Pe 12 octombrie, la Tempo Anticafe, începe pro­gramul „Școala de ­afa­ceri pentru tineri”, unde tinerii buzoieni vor putea descoperi cum să facă pasul de la idee la plan și de la plan la o afacere de succes. În cadrul proiectului vor fi parcurse patru dintre cele mai importante arii de dezvoltare ale unui business: project management, bran­ding, comunicare, marketing & vânzări, motiv pentru care sunt așteptați să se înscrie în acest program tineri cu vârsta cuprinsă între 18-25 de ani care intenționează să realizeze un proiect personal și au nevoie de informații în acest domeniu.

Astfel, cei care au lansat proiectul “Școala de afaceri” promit să ofere informații participanților necesare pen­tru dezvoltarea competențelor antre­prenoriale și sus­ținerea dezvoltării spiritului antreprenorial și inovator, dar și să le ofere sprijin și consiliere. De asemenea, pe lista obiectivelor se află și  creșterea gradului de conștientizare și promovare a atitudinii ­po­zitive față de cultura antreprenorială în rândul tinerilor din Buzău.

Care este agenda proiectului

Sunt programate în perioada 12-27 octombrie mai multe workshopuri. Pentru început, în data de 12 octombrie va avea loc workshopul “Proiect manage­ment”, iar în data de 13 octombrie workshopul “Branding”. Pentru 19 octombrie, organizatorii au pregătit workshopul despre comunicare, după care, în data de 20 octombrie, va fi susținut un workshop cu tema marke­ting&vânzări, urmat în 26 octombrie de prezentare idei de afaceri. Pe 27 octombrie vor fi desemnați câștigătorii, cele mai bune idei fiind premiate de organizatori într-un clasament în care a fost inclus și un premiu special. Astfel, organizatorii vor oferi și premii  în valoare de 2.000, 1.000 și 500 lei pentru locul I, II, respectiv III, iar premiul special  va consta într-un intership plătit la Tempo Anticafe.

Cât costă participarea

Participarea la proiectul ,,școala” de afaceri pentru tineri inițiat de Tempo Anticafe va costa ,,timpul pe care îl petreci la noi și ai la discreție, apă, cafea, ceai, alune, biscuiți. Valoarea timpului pentrecut la noi este de 12 lei/h, iar participarea la <Școala de afaceri pentru tineri> nu implică nicio altă taxă suplimentară”, spun organizatorii. Locurile sunt însă limitate, iar cei interesați trebuie să se înscrie prin completarea unui formular de pe site-ul ,,Tempo”.

DISTRIBUIȚI
loading...