Râmniceanca Daniela Lăptoiu este noul inspector general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean. Aceasta va ocupa postul prin delegație până la organizarea concursului. Numirea Danielei Lăptoiu vine din partea Ministerului Educației și va completa echipa managerială a inspectoratului buzoian, formată din Otilia Trifan (inspector general) și Geta Burducea (inspector general adjunct).

Daniela Lăptoiu este profesor de limba română și fost director al Liceului „Ștefan cel Mare” din Rm. Sărat. Din septembrie 2017, Lăptoiu ocupă funcția de inspector pe management instituțional în cadrul Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ).

Reamintim că cele trei posturi de conducere ale IȘJ Buzău au rămas vacante după ce, la începutul anului, Ministerul Educației le-a revocat din funcție pe Florina Stoian, Nela Wamsiedel și Daniela Palcău în baza unei evaluări încheiate cu calificativul „nesatisfăcător”. Cele trei au contestat evaluarea care a ridicat multe semne de întrebare și așteaptă o decizie din partea instanței.

13 COMENTARII

 1. Da ce va mai mirați, parcă n- ați ști că totul este politic, fiecare partid când este la putere pune oamenii lui.

 2. Pfui! Sper ca nu-i cadru didactic cealalta Mirela . A chiulit la orele de gramatica, dar are opinie. Valeuuu!
  Succes Dana! Felicitari!

  • Dacă băgăm în aceeași oală și educatoarele, atunci, cu siguranță, este cadru didactic.

 3. Era momentul sa aiba si RmSarat un reprezentantin conducere. Mereu au fost pusi politic generalii. De cederanjeazaacum?

 4. Atata timp cat totul este politic si se vrea numai asemanea persoane (care pot fi manipulate) mergem inainte.De aceea calificativul celor care au sustinut un concurs (Stoian,Palcau Wapsidel) a fost insuficient ? Acelea lucrau in slujba cetateanului nu a clanurilor doritoare de putere(de ciolan ).Astai Romania,astai educatia siiiiii punct ca degeaba vorbim.

 5. CRED CA SI-A LUAT ȚEAPĂ DOAMNA SBARNEA CU ACEASTĂ NUMIRE , DAR , „TRĂIASCĂ PARTIDUL” , CHIAR ȘI PENTRU 2 SĂPTĂMÂNI, PE SURSE SE AUDE CĂ CELE 3 GENERALE ÎNLĂTURATE DE PSD ABUZUV , SE VOR ÎNTOARCE LA JUMĂTATEA ACESTEI LUNI . PĂCAT CĂ ÎN ÎNVĂȚĂMÂNT PRIMEAZĂ VOTURILE ȘI NU IQ .

 6. Rusine,a ajuns incompetenta in fruntea inspectoratului! Oamen buni,oare nu mai sunt persoane destepte care sa fie promovate?Eu cred ca da,dar nu spun -Sa traiti!-Pacat! Dna Trifan,Dna Burducea ,cum a-ti acceptat asa ceva? V -a pacalit cu exteriorul pe toti!

 7. Păcat ca învățământul buzoian are valori si nu sunt promovate ,numești inspectori persoane care lăsa mult de dorit pregătirea lor ,totuși doamna Liliana nu ați putut numi alte persoane ,rușine.

Comments are closed.