27 de ani
de presa libera
Luni, Mai 01, 2017 09:04 AM

Politic

Raluca Turcan: „Buzăul, zero lei pentru investiții în drumuri“

de Călin BOSTAN
Politic  |
20.03.2017, 00:00
4847

   Sumele alocate de guvern pentru investiții în reparații și construcții de drumuri sunt apropiate de zero în opt județe ale țării, printre care și Buzăul, în timp ce județele de baștină ale lui Dragnea, Shhaideh sau Grindeanu au primit partea leului și la acest capitol bugetar, susține președintele Partidului Național Liberal, Ra­luca Turcan, într-o postare pe re­țeaua de socializare Facebook.

   Ea spune că acest tip de investiții se vor face, așadar, pe criterii de clientelism politic: „Există zone ale țării care primesc ZERO investiții pentru drumuri. De exemplu județe precum Neamț, Vaslui, Călărași, Ialomița, Covasna, Harghita, Bistrița sau Buzău nu au primit aproape niciun leu pentru reparații și construcții de drumuri. Pentru a fi clare criteriile de acordare a banilor trebuie să ne uităm cât au primit județele domnilor Dragnea, Shhaideh sau Grindeanu: Teleorman - 360 de milioane, Constanța - 356 de milioane, Timiș - 877 de milioane, iar Bucureștiul a primit 60% din totalul sumelor prevăzute pentru investițiile de la Ministerul Transporturilor. Cu astfel de investiții fără VIZIUNE, făcute doar pe criterii de clientelism politic, decalajele de dezvoltare între regiunile țării se vor accentua și mai mult în următorii ani. Dezvoltarea infrastructurii poate aduce după sine și bunăstarea în regiunile dezavantajate economic. Fără investiții în infrastructură nu vor putea fi atrase investiții, ba mai mult, vom vedea firme care vor abandona businessul din țara noastră. Dacă Dragnea&Grindeanu nu cunosc nevoile adevărate ale țării, să lase autoritățile publice locale să decidă singure de ce investiții au nevoie“, a scris Turcan pe Facebook.

Comentarii

turcana (21 Mar, 17:46)
vasilescu

de cind o traseista cu studii la moscova poate sa dea lectii de morala.

Raspunde
Gauri si gropi in asfalt pentru......"PSD-isti" (21 Mar, 19:49)
Viespea buzoiana

Ti-am transmis un raspuns,dar prin "bunavointa" mizerabila a cenzorilor ,nu a aparut.Oricum,se vede ca esti doar un......"PSD-ist"! Din ala de "da in gropile" alea pentru care nu ati primit bani sa le umpleti.

Raspunde

Stiri Agerpres

Joi, Ianuarie 01, 1970 02:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
01 May, 07:41 barla
roxana a comentat pentru articolul Bârlă s-a cerut afară din PSD, Ciolacu îi face pe plac:
A votat asa ptr ca a luat spaga ptr angajarea multor politisti locali.
01 May, 07:23 metamorfoza culorilor
Risera a comentat pentru articolul Șlefuitorii de cuvinte / Medalion literar - Ștefania Oproescu:
SUBLIM!
01 May, 01:04 Pt dl Ionescu si toti escu din Bz
Anonimus a comentat pentru articolul Bârlă s-a cerut afară din PSD, Ciolacu îi face pe plac:
In afara de gropi nu vazut nimic nou. Sunt f rau domnul meu, am uitat de jocul de sah jucat cu trecerile de pietoni, ronduri si semafoare. Nu stiu cine isi bate joc de noi in halul asta, dar cert e ca primarul leviteaza prin orasul asta. Drumurile in oras sunt zero total, gropi o groaza (str Razboieni-fix prin poarta dl-ui Lepadatu jr), str Transilvaniei (plumbuita iarna- vazuta de mine- la finul ochi al expertului Dorel, doar la lopata si butelie) etc. Asa ca azi e rondul maine e trecere si poimaine nu mai e nimic, consider ca v-am raspuns in numele distinselor oficialitati. p.s. domnule primar astept panselutele si floricele plantate , made in Coreea ca asta e singurul lucru care ne lipsea, "bomboane pe colivl0la"". Apropo sper ca in turneu nu ati vizitat si Coreea de Nord, eu sincer as fi sperat. Daca tot arata jalnic si e de tot rasul eu propun un referendum sa ne infratim cu Pyongyan poate ne ajuta ei si ne dau clasa,... Asa ca, altceva pe ce sa ne varsam oful nu avem decat Compania de Apa si politisti - circ pt oamenii de rand ca la Roma (Italia) pt a uita problemele noastre si de oficialitati.
Google PageRank Checker