27 de ani
de presa libera
Duminica, August 20, 2017 22:18 PM

Politic

Raluca Turcan: „Buzăul, zero lei pentru investiții în drumuri“

de Călin BOSTAN
Politic  |
20.03.2017, 00:00
4987

   Sumele alocate de guvern pentru investiții în reparații și construcții de drumuri sunt apropiate de zero în opt județe ale țării, printre care și Buzăul, în timp ce județele de baștină ale lui Dragnea, Shhaideh sau Grindeanu au primit partea leului și la acest capitol bugetar, susține președintele Partidului Național Liberal, Ra­luca Turcan, într-o postare pe re­țeaua de socializare Facebook.

   Ea spune că acest tip de investiții se vor face, așadar, pe criterii de clientelism politic: „Există zone ale țării care primesc ZERO investiții pentru drumuri. De exemplu județe precum Neamț, Vaslui, Călărași, Ialomița, Covasna, Harghita, Bistrița sau Buzău nu au primit aproape niciun leu pentru reparații și construcții de drumuri. Pentru a fi clare criteriile de acordare a banilor trebuie să ne uităm cât au primit județele domnilor Dragnea, Shhaideh sau Grindeanu: Teleorman - 360 de milioane, Constanța - 356 de milioane, Timiș - 877 de milioane, iar Bucureștiul a primit 60% din totalul sumelor prevăzute pentru investițiile de la Ministerul Transporturilor. Cu astfel de investiții fără VIZIUNE, făcute doar pe criterii de clientelism politic, decalajele de dezvoltare între regiunile țării se vor accentua și mai mult în următorii ani. Dezvoltarea infrastructurii poate aduce după sine și bunăstarea în regiunile dezavantajate economic. Fără investiții în infrastructură nu vor putea fi atrase investiții, ba mai mult, vom vedea firme care vor abandona businessul din țara noastră. Dacă Dragnea&Grindeanu nu cunosc nevoile adevărate ale țării, să lase autoritățile publice locale să decidă singure de ce investiții au nevoie“, a scris Turcan pe Facebook.

Comentarii

turcana (21 Mar, 17:46)
vasilescu

de cind o traseista cu studii la moscova poate sa dea lectii de morala.

Raspunde
Gauri si gropi in asfalt pentru......"PSD-isti" (21 Mar, 19:49)
Viespea buzoiana

Ti-am transmis un raspuns,dar prin "bunavointa" mizerabila a cenzorilor ,nu a aparut.Oricum,se vede ca esti doar un......"PSD-ist"! Din ala de "da in gropile" alea pentru care nu ati primit bani sa le umpleti.

Raspunde

Stiri Agerpres

ALERTĂ Simona Halep a pierdut finala turneului de la Cincinnati (WTA) și a ratat șansa de a deveni lider mondial
Duminica, August 20, 2017 22:06 PM

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost învinsă fără drept de apel de spaniola Garbine Muguruza, cu 6-1, 6-0, duminică, în finala turneului WTA de la Cincinnati, dotat cu premii totale de de 2.536.154 dolari, și a ratat o nouă șansă de a deveni lider mondial.

A murit Jerry Lewis. Umoristul și actorul american avea 91 de ani
Duminica, August 20, 2017 21:42 PM

Actorul american Jerry Lewis a murit duminică, din cauze naturale, în locuința sa din Las Vegas, a anunțat revista Variety, citată de AFP. Familia a confirmat pentru Reuters declarația agentului actorului.

Președintele palestinian Abbas afirmă că a încercat fără succes să reia cooperarea cu Israelul în domeniul securității
Duminica, August 20, 2017 21:23 PM

Președintele Autorității Palestiniene, Mahmoud Abbas, le-a declarat duminică unor deputați israelieni din opoziție că a încercat să reia colaborarea cu Israelul în domeniul securității, dar nu a primit niciun răspuns, informează Reuters.

Tudose: Corpul de control al premierului va face o analiză la TAROM; trebuie să meargă pe profit
Duminica, August 20, 2017 21:20 PM

Corpul de control al premierului va efectua o analiză la TAROM, este companie națională care trebuie să intre pe profit, nu va fi nici închisă, nici vândută, a declarat prim-ministrul Mihai Tudose, duminică, la Antena 3.

Ana Bogdan, calificată pe tabloul principal la New Haven (WTA)
Duminica, August 20, 2017 21:18 PM

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan s-a calificat pe tabloul principal de simplu al turneului WTA de la New Haven (Connecticut), dotat cu premii totale de 710.900 dolari, duminică, după ce a învins-o pe Katerina Bondarenko (Ucraina), cu 6-2, 6-2, în ultimul tur al fazei preliminare.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
20 Aug, 21:38 Noaptea ca hoții
ionescu o. a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Vineri, sfârșit de săptămână, sosește faxul cu pricina. Mai era puțin și se înnopta. Noaptea ca hoții!!! Rămâne un logan valabil. Despre neobrăzare, nesimțire și impostură e mult de spus. Asta face PSD-ul din 1995 când au fost încălcate în picioare toate concursurile și s-a instalat domnia bunului plac. Și alții când au venit la putere le-au urmat exemplul. Constat cu regret că mentalitățile comuniste domină în continuare învățământul. Impostura de asemenea. Un cadru didactic nu are justificare să se ascundă sub protecția anonimatului atunci când are ceva de spus. Din această pricină nu se sinchisește nici un fir de păr de la PSD. Pe mine mă bate gândul-pentru că tot sunt în București-să-mi pun o placă de gât și să dau o fugă până în strada ministerului în semn de protest. Din lista de comentatori mai vine cineva cu mine???
20 Aug, 20:52 SENATOAREA
cineva a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Ce spune doamna senator S...L.. despre aceasta revocare. Stie ceva sau nu?
20 Aug, 20:25 Schimbarea II
Prof. a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
1. dupa cum se observa pentru articolele privind invatamantul apar cele mai multe comentarii! de ce oare..? 2.Doamna Inspector General a mai fost schimbata odata pentru Management defectuos, revenita dupa un timp politic. Cel mai bine s-ar prezenta la catedra pentru perfectionare!
Google PageRank Checker