Perioadă extrem de aglomerată pentru divizionarele C buzoiene pe măsură ce se apropie startul returului. Aflată în cantonament la Izvorani până la sfârșitul săptămânii trecute, Gloria a susținut unul dintre cele mai tari meciuri amicale ale iernii, învin­gând-o cu 1-0 pe Unirea Slobozia, prin golul marcat pe final (min. 87) de portughezul Edi Reis.

Echipa buzoiană urma să mai întâlnească, în finalul stagiului, într-un nou meci de verificare, modesta formație prahoveană CSM Mănești 2013 Coada Izvorului. Potrivit site-ului clubului, conducerea Gloriei urmează să stabilească în această săptămână și alte partide de verificare, singurul cert fiind amicalul cu Petrolul Ploiești, programat sâmbătă, 16 februarie, cel mai probabil pe stadionul “Ilie Oană”.

Două meciuri amicale în week-endul ce a trecut și pentru Metalul, ambele disputate pe terenul sintetic.

În primul dintre ele, echipa buzoiană a remizat, scor 0-0, cu Sporting Liești, iar în cel de-al doilea a învins, scor 2-0, divizionara D Voința Lanuri. Un amical în program a avut și CSM Rm. Sărat, care a remizat în deplasare, scor 1-1, cu Tricolorul Breaza, golul râmnicenilor fiind semnat, din penalty, de Gabriel Bobe.

* SCM Gloria Buzău – Unirea Slobozia 1-0

A marcat: Edi Reis

* Metalul Buzău – Sporting Liești 0-0

* Metalul Buzău – Voința Lanuri 2-0

Au marcat: Bardaș, Manea

* Tricolorul Breaza – CSM Rm. Sărat 1-1

Au marcat: Bobe