Un bărbat în vârstă de 39 de ani, de loc din Botoşani, dar stabilit pe lângă Râmnic, s-a crezut Spiderman, însă acum va da socoteală în faţa legii.  În week-end, profitând că nu se lucrează, individul a pătruns în incinta unei croitorii din Rm. Sărat de unde a sustras mai multe bunuri pe care intenţiona să le valorifice, unele la fier vechi. A ochit o fereastră acoperită cu un carton, a escaladat zidul clădirii unde funcţiona respectiva societate comercială, până la un balcon, de unde a pătruns uşor în incintă. Şi-a încărcat un sac cu bunuri şi dus a fost. Până marţi…

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Sărat, în urma activităţilor specifice desfăşurate, l-au identificat pe bănuitul de comiterea furtului şi au recuperat şi bunurile sustrase.

„Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că în perioada 10 – 12 februarie 2018, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Botoşani, ar fi pătruns în timpul nopţii, în incinta unei societăţi comerciale din Râmnicu Sărat, prin escaladare şi profitând de neasigurarea corespunzătoare a unei ferestre.

Prejudiciul în valoare de 3.000 dare lei a fost recuperat şi predat reprezentantului societăţii comerciale, o râmniceancă în vârstă de 46 de ani.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru furt calificat şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale“, informează Biroul de presă al IPJ Buzău.

DISTRIBUIȚI
loading...