasării unei linii foarte groase pe pleoapa superioară. Indife­rent de modelul ales, dermatograful îţi va oferi un look îndrăzneţ, seducător şi foarte atrăgător.

DISTRIBUIȚI
loading...