• Evenimentul clubului Seawolves va fi găzduit anul acesta în fosta unitate militară 01258

Un nou prilej de sărbătoare, adrenalină, curse de motociclete şi distracţie până la zorii zilei cu ocazia unei noi ediţii Moto Bikers Party. Cei ce iubesc viaţa pe două roţi, ­mu­zica rock şi petrecerile în aer liber sunt invitaţi la o nouă ediţie a multaşteptatei sărbătorii organizate la Râmnicu Sărat. De pe 6 iulie şi până pe 8 iulie, în fosta unitate militară 01258, de pe şoseaua Podgoriei, se vor auzi motoarele turate, muzică rock şi vor avea loc diverse concursuri specifice comunităţii de bickeri.

Cheful va începe de la ora 12,00, vineri, pe 6 iulie, iar la această ediţie, cea cu numărul IX, se vor pune la dispoziţie locuri de campare, parcare amenajată şi supravegheată, terase cu bere rece şi produse la grătar.

„Anul acesta am schimbat locul, dar nu şi năravul, el rămâne acelaşi, aşa că nu va lipsi tradiţionalul ceaun de fasole cu afumătură, de vineri, şi nici cel cu gulaş, de sâmbătă. Tot sâmbătă, după încheierea paradei moto, vor urma concursurile specifice care vor avea, şi anul acesta, premii deosebite! Vă aşteptăm cu chef de distracţie!“, este invitaţia lansată de Victor Benescu, unul dintre membrii de bază ai echipei Seawolves,.

În prima seară de petrecere, vineri, 6 iulie vor întreţine atmosfera trupele Siaj, Lupu’ cel rău, Busola, în timp ce sâmbătă, pe 7 iulie, vor cânta BlackOut, S.G. Project, Alex Florea & The Blooms. În fiecare noapte, Silviu Covaci (voce & chitară), Ionuţ Micu (tobe) şi Virgil Stoica (bass) vă vor strânge în jurul focului de tabără cu un concert unplugged. Intrarea, ca de obicei, este liberă!

Seawolves MC Buzău  face parte din grupul Seawolves Motorcycle Club / Brethren Of the Black Coast, un club moto independent, înfiinţat şi dezvoltat în România, având originile şi chapterul „mamă“ la malul mării, în Constanţa. Membrii clubului se declară mai mult decât o frăţie de ,,călăreţi ai cailor de oţel“, o adevărată familie, pe care o leagă nu numai pasiunea pentru motociclete, ci şi anii şi aventurile avute împreună. Totul a început în preajma ­anu­lui 2000, clubul prinzând contur în 2003, iar de atunci au fost călătorii, întruniri, petreceri, au fost clipe de neuitat, dar şi clipe grele, au trecut prin momente de cumpănă, dar au avut şi mai multe momente memorabile. Un singur lucru a rămas neschimbat, declară membrii clubului, prietenia şi respectul unul faţă de celălalt! „Noi, Lupii-De-Mare motociclişti suntem strâns legaţi unul de altul pentru că ne uneşte acelaşi spirit, acelaşi stil şi principii de viaţă. Nu am fi reuşit în tot ceea ce am făcut şi facem dacă nu ne-am fi călăuzit după cele 4 valori de baza ale clubului: Respect, Integritate, Onoare şi Loialitate”, mărturi­sesc membrii clubului.

DISTRIBUIȚI
loading...