Măsuri de siguranță, sâmbătă, pe anumite străzi din municipiul Buzău pentru buna desfășurarea a etapei a IV-a a Turului Ciclist al României.

Începând cu ora 12.45, echipaje de poliţie rutieră şi ordine publică vor acţiona pentru fluidizarea traficului şi prevenirea oricăror evenimente ce s-ar putea produce în timpul desfăşurării acțiunii sportive ce se va desfășura pe traseul Buzău – Mizil – Albeşti-Paleologu – Valea Călugărească – Bucov – Centura Ploieşti.

Evenimentul va debuta la ora 12.45 în zona centrală a municipiului Buzău (Piaţa Daciei), la ora 13.00 fiind startul tehnic al etapei.

Ruta de ieşire din Buzău va fi Piaţa Daciei – strada Tudor Vladimirescu – bulevardul N. Bălcescu – bulevardul Unirii – DN 1B E577, până la limita cu judeţul Prahova.

Pentru evitarea implicării în incidente, participanţii la trafic trebuie să se conformeze indicaţiilor poliţiştilor, să adopte o conduită previzibilă, asigurându-se şi semnalizând din timp orice schimbare a direcţiei de mers şi să respecte o distanţă de siguranţă în mers care să le permită evitarea implicării în accidente.

DISTRIBUIȚI
loading...