• SCM Gloria Buzău – United Galați 1-2 (1-2)

Oarecum la fel ca și cea din Cupa României, unde a fost 0-1 la pauză și, într-a­devăr, 0-4 la final, și confruntarea din campionat, din penultima etapă a sezonului regulat, dintre SCM Gloria și United Galați, a fost una al cărei rezultat a stat pe muchie de cuțit până la final.

Vicecampioana Româ­niei n-a fost primită cu flori în meciul de la Sala Sporturilor, unul foarte disputat, cu numeroase faze de poartă și ocazii de gol de ambele părți. Gălățenii au deschis scorul în minutul 5, prin Borges, și și-au dublat avantajul după numai un minut, grație reușitei lui Stoica. Oaspeții nu s-au bucurat însă prea mult de acest avantaj, pentru că în minutul 10 Vincene Toma a redus din diferență, United intrând la pauză un un avantaj minim, 2-1.

În partea secundă, oaspeții au căutat să nu riște nimic și să-și apere victoria, care le-a și surâs, de altfel, la final. Și după această înfrângere, echipa buzoiană își păstrează antepenultima poziție din clasament, în timp ce United Galați se află la egalitate de puncte, 40, cu noua lideră a Ligii 1 de futsal, Imperial Miercurea Ciuc. În urmă­toarea etapă, ultima a sezonului regulat, ce se va disputa pe 23 martie, SCM Gloria o va întâlni în deplasare pe Informatica Timișoara. Între timp, la sfârșitul acestei săptămâni, la Călărași, va avea avea loc Final Fourul Cupei României, unde Uni­ted Galați va juca împotriva divizionarei secunde CSM Tg. Mureș, a doua semifinală punându-le față în față pe Autobergamo Deva și Dunărea Călărași.

Clasament

  1. Miercurea Ciuc 40 p.
  2. United Galați 40 p.
  3. Autobergamo 39 p.
  4. Călărași 30 p.
  5. Timișoara 28 p.
  6. FK Od. Secuiesc 27 p.
  7. Poli Iași 13 p.
  8. SCM GLORIA 13 p.
  9. Clujana 4 p.
  10. Bukovina 3 p.

Liga I, Etapa a 17-a, rezultate:

Imperial Miercurea Ciuc – Autobergamo Deva 4-2

SCM Gloria Buzău – United Galați 1-2

Clujana Cluj Napoca – Informatica Timișoara 5-5

Dunărea Călărași – FK Od. Secuiesc

Poli Iași – Bukovina Vicov

DISTRIBUIȚI
loading...