Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) este gata să plătească până la 369,57 milioane lei (80 milioane euro), fără TVA, pentru întreţinerea drumurilor administrate de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Bucureşti, inclusiv cele care traversează judeţul Buzău, pe o perioadă de trei ani. Alte 200 de milioane sunt alocate, pe o perioadă de 4 ani, pentru achiziţia şi transportul semnalizării verticale necesară drumurilor naţionale şi autostrăzilor.

În primul caz, acordul cadru vizează lucrări de întreţinere periodică – covoare asfaltice pentru o perioadă de 36 luni, pe drumurile naţionale şi autostrăzile din administrarea DRDP Bucureşti – opt loturi. Valoarea estimată a acordului cadru, fără TVA, este între 55,43 şi 369,57 milioane lei, fără TVA. Cele opt loturi vizate sunt Secţia de Drumuri Naţionale (SDN) Bucureşti Nord, SDN Bucureşti Sud, SDN Alexandria, SDN Piteşti, SDN Târgovişte, SDN Ploieşti, SDN Buzău şi Secţia de Autostrăzi.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 9 februarie. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 12 februarie. Data limită de evaluare a ofertelor este 9 martie.

În al doilea caz, autoritatea contractanta estimează să încheie minim un contract subsecvent anual, pentru direcţiile regionale Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova şi Iaşi. Acordul cadru are o durată de 4 ani şi valoarea totală fără TVA este estimată la 200 milioane lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 13 februarie, data limită de evaluare a ofertelor fiind 13 martie.

DISTRIBUIȚI
loading...