27 de ani
de presa libera
Luni, Septembrie 25, 2017 00:14 AM
toamna buzoiana

Monden

Răsfăţ estival cu Yoga, la Sărata-Monteoru

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
10.07.2017, 00:00
1043
  • Turiştii sunt aşteptaţi la câteva ore de relaxare

   Sfârşitul lunii iulie ne îndeamnă la relaxare, stretching, yoga, băi cu apă sărată, linişte şi armonie. Şi locaţia este una cât se poate de selectă, fiind înconjurată de pădure, linişte şi aer curat. Aşadar, dacă nu plecaţi în vacanţă până pe 28 iulie sau vă întoarceţi deja din concediu, încărcaţi-vă bateriile în mod corespunzător preţ de câteva ore, meditând, bucurându-vă de soare şi gândindu-vă la tot ceea ce este mai bun.

   Pe 28 iulie, la pensiunea Casa cu Tei, începând cu 16,30, se vor desfăşura sesiuni de ­exe­rciţii cu diferite posturi corporale specifice de Yoga, tehnici de meditaţie şi de Pranayama. Specialiştii care vor veni vor încerca să ne (re)conecteze cu corpul, cu propriile simţuri, cu respiraţia şi cu natura. De asemenea, se va urmări dezvoltarea tonusului muscular, forţa interioară, elasticitatea şi îndreptarea coloanei vertebrale, precum şi echilibrul fizic, mental şi emoţional.

   Pe lângă cele amintite, organizatorii, alături de mastertraineri, vă propun şi câteva exerciţii de conştientizare a respiraţiei şi câteva jocuri de autocunoaştere personală. Totul, în cadrul unui week-end special ce se va întinde de pe 28 iulie până pe 30 iulie, departe de rutină, gânduri şi cotidian! Atenţie, locurile sunt limitate!

Programul detaliat al weekendului

Vineri

16,30 – 19,30 – Recepţie, cazare şi networking;

19,30 – 20,30 – Cina;

21,00 – 22,30 – Hatha Yoga Svadhishthana.

Sambătă

08,00 – 09,30 – Hatha Yoga Anahata;

09,30 – 10,30 – Micul Dejun;

10,30 – 19,30 – Piscină;

19,30 – 20,30 – Cină;

21,00 – 22,30 – Yin & Nidra Yoga.

Duminică

08,00 – 09,30 – Hatha Yoga Vishuda & Pranayama;

09,30 – 10,30 – Micul Dejun;

10,30 – 15,00 – Piscină;

15,00 Vizită la Vulcanii Noroioşi şi Babele de la Ulmet.

 

Comentarii

rugăciunea (12 Jul, 15:39)
crestin

Rugăciunea este cea mai buna meditatie.Sunteti asa de mediocri, încât va plictisiti si uitati de ajutorul. Sf părinți, al rugaciunilor ortodoxe si mersul într-o biserica Yoga, auzi...! Nu stiticum sa mai prostiți oamenii! Sper să fie cat mai putini oameni care împărtășesc exerciții prin yoga!

Raspunde
Crestin sau cretin? (12 Jul, 18:46)
Viespea buzoiana

Daca vrei sa mergi in biserica sa te tavalesti pe jos si sa faci matanii,sa pupi moaste,sa te parfumezi cu miros de tamaie si sa asculti sfaturi de la tot felul de popi nesatui ,burduhanosi si pedofili este treaba ta si nu ai decat sa faci ce vrei.oricum,eu care nu sunt un yongyn si nici un fanatic religios,cred sincer ca fiecare e liber sa aleaga.Nu cred ca cei care practica yoga se dedau la perfidii homosexuale si alte nemernicii din astea intanlite in randul clerului bisericesc.Sper ca printre practicantii de yoga nu sunt si....."pomohaci"

Raspunde

Stiri Agerpres

Hochei: Corona Brașov și SC Miercurea Ciuc, învinse în deplasare în Erste Liga
Luni, Septembrie 25, 2017 00:06 AM

Corona Brașov și SC Miercurea Ciuc au pierdut meciurile susținute, duminică, în deplasare, în Erste Liga la hochei pe gheață.

