Preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal, deputatul Cristinel Romanescu, consideră drept „exagerate şi nerealiste” informaţiile aruncate în spaţiul public de către liderii buzoieni ai Partidului Mişcarea Populară, conform cărora 120 de membri ai PNL Nehoiu, în frunte cu liderul organizaţiei, Radu Bularcă, ar fi părăsit formaţiunea liberală pentru a se înscrie în PMP. Romanescu susţine, într-un comunicat de presă, că fostul lider nehoian „nu mai servea intereselor Partidului Naţional Liberal de ceva timp”, conducerea judeţeană a PNL demarând chiar procedurile pentru excluderea sa.

„În ceea ce priveşte articolele apărute în mass-media în ultimele zile referitoare la organizatia PNL Nehoiu care ar fi <debarcat> în totalitate din PNL, migrând către PMP, şi pentru că vocile PMP susţin lucruri exagerate şi nerealiste, mă simt îndreptăţit să fac următoarele precizari: Este falsă afirmaţia conform căreia 120 de persoane au părăsit organizaţia PNL. Într-adevăr, preşedintele organizaţiei, domnul Radu Bularcă, a decis să nu mai facă parte din organizaţie, deşi nu a existat un demers oficial din partea acestuia în acest sens. Era de notorietate faptul că domnia-sa nu mai servea intereselor Partidului Naţional Liberal de ceva timp. Mai mult, PNL Buzău a decis încheierea colaborării cu domnul Radu Bularcă încă de acum câteva luni, fapt pentru care demarase în forurile statutare excluderea acestuia din partid. Vom numi în cel mai scurt timp un preşe­dinte interimar dornic să organizeze activitatea organizaţiei PNL Nehoiu şi cu care să identificăm împreună candidatul PNL cel mai potrivit la alegerile din anul 2020 pentru primărie”, afirmă Romanescu.

Acesta contrazice şi afirmaţiile liderilor PMP Buzău conform cărora Partidul Mişcarea Populară ar fi „singurul partid care face opoziţie faţă de actuala guvernare şi care are curajul de a spune lucrurilor pe nume”. Romanescu  spune că respectiva afirmaţie este „tendenţi­oasă şi pur jurnalistică. Aş adauga deja <plictisitoare>. PNL a dovedit, prin activitatea parlamentară susţinută, moţiuni, sesizări la Curtea Constituţională, amendamente şi luări de poziţii tranşante faţă de deciziile şi efectele catastrofale ale măsurilor luate de către guvernarea PSD-ALDE, că este adevăratul partid de opoziţie! Organizaţia noastră se află în plină reformare şi schimbare a modului în care se face politică. Avem nevoie de oameni credibili, cu notorietate, cu putere şi drag de muncă şi, cel mai important, care să reprezinte interesele comunităţii din care fac parte. PNL face opoziţie, incomodă pe alocuri,  PNL de­ranjează şi nu cedează!”, mai spune preşedintele organizaţiei jude­ţene a Partidului Naţional ­Li­beral, deputatul Cristinel Romanescu.

DISTRIBUIȚI
loading...

4 COMENTARII

  1. Dacă președintele organizației județene a PNL ar fi afirmat că nu 120 persoane ar fi părăsit partidul ci numai, să zicem, 67, ar fi fost credibil și ar fi dovedit că într-adevăr este liderul județean și cunoaște situația reală a partidului. Pe când, afirmațiile făcute, dovedesc că funcția pe care o deține are doar rol decorativ.

  2. Fosta organizatie pnl Nehoiu a fost scânteia care a aprins focul pt pnl la nivel de județul Buzău. Stați sa vedeți când or pleca greii de pe Valea Buzăului, gândiți -va la orașul Pătârlagele cu 5 consilieri și cu Voicu , candidat cu toate șansele sa câștige Primăria Pătârlagele, va cam dați seama dacă va reuși și această înțelegere cu PMP-ul cam ce mai rămâne din PNL pe județul Buzău. Gândiți -Vă că în cele 5 orașe pe care județul Buzău le are, PNL -ul nu va conta în alegeri și nu va lua nimic . Deja unele scenarii sunt cunoscute : 1 la bz va câștiga Toma ( nu va conta numele partidului, psd sau PMP ) , 2 la Râmnic, psd clar, 3- Pătârlagele clar PMP ( dacă se vor înțelege cu organizația ), 4-Nehoiu și Pogoanele vor juca psd și PMP de la egal la egal; deci pnl cu romanescu, iuga etc ,, oameni mărunți și la propriu și la figurat ” nu prea va mai conta în jud Buzău. Foarte trist dar adevărat. ???

  3. Poate cineva din jud bz sa-l mai creadă pe acest Romanescu ? Adică gata 150 de membri din Nehoiu mint, iar el spune adevărul ??? E chiar penibil omul ăsta. Ce om normal pleca de la PNL dacă era bine , oamenii si-au dat seama că la următoarele alegeri ,, marele pnl ” din bz cu romanescu acolo nu scot 7% ; îi va umili PMP la nivel de județul bz.

  4. Romanescu confundă politica cu ping-pongul, el minte grosolan la această declarație de tot râsul. ,,Dacă tăcea tot paletuță rămânea „. Adevărul pur este exact Cum a fost dat în comunicatul de presă dat de domnii Mocanu și Badulescu și confirmat de dl Bularca și întreaga organizație din Nehoiu. E păcat sa minți așa rău în săptămâna patimilor , Cristinele?.

Comments are closed.