Foarte multi oameni se gandesc sa isi reorganizeze bucataria locuintei personale in asa fel incat sa se simta mult mai confortabil. Toata lumea stie faptul ca in acest spatiu, un rol important trebuie sa-l joace camara, acolo unde gospodinele reusesc sa alinieze frumos borcane, conserve, sticle, alimente si alte lucruri atat de utile oricarui om.

Hornbach vine in intampinarea clientilor cu rafturi complete, in asa fel incat nimeni sa nu fie nevoit sa piarda timp important, intr-o lume vesnic in miscare, dornica sa scape de acele activitati inutile. Se pare, pe drept cuvant, ca bucataria este foarte greu de amenajat din diferite motive. Fiecare se gandeste la confort, dar si la partea estetica. Pentru a imbina frumosul cu utilul insa trebuie neaparat ca bugetul sa sufere, asa ca vei fi nevoit sa cumperi produse mai scumpe.

In acest magazin ai sansa sa gasesti produse la preturi foarte ieftine, din materialele de calitate superioara, in asa fel incat sa reusesti sa iti pui la punct in timp record camara din bucatarie. Rafturile acestea permit asezarea diferitelor obiecte pe care iti doresti sa le ascunzi in camara si suporta cu brio o greutate considerabila.

Iata ce tipuri de rafturi iti trebuie:

  • In primul rand, tine cont de materialul din care sunt confectionate si alege ceea ce iti trebuie. Fie ca sunt din plastic, din metal sau lemn, rafturile de la Hornabach au un design modern, arata bine si pot fi lasate la vedere, fara sa puna in pericol aspectul bucatariei tale;
  • Culoarea este un alt criteriu de care vei tine cont in alegerile tale. Alb, maro, gri, negru sunt cele mai comune culori care pot fi folosite in acest spatiu, dar daca vrei ceva mai extravagant, ai putea usor sa le vopsesti intr-o culoare mai stralucitoare sau una potrivita gustului tau;
  • Tine cont de bugetul pe care vrei sa-l aloci acestei achizitii. Din fericire, acest magazin reuseste cu succes sa ofere tuturor clientilor preturi ieftine, in asa fel incat sa se muleze pe orice buget de familie. Intr-adevar, nimeni nu-si doreste sa arunce cu banii, dar fara ei nu poti face nimic, asa ca fa o lista cu ce iti trebuie si socoteste totalul. Vei vedea ca nu vei cheltui mai mult decat te-ai gandit;
  • Conteaza si numarul de polite pe care il doresti, dar cand ai in minte o camara de bucatarie, clar ai nevoie de rafturi cat mai multe. Rafturile cu 5, 6 sau 7 polite vor fi exact ceea ce iti trebuie pentru camara in care trebuie sa asezi o multime de obiecte necesare sau mai putin necesare, dar care au nevoie de un bun ascunzis.

Cum comanzi rafturile de care ai nevoie

Din fericire, mediul online este cel mai potrivit loc in care sa faci shopping datorita avantajelor sale numeroase: preturi ieftine, nu te deplasezi inutil de acasa, curierul vine personal sa le livreze, comanda rapida, retur gratuit etc. Pune in cos toate produsele dorite si fa pasii necesari pentru ca magazinul sa expedieze comanda ta. In cazul in care nu ai rabdare sa astepti, atunci mergi personal la cel mai apropiat depozit si ridica produsele pe loc.

DISTRIBUIȚI
loading...