• Este vorba despre selecţionerul Cristi Lupu, jucătorii Costin şi Mădălin Puşcă şi maseurul Gheorghe Roşu

   Eveniment important, luna viitoare, pentru minifotbalul din România. Reprezentativa “tricoloră” va participa, între 6 şi 15 octombrie, la Cupa Mondială din Tunisia, unde va ajunge din postura celei mai titrate naţionale europene, cu şase titluri continentale în palmares, între 2010 şi 2015.

   În Tunisia va fi organizată a doua ediţie a acestei competiţii, prima având loc în Statele Unite, în 2015, unde naţionala României a cucerit medaliile de bronz. Naţionala de minifotbal a României este pregătită de buzoianul Cristi Lupu şi îi are în componenţă pe fraţii Costin şi Mădălin Puşcă, fotbalişti la Metalul Buzău, în Liga a 3-a, iar în staff-ul tricolor, tot de la Metalul se mai află şi maseurul Gheorghe Roşu. La Cupa Mondială din Tunisia, unde sunt prezente 24 de naţiuni, dublu faţă de câte au fost la prima ediţie, din SUA, România face parte din Grupa E, alături se selecţionatele din Kazakhstan, Coasta de Fildeş şi Guatemala. Meciul inaugural al turneului final, dintre ţara gazdă, Tunisia şi Liban, va avea loc pe 6 octombrie. Cele 24 de echipe participante sunt împărţite în şase grupe de câte patru echipe, cele mai bune 16 echipe din faza grupelor urmând să se califice în optimile de finală.

Meciurile României, în direct pe Pro X (fostul sport.ro)

   La fel ca la precedentele turnee finale, meciurile naţionalei României vor fi transmise la TV, pe postul Pro X (fostul Sport.ro), programul transmisiunilor TV ale naţionalei noastre fiind următorul (ora afişată este ora României, două ore mai devreme pentru Tunisia):

• 7 octombrie, ora 22,45: România – Kazakhstan

• 8 octombrie, ora 17,45: România – Guatemala

• 10 octombrie, ora 20,15: România – Coasta de Fildeş

• 11-15 octombrie: fazele superioare ale competiţiei (optimi, sferturi, semifinale, finala)

Al treilea turneu major din 2017

   Cupa Mondială din Tunisia reprezintă pentru naţionala de minifotbal a României al treilea turneu major internaţional din acest an. Primul a fost Tournoi de Champions, turneu amical desfăşurat în luna martie tot în Tunisia şi pe care România l-a câştigat după o finală cu Ungaria, şi Campionatul European de la Brno, din Cehia, din luna iunie, acolo unde naţionala noastră s-a clasat pe locul 4.

DISTRIBUIȚI
loading...