27 de ani
de presa libera
Sambata, August 19, 2017 23:22 PM

Politic

Săptămâna și secretarul: Roxelana Radu revine!

de Călin BOSTAN
Politic  |
20.04.2017, 00:00
2205

   Juristul Roxelana Radu este, de ieri, noul secretar al munici­piului Buzău, înlocuind-o pe colega ei Mirela Baciu - inspector în cadrul Compartimentului Gestionare Hotărâri Consiliu Local Municipal și Dispoziții Primar -, care a fost numită în funcție săptămâna trecută de viceprimarul Ionuț Apostu. Mirela Baciu reușește, astfel, performanța de a avea cel mai scurt mandat de  se­cre­tar, de numai o săptămână.

   Astfel, se pare că saga numirii unui secretar al municipiului este una fără final în viitorul apropiat. De la începutul lunii iulie 2016, postul de secretar al municipiului a fost ocupat de Roxelana Radu, de fostul prefect George Sava, de consilierul juridic din Primărie Bogdan Barbu și de Diana Pavel, detașată din Prefectură. Criza provocată de plecarea Dianei Pavel înapoi pe postul pe care îl deține în Prefectură - criză care a adus Primăria în imposibilitatea de a elibera acte care necesitau semnătura secretarului - a fost rezolvată parțial cu circa zece zile înaintea Paștelui, după ce unul dintre angajații serviciului juridic, Viorel Dima, salariat cu vechime în Primărie, acceptase să preia o parte din  prerogativele funcției, respectiv pe cele legate de emi­terea dispozițiilor pe Compartimentul de Resurse Umane, pentru Autoritatea Tutelară și Re­gistrul Agricol, partea de adeve­rințe, astfel încât solicitanții să își poatăîncasa banii de la APIA. Numirea Mirelei Baciu ca secretar  părea că a pus lucrurile pe făgașul normal, însă, iată, asistăm la o nouă schimbare la nivelul acestei funcții. 

Comentarii

Primarie (20 Apr, 07:55)
Buzoian

Se va ascuti lupta din cadrul primariei pentru supravietuire.

Raspunde

Stiri Agerpres

Campionatul Angliei - Arsenal Londra, învinsă în deplasare
Sambata, August 19, 2017 23:07 PM

Echipa Arsenal Londra a fost învinsă la limită în deplasare, cu scorul de 1-0, de formația Stoke City, într-o partidă din cadrul etapei a 2-a a campionatului de fotbal al Angliei, disputată sâmbătă seara.

Ludovic Orban: Actualul guvern distribuie resurse pe care nu le are
Sambata, August 19, 2017 22:28 PM

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban, și-a manifestat, sâmbătă, îngrijorarea față de creșterea gradului de îndatorare al României, el afirmând că actualul guvern "distribuie resurse pe care nu le are".

Ciclism: Turul Spaniei - Rohan Dennis, lider după prima etapă
Sambata, August 19, 2017 22:19 PM

Cea de-a 72-a ediție a Turului ciclist al Spaniei a debutat sâmbătă, la Nimes (Franța), cu un contra-cronometru pe echipe, pe distanța de 13,7 km, la finalul căruia australianul Rohan Dennis a preluat tricoul roșu rezervat liderului clasamentului general.

Torje și Grozav au marcat în campionatul Turciei
Sambata, August 19, 2017 21:36 PM

Jucătorii români Gabriel Torje și Gheorghe Grozav au marcat câte un gol pentru echipa lor, Karabukspor, în partida câștigată pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în fața formației Istanbul Basaksehir, sâmbătă, în cadrul etapei a doua a campionatului de fotbal al Turciei.

Proetnica: Zeci de copii și-au pus la încercare imaginația în cadrul unor ateliere creative diverse
Sambata, August 19, 2017 21:20 PM

Zeci de copii s-au perindat, timp de două zile, în cetatea Sighișoarei, în cadrul unor ateliere creative unde, indiferent de etnie, s-au aflat împreună cu reprezentanții Asociației Lumea Bună, aflați pentru prima oară la "Proetnica", festival aflat acum la cea de-a XV-a ediție.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
19 Aug, 22:24 Incredibil
Ionescu o a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Nu cred!!E o farsă!!!????
19 Aug, 22:04 Despre revocari
Profesor,fost director a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Orice nas isi are nașul
19 Aug, 20:05 Genunche
Vica a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Ministrul, in loc sa se intereseze de manuale si inceperea in bune conditii a noului an scolar s-a gandit la o noua prostie- revocarea celor 13 inspectori generali. Domnule prim mimistru , acesta este motivul sa-l destituiti pe Liviu Pop, daca se poate, tot prin fax. Liderii de sindicat ce fac? Sau le este frica de ,,sef``? Noi l-am facut ministru, cu cotizatia de la sindicat!
Google PageRank Checker