• SCM Timişoara – SCM Gloria, sâmbătă, ora 11,00

O nouă competiţie, acelaşi adversar la start pentru SCM Gloria. Dacă în urmă cu o lună, în Parcul Tineretului, au întâlnit campioana SCM Timişoara în Cupa Regelui, în faţa căreia au cedat fără drept de apel (19-52), buzoienii îi vor înfrunta pe bănăţeni şi în primul meci din noul sezon al SuperLigii. De data aceasta, datele problemei sunt mult schimbate.

Partida se va disputa la Timişoara şi se va juca pe puncte, amănunt esenţial într-un campionat cu puţine jocuri, mai ales din perspectiva Timişoarei, a cărei supremaţie este ameninţată de cel puţin trei echipe: ştiinţa Baia Mare, Steaua şi CSM Bucureşti. De la întâlnirea care a avut loc în urmă cu exact o lună, este de presupus că rugbiştii buzoieni sunt mai bine pregătiţi şi îşi cunosc mai bine adversarul. Timişoara este mare favorită, dar şi elevii lui Costică Merşoiu au şansa lor, ce merită jucată.

,,Ne bucurăm să fim aliniaţi la startul SuperLigii, mai ales că suntem o echipă încă în formare. Avem şi jucători ceva mai experimentaţi, avem şi jucători tineri şi sperăm să găsim cea mai bună formulă pentru a ne lega cât mai bine ca echipă. Jucătorii sunt încântaţi că vor evolua în această competiţie importantă, ne dorim să facem jocuri frumoase, să creştem de la meci la meci”, a spus căpitanul echipei buzoiene, sud-africanul Michel ­Sche­­peers, într-o conferinţă de presă ce a premers debutului SuperLigii de rugby.

SuperLigă, Etapa 1, program:

• Sâmbătă, ora 11,00:

SCM Timişoara – SCM Gloria Buzău

Ştiinţa Baia Mare – Tomitanii Constanţa

Steaua Bucureşti – Universitatea Cluj

CSM Bucureşti – Dinamo Bucureşti

DISTRIBUIȚI
loading...