27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:28 PM

Politic

Raluca Turcan: „Buzăul, zero lei pentru investiții în drumuri“

de Călin BOSTAN
Politic  |
20.03.2017, 00:00
5044

   Sumele alocate de guvern pentru investiții în reparații și construcții de drumuri sunt apropiate de zero în opt județe ale țării, printre care și Buzăul, în timp ce județele de baștină ale lui Dragnea, Shhaideh sau Grindeanu au primit partea leului și la acest capitol bugetar, susține președintele Partidului Național Liberal, Ra­luca Turcan, într-o postare pe re­țeaua de socializare Facebook.

   Ea spune că acest tip de investiții se vor face, așadar, pe criterii de clientelism politic: „Există zone ale țării care primesc ZERO investiții pentru drumuri. De exemplu județe precum Neamț, Vaslui, Călărași, Ialomița, Covasna, Harghita, Bistrița sau Buzău nu au primit aproape niciun leu pentru reparații și construcții de drumuri. Pentru a fi clare criteriile de acordare a banilor trebuie să ne uităm cât au primit județele domnilor Dragnea, Shhaideh sau Grindeanu: Teleorman - 360 de milioane, Constanța - 356 de milioane, Timiș - 877 de milioane, iar Bucureștiul a primit 60% din totalul sumelor prevăzute pentru investițiile de la Ministerul Transporturilor. Cu astfel de investiții fără VIZIUNE, făcute doar pe criterii de clientelism politic, decalajele de dezvoltare între regiunile țării se vor accentua și mai mult în următorii ani. Dezvoltarea infrastructurii poate aduce după sine și bunăstarea în regiunile dezavantajate economic. Fără investiții în infrastructură nu vor putea fi atrase investiții, ba mai mult, vom vedea firme care vor abandona businessul din țara noastră. Dacă Dragnea&Grindeanu nu cunosc nevoile adevărate ale țării, să lase autoritățile publice locale să decidă singure de ce investiții au nevoie“, a scris Turcan pe Facebook.

Comentarii

turcana (21 Mar, 17:46)
vasilescu

de cind o traseista cu studii la moscova poate sa dea lectii de morala.

Raspunde
Gauri si gropi in asfalt pentru......"PSD-isti" (21 Mar, 19:49)
Viespea buzoiana

Ti-am transmis un raspuns,dar prin "bunavointa" mizerabila a cenzorilor ,nu a aparut.Oricum,se vede ca esti doar un......"PSD-ist"! Din ala de "da in gropile" alea pentru care nu ati primit bani sa le umpleti.

Raspunde

Stiri Agerpres

Inflamația "antrenează" pielea pentru o însănătoșire mai rapidă (studiu)
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:18 PM

Procesele inflamatorii cutanate "antrenează" pielea pentru a se putea însănătoși mai repede în urma unor eventuale leziuni, potrivit unui studiu publicat de revista Nature și citat de EFE.

Regele Mihai continuă să fie sub supravegherea medicilor, urmând tratamentul obișnuit
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:07 PM

Regele Mihai continuă să fie sub supravegherea permanentă a medicilor, urmând tratamentul obișnuit, a informat Casa Regală.

Pilotul care a aterizat forțat cu avionul lângă Vințu de Jos a murit
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:00 PM

Pilotul care a aterizat forțat sâmbătă cu un avion de agrement de mici dimensiuni în zona localității Vințu de Jos a murit duminică, la o clinică din Târgu Mureș.

Moscova denunță "bombardamentele barbare" de la Raqqa, comparându-le cu cele asupra Dresdei din 1945
Duminica, Octombrie 22, 2017 15:53 PM

Rusia a denunțat vehement duminică "bombardamentele barbare" ale coaliției conduse de SUA asupra orașului Raqqa - fief al grupării jihadiste Statul Islamic în Siria cucerit în această săptămână - care au făcut "mii" de victime civile și care, potrivit ei, amintesc de bombardamentele aliaților asupra orașului german Dresda, în februarie 1945, relatează AFP.

Deputatul PNL Florin Roman: În rândul întâi trebuie să stea cei care aduc voturi PNL
Duminica, Octombrie 22, 2017 15:27 PM

O țară ca afară va exista atunci când va exista un comportament ca afară, iar în rândul întâi în PNL trebuie să stea cei care aduc voturi partidului, a declarat, duminică, deputatul liberal Florin Roman.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker