27 de ani
de presa libera
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:51 PM

Politic

Săptămâna și secretarul: Roxelana Radu revine!

de Călin BOSTAN
Politic  |
20.04.2017, 00:00
2234

   Juristul Roxelana Radu este, de ieri, noul secretar al munici­piului Buzău, înlocuind-o pe colega ei Mirela Baciu - inspector în cadrul Compartimentului Gestionare Hotărâri Consiliu Local Municipal și Dispoziții Primar -, care a fost numită în funcție săptămâna trecută de viceprimarul Ionuț Apostu. Mirela Baciu reușește, astfel, performanța de a avea cel mai scurt mandat de  se­cre­tar, de numai o săptămână.

   Astfel, se pare că saga numirii unui secretar al municipiului este una fără final în viitorul apropiat. De la începutul lunii iulie 2016, postul de secretar al municipiului a fost ocupat de Roxelana Radu, de fostul prefect George Sava, de consilierul juridic din Primărie Bogdan Barbu și de Diana Pavel, detașată din Prefectură. Criza provocată de plecarea Dianei Pavel înapoi pe postul pe care îl deține în Prefectură - criză care a adus Primăria în imposibilitatea de a elibera acte care necesitau semnătura secretarului - a fost rezolvată parțial cu circa zece zile înaintea Paștelui, după ce unul dintre angajații serviciului juridic, Viorel Dima, salariat cu vechime în Primărie, acceptase să preia o parte din  prerogativele funcției, respectiv pe cele legate de emi­terea dispozițiilor pe Compartimentul de Resurse Umane, pentru Autoritatea Tutelară și Re­gistrul Agricol, partea de adeve­rințe, astfel încât solicitanții să își poatăîncasa banii de la APIA. Numirea Mirelei Baciu ca secretar  părea că a pus lucrurile pe făgașul normal, însă, iată, asistăm la o nouă schimbare la nivelul acestei funcții. 

Comentarii

Primarie (20 Apr, 07:55)
Buzoian

Se va ascuti lupta din cadrul primariei pentru supravietuire.

Raspunde

Stiri Agerpres

Actrița Olga Tudorache a fost înmormântată cu onoruri militare
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:42 PM

Actrița Olga Tudorache a fost înmormântată sâmbătă, cu onoruri militare, la Cimitirul Bellu.

Dobre: ANAF va începe în scurt timp un control pentru a identifica toate companiile ce au avut contract cu Omnia Turism
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:36 PM

Agenția Națională de Administrare Fiscală va începe în scurt timp un control pentru a identifica toate companiile care au avut contract cu Omnia Turism, control care ar putea să fie finalizat în maximum două luni, a declarat, sâmbătă, ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre.

Consumul unei cantități mici de alcool ne îmbunătățește pronunția într-o limbă străină (studiu)
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:33 PM

Abuzul de alcool este, evident, nociv pentru sănătate. Cu toate acestea, consumul unei cantități mici poate îmbunătăți pronunția într-o conversație într-o limbă străină, au arătat cercetători britanici și olandezi într-un nou studiu publicat la 18 octombrie în revista Journal of Psychopharmacology.

Retro Parada Toamnei - sâmbătă și duminică în 27 de orașe din România
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:11 PM

Retro Parada Toamnei, un eveniment care încheie sezonul 2017, se desfășoară sâmbătă și duminică în 27 de orașe din România.

Afganistan: Cel puțin 56 de morți în atentatul comis împotriva unei moschei șiite la Kabul (nou bilanț)
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:05 PM

Atentatul comis vineri seara de gruparea jihadistă Statul Islamic (SI) împotriva unei moschei șiite din Kabul s-a soldat cu 56 de morți și 55 de răniți, potrivit unui nou bilanț furnizat de Ministerul de Interne afgan, relatează AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker