27 de ani
de presa libera
Luni, Iunie 26, 2017 06:45 AM

Politic

Săptămâna și secretarul: Roxelana Radu revine!

de Călin BOSTAN
Politic  |
20.04.2017, 00:00
2161

   Juristul Roxelana Radu este, de ieri, noul secretar al munici­piului Buzău, înlocuind-o pe colega ei Mirela Baciu - inspector în cadrul Compartimentului Gestionare Hotărâri Consiliu Local Municipal și Dispoziții Primar -, care a fost numită în funcție săptămâna trecută de viceprimarul Ionuț Apostu. Mirela Baciu reușește, astfel, performanța de a avea cel mai scurt mandat de  se­cre­tar, de numai o săptămână.

   Astfel, se pare că saga numirii unui secretar al municipiului este una fără final în viitorul apropiat. De la începutul lunii iulie 2016, postul de secretar al municipiului a fost ocupat de Roxelana Radu, de fostul prefect George Sava, de consilierul juridic din Primărie Bogdan Barbu și de Diana Pavel, detașată din Prefectură. Criza provocată de plecarea Dianei Pavel înapoi pe postul pe care îl deține în Prefectură - criză care a adus Primăria în imposibilitatea de a elibera acte care necesitau semnătura secretarului - a fost rezolvată parțial cu circa zece zile înaintea Paștelui, după ce unul dintre angajații serviciului juridic, Viorel Dima, salariat cu vechime în Primărie, acceptase să preia o parte din  prerogativele funcției, respectiv pe cele legate de emi­terea dispozițiilor pe Compartimentul de Resurse Umane, pentru Autoritatea Tutelară și Re­gistrul Agricol, partea de adeve­rințe, astfel încât solicitanții să își poatăîncasa banii de la APIA. Numirea Mirelei Baciu ca secretar  părea că a pus lucrurile pe făgașul normal, însă, iată, asistăm la o nouă schimbare la nivelul acestei funcții. 

Comentarii

Primarie (20 Apr, 07:55)
Buzoian

Se va ascuti lupta din cadrul primariei pentru supravietuire.

Raspunde

Stiri Agerpres

Liberalii se reunesc pentru a stabili delegația și mandatul cu care merg la Palatul Cotroceni
Luni, Iunie 26, 2017 06:02 AM

Liberalii vor stabili luni delegația care va merge la consultările de la Palatul Cotroceni în vederea desemnării noului premier și mandatul acesteia, a declarat săptămâna trecută președintele PNL, Ludovic Orban.

Consultări la Palatul Cotroceni cu partidele parlamentare pentru desemnarea unui nou premier
Luni, Iunie 26, 2017 05:52 AM

Partidele parlamentare sunt invitate luni, la Palatul Cotroceni, pentru consultări cu președintele Klaus Iohannis în vederea desemnării unui candidat pentru funcția de prim-ministru.

Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni
Luni, Iunie 26, 2017 05:48 AM

Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni până la ora 16,00, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.

Fostul ambasador al României în Italia va fi audiat la Comisia de anchetă privind alegerile din 2009
Luni, Iunie 26, 2017 05:46 AM

Fostul ambasador al României la Roma în timpul alegerilor prezidențiale din anul 2009 Răzvan Rusu va fi audiat luni de către Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009, a anunțat săptămâna trecută președintele comisiei, Mihai Fifor.

Social-democrații vor anunța luni numele noului premier; va fi validat la Comitetul Executiv
Luni, Iunie 26, 2017 05:30 AM

Social-democrații vor anunța luni numele noului premier, acesta urmând a fi validat de Comitetul Executiv Național care se va reuni la Palatul Parlamentului, după ce moțiunea de cenzură "România nu poate fi confiscată. Apărăm democrația și votul românilor" a fost adoptată miercuri în plenul reunit al Parlamentului.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
25 Jun, 21:06 Adevarata drama
mihalcea florina a comentat pentru articolul UPDATE Cardiologul Adrian Negoiță, găsit decedat, sâmbătă dimineață, la locuința de la munte:
Dumnezeu sa-l odihneasca in PACE!
25 Jun, 21:02 Romania intre doi "ticalosi "
Chiriac Cristina a comentat pentru articolul România, între doi „ticăloși“ *):
Sunt de acord ca amandoi sunt niste ticalosi ,ca Romania nu va deveni un stat de drept atata timp cat cei doi o vor conduce.....e pacat de romanii care nu sunt informati si voteaza cu ei in speranta ca va fi mai bine.
25 Jun, 16:25 funcția de dr
ilie a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
La mine la scoală directorul nu stie sa trimită un mail, sa facă un tabel, mereu e reclamat....si nimic..nimic ..si multe alte simplitati si incapacitatidin partea lui...colegii, nimic si ei..nu spun, bineînțeles . NIMIC!de teama răzbunării acestuia.Dar ei nu intelleg ca nu are ce sa le facă.Cât sa fii de indiferent?!
Google PageRank Checker