Mult mai relaxați după aflarea estimărilor de la ieșirea de la urne, liberalii, aflați la sediul de campanie, din spatele Hotelului Pietroasa, sperau ca ierarhia indicată de exit-pollurile realizate de CURS și Avangarde să fie valabilă și în județul Buzău.

Președintele organizației județene a Partidului Național Liberal, deputatul Cristinel Romanescu, spune că rezultatele scrutinului de duminică arată nevoia de schimbare: „Vă mulțumesc tuturor că ați ieșit la vot și ați decis să onorați cum se cuvine acest drept al nostru. Rezultatele arată nevoia de schimbare, arată dorință, speranță. Pentru noi, copiii și nepoții noștri. Iată că o mobilizare exemplară la vot poate muta munți, poate schimba destine. Să demonstrăm Europei că România contează și are un cuvânt important de spus. Să câștigăm încrederea românilor din țară și din străinătate pentru alegerile care vor urma. Să reprezentăm România onorabil!”, a spus Romanescu.

DISTRIBUIȚI
loading...

2 COMENTARII

  1. DA…este nevoie de o schimbare ….în toate instituțiile județului…..se impune o schimbare urgenta a Guvernului si apoi un nou Prefect care să nu mai țină în brațe toți infractorii, toți proștii…..un nou Prefect cu respect pentru oamenii adevărati, cu aplecare către persoane nevoiașe, un alt fel de OM.

  2. Nevoia de schimbare este evidenta de foarte mult timp. Reorganizarea partidului, eliminarea celor care au facut hemoroizi stand pe fotoliu crezand ca muncesc pentru omul de rand, inviorarea in mediul rural a organizatiilor, identificare de oameni dispusi sa se dedice comunitatii, buni organizatori si vizionari este ceea ce reclama lumea.
    Diaspora asa cum este ea acum, preponderent economica, a luat contact cu ceea ce se cheama lumea occidentala, cu modul concurential de a trai, cu adevarate valori promovate corect. Acum, ei doresc ca si in tara sa fie la fel; din pacate nu se poate peste noapte, insa cu munca asidua, determinare, fara compromisuri, promovand cu adevarat valorile si conectandu-ne permanent cu institutiile europene mai mari sau mai mici vor putea oferi posibilitatea schimbarii paradigmei de trai decent pe aceste meleaguri atat de frumoase.

Comments are closed.