S-a finalizat concursul pentru cele 17 posturi de asistenţi şi îngrijitoare scoase la concurs pentru Centrul de Sănătate Multifuncţional de la Pârscov şi, aşa cum arată rezultatele, acestea au fost ocupate în totalitate.

Dacă atragerea medicilor în noul centru de la Pârscov a fost destul de greoaie, pentru posturile de personal auxiliar scoase la concurs a existat o concurenţă destul de mare,  iar majoritatea candidaţilor care s-au prezentat la examen s-a dovedit a fi formată din cadre medicale medii bine pregătite. Astfel, după rezultatele bune obţinute la proba scrisă, majoritatea candidaţilor pentru cele 17 posturi de asistenţi medicali şi îngrijitoare  au trecut şi de proba interviului, după cum o arată rezultatele publicate de Spitalul Judeţean Buzău. Punctajul maxim obţinut a fost 98,75, la secţiunea destinată asistenţilor medicali,  iar punctajul minim a fost de 47,50. Au fost respinşi  doar trei din cei 15 candidaţi calificaţi după proba scrisă, iar unul dintre aceştia nu s-a mai prezentat la interviu.

Potrivit rezultatelor publicate de Spitalul Judeţean Buzău, pe cele şase posturi de asistenţi medicali vor fi încadraţi candidaţii: Daniela Ioana Lemnaru, Simona Severina Şerban, Daniela Cornelia Burlacu, Georgiana Stan, Mirela Oprea şi  Ana-Mara Foişor.

La  concursul pentru cele şase locuri de asistenţi medicali debutanţi, cel mai bun punctaj la interviu a fost a fost 97,50, iar cel mai slab, 32,50. Din cei 27 de candidaţi calificaţi la interviu, 26 au fost prezenţi, iar 11 dintre ei au fost respinşi, împreună cu candidatul absent.

Înainte de contestaţii, cei şase viitori asistenţi debutanţi de la Pârscov sunt: Alexandra Oana Chircu, Mirela Daniela Cîrstea, Victoriţa Neluţa Vereagă, Anca Valentina Filipache, Constantin Alin Sitaru şi Alexandra Fieraru.

Pentru posturile de îngrijitoare, toate cele 14 candidate rămase în cursă după proba scrisă, pentru cele cinci posturi scoase la concurs, s-au prezentatla examen. Una singură a fost respinsă, obţinând 43,75 de puncte, însă doar cele care au obţinut cele mai mari cinci medii finale vor fi angajate. Punctajul maxim obţinut la această probă a fost de 97,50 şi a fost obţinut de Elena Simona Pinghel, care s-a calificat alături de Lidia Lucia Pârleciu, Diana Ştefan şi Carmen Gabriela Miron.

DISTRIBUIȚI
loading...