Fostul deputat de Buzău Erland Cocei, în prezent prim-vicepreședinte al PNL Buzău, a preluat, cu caracter interimar, și conducerea organizației municipale a Partidului Național Liberal. Numirea lui Cocei a fost decisă joi seară, în ședința Biroului Permanent Județean, unde s-a discutat reorganizarea organizației municipale, a cărei structură de conducere a fost dizolvată la finele anului trecut.

Erland Cocei a fost propus pentru această funcție de președintele organizației județene, deputatul Cristinel Romanescu, care a cerut noului lider interimar să organizeze cât mai rapid alegeri pentru srutucturile de conducere a organizației municipale. În acest scop, președintele interimar al organizației municipale va organiza un grup de lucru al cărui sarcină va fi organizarea conferinței municipale, grup a cărui componență o va prezenta, probabil, la următoarea ședință a Biroului Permanent Județean.

DISTRIBUIȚI
loading...

3 COMENTARII

  1. Ce rpezinta de fapt „partidele” de pe scena politica rmaneasca? In mod CERT,cele ca PSD-ul,PMP,ALDE reprezinta securistii,fosti nomenclaturisti si activisti de partiddevarf din criminalele structuri ceausiste.iar cele ca PNT,PNL turnatorii si colaboratorii Securitatii,Tortionarii,pripasii „politici”,oportunistii,excrocii,cersetorii si milogii politici.Iar PNL Buzau nu face nici el exceptie, e l incadrandu se in cea de a doua categorie.Actualul PNL Buzau,o adunatura de loaze si mizerabili,far nici un viitor in politica.

  2. nu le e rusine,prosteste lumea pe fata,mai romanescule cine crezi ca te mai voteaza?
    sunte-ti depasiti o alta adunatura care urmareste interesele gasti

Comments are closed.