Consilierul județean liberal Raul Florescu a fost înlocuit în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică de colegul său de partid Claudiu Carpen.  Decizia a fost luată prin votul membrilor Consiliului Județean în ședința ordinară a lunii mai, fără obiecțiuni, după ce, în luna aprilie, proiectul de hotărâre cu același obiect a fost amânat la propunerea președintelui CJ Petre Emanoil Neagu. 20 de consilieri au votat în aprilie pentru amânarea proiectului, șapte împotrivă și doi, printre care și președintele Petre Emanoil Neagu, s-au abținut.

Reamintim că, nu cu mult timp în urmă, conducerea județeană a Partidului Național Liberal a hotărât înlocuirea lui Florescu din ATOP cu colegul său Claudiu Carpen, iar decizia urma să fie pusă în practică de către deliberativul județului luna trecută. Proiectul de hotărâre aflat pe ordinea de zi nu a mai fost supus votului, după ce Raul Florescu, cel vizat de înlocuire, a solicitat colegilor din Consiliul Județean amânarea discutării acestuia, motivându-și demersul prin aceea că ar fi contestat respectiva măsură și că ar avea nevoie de timp până la soluționarea contestației. De cealaltă parte, liderul de grup al Partidului Național Liberal, Emilia Babiuc, a susținut punctul de vedere al formațiunii sale politice, explicând că decizia este una internă a PNL și că, în mod normal, proiectul ar trebui supus aprobării.

Proiectul aflat pe ordinea de zi a fost amânat cu concursul mai multor consilieri PSD, ALDE și cu o parte a celor PNL.

 

DISTRIBUIȚI
loading...

4 COMENTARII

  1. Privite din exterior evenimentele din PNL sunt conturate așa cum spun comentatorii de azi. Din interior situația este cu totul altfel. Deocamdată mersul evenimentelor este de partea devotamentului față de PNL, al loalității față de doctrina liberală, al demnității comportamentale și al eticii relaționale. Toți cei care vor să cunoască viața internă de partid a PNL au tot dreptul să o facă DIN INTERIOR nu de la colportatorii marginali, infiltrații și intriganții subvenționați și nici din sursele aservite altor partide.

    • Dacă doctrina liberală înseamnă contestarea celei mai recente decizii a CCR sau plângeri penale de înaltă trădare cu prietenii evrei, atunci cei care vor să cunoască viața internă a PNL o vor putea face doar din cărțile de istorie!

  2. Da, voința partidului hazna a PSD. Au fost eliminați di ATOP cei care aveau habar, unii de lege alții de administrație. Raul și Nicolae. Ăștia au fost vocali la adresa preșului PSD, Romanescu. Au pus în locul lor niște nimeni. PNL este în comă. Sper sa moară și și sa renască, asta e singura șansă a acestei… asociații pe persoana fizica. PNL merita sa existe, însă nu cu cu actualii conducători vânduți, care au amanetat partidul.

    • Amanetarea unui partid este cea mai mică problemă. Baiul mare este că s-a vândut țărișoara. Ce vedem nu este decât un concurs abject de slugărnicie față de Înalta Poartă Brandenburg, ce numește administratori peste colonia România. Dintre toate partidele înscrise în concurs se detașează vizibil peneleul, foamea forțându-i să fie atât de slugarnici încât nu se mai sfiesc de aparențe, spre deosebire de pesedeu care a acumulat ceva colăcei în zona șoldurilor!

Comments are closed.