• Spectacolul senzațional va avea loc pe 29 aprilie, de la ora 11,00, la Teatrul „George Ciprian“

O nouă reprezentație de senzație coordonată de celebrul magician Robert Tudor va avea loc, luna aceasta, la Buzău. Spectacolul „Magia Copilăriei” face parte din  turneul național desfășurat de cunoscutul magician, și va demonstra cât de mare poate fi curiozitatea naturală a piticilor, care fac ca fiecare zi să fie o nouă provocare pentru părinți. Fie că se folosesc de lego, desene animate, puzzle, mașinuțe, păpuși sau avioane, prichindeii noștri sunt captivați de orice este nou, iar prin acest spectacol magicianul promite că va captiva toate privirile curioșilor și le va da noi idei de joacă.

Tocmai pentru încurajarea curiozității copiilor, Robert le va propune celor mici o altfel de experiență, o explozie de „emoții inocente și zâmbărețe” într-un spectacol interactiv cu și despre magia copilăriei, plecând de la premisa că piticii le-au încercat pe toate și vor continua să caută noi motive pentru a descoperii lumea.

Magicianul este sigur că universul copiilor este nemărginit, iar cuvinte precum „Hocus Pocus” așteaptă nerăbdătoare să fie rostite de către aceștia pentru a aduce magia numerelor lui în jur. Spectacolul promite să fie unul  plin de culoare și uimire, și fiecare moment de magie se va întâmpla la dorința și comanda copiilor impresionați de ­pu­terea cuvântului lor. Și pentru că cei mici nu știu că pot face iepurașii și porumbeii să apară de niciunde, la final, aceștia vor împacheta spectacolul într-o amintire frumoasă despre cum „nu pot“ devine „pot“. Așadar, nu ratați spectacolul de pe 29 aprilie, de la sala Teatrului „G. Ciprian”, de la ora 11,00. Pentru bilete și rezervări sunați la telefon: 0752.134.744.

Om dedicat magiei și copiilor, Magicianul Robert Tudor a apărut în sezonul din 2015 al showului „Românii au talent“, acolo unde s-a remarcat prin trucurile sale speciale. Anterior, era cunoscut pentru cli­pul de pe YouTube unde dă comenzi vocale unei mașini, strigând „Call baby!“. Ulterior, magicianul a devenit prezentatorul show-ului „Vocea României Junior” de pe Pro Tv. Robert a îndrăgit magia de la 7 ani, idolul lui fiind David Copperfield, cu care s-a și întâlnit în repetate  rânduri.
La 19 ani a absolvit o școală de magie din Viena. Spune că îi plac copiii, iar spectacolele sale de magie se adresează atât celor mici, cât și adulților, țelul lui fiind să prezinte un show plin de vitalitate și cu un suflu proaspăt.
„Magia înseamnă mai mult decât niște trucuri, înseamnă entertaining și o depășire a limitei dintre imaginar și real, iar pentru mine este important ca spectatorii să plece după spectacolul de magie cu sufletul plin, bateriile încărcate și cu zâmbetul pe buze”, declară Robert Tudor.

DISTRIBUIȚI
loading...