27 de ani
de presa libera
Duminica, Martie 26, 2017 16:00 PM

Politic

Raluca Turcan: „Buzăul, zero lei pentru investiții în drumuri“

de Călin BOSTAN
Politic  |
20.03.2017, 00:00
4772

   Sumele alocate de guvern pentru investiții în reparații și construcții de drumuri sunt apropiate de zero în opt județe ale țării, printre care și Buzăul, în timp ce județele de baștină ale lui Dragnea, Shhaideh sau Grindeanu au primit partea leului și la acest capitol bugetar, susține președintele Partidului Național Liberal, Ra­luca Turcan, într-o postare pe re­țeaua de socializare Facebook.

   Ea spune că acest tip de investiții se vor face, așadar, pe criterii de clientelism politic: „Există zone ale țării care primesc ZERO investiții pentru drumuri. De exemplu județe precum Neamț, Vaslui, Călărași, Ialomița, Covasna, Harghita, Bistrița sau Buzău nu au primit aproape niciun leu pentru reparații și construcții de drumuri. Pentru a fi clare criteriile de acordare a banilor trebuie să ne uităm cât au primit județele domnilor Dragnea, Shhaideh sau Grindeanu: Teleorman - 360 de milioane, Constanța - 356 de milioane, Timiș - 877 de milioane, iar Bucureștiul a primit 60% din totalul sumelor prevăzute pentru investițiile de la Ministerul Transporturilor. Cu astfel de investiții fără VIZIUNE, făcute doar pe criterii de clientelism politic, decalajele de dezvoltare între regiunile țării se vor accentua și mai mult în următorii ani. Dezvoltarea infrastructurii poate aduce după sine și bunăstarea în regiunile dezavantajate economic. Fără investiții în infrastructură nu vor putea fi atrase investiții, ba mai mult, vom vedea firme care vor abandona businessul din țara noastră. Dacă Dragnea&Grindeanu nu cunosc nevoile adevărate ale țării, să lase autoritățile publice locale să decidă singure de ce investiții au nevoie“, a scris Turcan pe Facebook.

Comentarii

turcana (21 Mar, 17:46)
vasilescu

de cind o traseista cu studii la moscova poate sa dea lectii de morala.

Raspunde
Gauri si gropi in asfalt pentru......"PSD-isti" (21 Mar, 19:49)
Viespea buzoiana

Ti-am transmis un raspuns,dar prin "bunavointa" mizerabila a cenzorilor ,nu a aparut.Oricum,se vede ca esti doar un......"PSD-ist"! Din ala de "da in gropile" alea pentru care nu ati primit bani sa le umpleti.

Raspunde

Stiri Agerpres

Suedia îi va despăgubi pe transsexualii victime ale sterilizării forțate
Duminica, Martie 26, 2017 15:18 PM

Autoritățile suedeze vor plăti compensații transsexualilor, victime ale sterilizării forțate în timpul procesului de schimbare de sex, a informat Ministerul Sănătății citat de AFP.

Alba: Gălbenele, salvie și lavandă - trei culturi cu care face profit o familie din Ocna Mureș
Duminica, Martie 26, 2017 15:09 PM

Gălbenele, salvie și lavandă sunt cele trei culturi, foarte profitabile, pe care o familie din Ocna Mureș s-a axat, producția fiind valorificată la piețele săptămânale organizate în diverse orașe din Transilvania, precum și la târguri de profil.

Tăriceanu: Nu mi-am schimbat părerea; Kovesi să își dea demisia pentru încălcarea extrem de gravă a Constituției
Duminica, Martie 26, 2017 14:52 PM

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a precizat că își menține opinia că șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, ar fi trebuit să demisioneze în urma deciziei Curții Constituționale, care a constatat intervenția DNA în activitatea Executivului.

Rusia: Poliția l-a reținut pe opozantul Alexei Navalnâi, care a lansat un apel la manifestații anticorupție
Duminica, Martie 26, 2017 14:49 PM

Poliția rusă l-a reținut duminică, la Moscova, pe opozantul Alexei Navalnâi, în contextul desfășurării în mai multe orașe din Rusia a unor manifestații anticorupție în pofida faptului că în majoritatea cazurilor autoritățile locale nu au autorizat acestor proteste, transmite Reuters.

Sibiu: Un fost mecanic, cel mai bun sculptor în legume și fructe din România
Duminica, Martie 26, 2017 14:42 PM

Adrian Raul Râpă, un tânăr fost mecanic din Satu Mare, a câștigat în acest an titlul de cel mai bun artizan sculptor în legume și fructe din România, la un concurs organizat la Sibiu în cadrul expoziției internaționale GastroPan.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
26 Mar, 13:32 referitor
gg a comentat pentru articolul Tânărul social-democrat buzoian Alexandru Stoica, numit subsecretar de stat la Ministerul Dezvoltării:
BINE CA NU AU AJUNS ACOLO MUZGOCI SAU FLORIN CONSTANTINESCU!ASTIA SUNT DOBITOCI BINE DE TOT!
26 Mar, 13:11 Ratati
Ionut a comentat pentru articolul Beizadea de Vadu Paşii / Consilier al unui senator de Buzău şi fiu de politician, se dă victimă după ce a desfigurat o tânără în club (VIDEO):
Daca atat te a dus capul sa declari e clar. Ai iq ul unei gaini. Mai bine nu mai declarai nimic . Dar sa spui ca ea a dat cu paharul , tu te ai aparat iar cioburile sarite din mainile tale care ti acopereau fatza au desfigurat o pe aia ... cu declaratia asta insulti inteligenta politistilor si a medicilor.
25 Mar, 13:09 POLITIA LOCALA
POPESCU LEONTIN a comentat pentru articolul Poliţiştii locali angajaţi ilegal, cu un pas mai aproape de concediere:
DEOARECE UNITATIILE PARTICULARE LUCREAZA CU UN TARIF FOARTE MIC PE CIND UNITATIILE DE STAT PRESTATOARE DE SERVICI LUCTREZA DUPA NORME LEGE .
Google PageRank Checker