S-a urcat la volanul unei autoutilitare, care nu era a lui, deși nu deține permis de conducere, a lovit cu mașina un copil de șase ani aflat pe bicicletă, apoi a fugit de la locul accidentului. Polițiștii l-au reținut 24 de ore apoi l-au prezentat procurorului de caz care a decis că tânărul Hagi Laurențiu Țurcan, de 18 ani, nu este pericol public și l-a plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Tânărul, care provine dintr-o familie înstărită de romi din Simileasca, nu se urcase pentru prima dată la volanul unei mașini fără să dețină carnet de conducere. Acest lucru s-a întâmplat frecvent și înainte să devină major, chiar de la 15-16 ani. În 2017 a fost depistat de polițiști la volanul unui autoturism, iar în ianuarie 2018 a fost condamnat, aplicându-i-se o măsură educativă a suprave­gherii pe o durată de 3 luni.

Miercuri după-amiază, tânărul în cauză s-a urcat din nou la volanul unei ­autouti­litare pe care un apropiat i-o lăsase în grijă în vederea vânzării și a lovit cu mașina un minor în vârstă de șase ani, care circula cu bicicleta pe strada Răchitei. Cunoscându-și antecedentele, șoferul de ocazie a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști câteva ore mai târziu.

DISTRIBUIȚI
loading...

1 COMENTARIU

  1. procuroru respectiv ar trebui anchetat de DNA , cum să-i dai 3 luni fără pentru conducere fără permis soldat cu acident si a doua faptă la fel mai grav cu victimă, iar acum il anchetează 60 de zile și primește cu suspendare pentru că bani încasati de procuror rezolvă problema

Comments are closed.