Judo: Trei medalii de aur pentru români, la Openul European de la Belgrad
Duminica, Septembrie 24, 2017 23:56 PM

Sportivii români Alexandra Pop (cat. 48 kg), Marcel Cercea (cat. 73 kg) și Vlăduț Simionescu (cat. +100 kg) au cucerit medaliile de aur la Openul European de judo de la Belgrad, desfășurat în acest weekend.

Dragnea, întrebat dacă Shhaideh ar trebui să demisioneze: Situația va fi discutată în BPN al PSD, o să spun mâine
Duminica, Septembrie 24, 2017 23:31 PM

Președintele PSD, Liviu Dragnea, șeful Camerei Deputaților, a declarat că situația vicepremierului Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltării, va fi discutată în cadrul Biroului Permanent Național al social-democraților de luni, refuzând să spună dacă aceasta ar trebui, sau nu, să-și dea demisia din Guvern.

Kurzii din Irak ignoră amenințările Bagdadului și vor organiza luni referendumul de independență
Duminica, Septembrie 24, 2017 23:19 PM

Kurzii irakieni vor organiza luni referendumul de independență "oricare ar fi riscul și prețul" și în ciuda amenințărilor cu represalii din partea guvernului irakian și a țărilor vecine, transmite AFP.

Box: România încheie Europenele de juniori cu trei medalii de bronz
Duminica, Septembrie 24, 2017 23:01 PM

România a încheiat Campionatele Europene de box pentru juniori de la Albena (Bulgaria) cu un bilanț de trei medalii de bronz, după ce pugiliștii care au urcat duminică în ring au pierdut meciurile susținute în semifinale.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
24 Sep, 18:28 Ce bine ar fi
Calicul a comentat pentru articolul Investiţie de 60.000 lei pentru cei 125 de elevi de la clasele de step-by-step din Şcoala „Vasile Cristoforeanu”:
Ce bine ar fi dacă în loc să ne luăm la mișto sau să subestimăm o realizare, am încerca să găsim soluții pentru experiențe asemănătoare. Conflictele politice ne-a dezumnizat. În patru țări din occident-unde am intrat masiv, ca timp și calcule, în școli(Franța, Germania, Finlanda, Marea Britanie)-este o preocupare incomparabilă față de noi pentru viața cotidiană a elevilor și profesorilor. Nici elevii și nici profesorii nu duc grija mâncării și a zilei de mâine. De regulă toate școliel încep programul DIMINEAȚA, au pauză de masă, și-și termină ziua de școală după ora 15 sau 16. La fel și profesorii. TOȚI ÎNVAȚĂ, STUDIAZĂ, LUCREAZĂ, ETC. LA ȘCOALĂ . După program fiecare își vede de grijile lui. Nu se dau teme pentru acasă, nu se cară ghizdanele cu cărți, la clasele mici, de exemplu în M. Britanie, se face evaluare zilnică și se trimite părinților acasă. În școlile în care selecția copiilor se face printr-o evaluare inițială științifică, cam la vârsta de 3 ani, în primii ani de la vârsta de 5 ani împliniți, pentru 9(nouă) copii e un învățător. Clasa are 18 elevi doi învățători activi cu grupe de 9 elevi și un învățător evaluator.Sunt așa numitele școli de elită. Elevii intră la trei ani și ies la terminarea liceului. Evaluarea școlii se face în funcție de admiterea la primele trei universități din top 500.NU EXISTĂ NOTE CA LA NOI ȘI NICI CORIGENȚI SAU REPETENȚI AICI. Noi când vom acea complexe școlare de elită și școli în care nici elevii, profesorii și nici părinții să nu ducă grija hranei.
24 Sep, 18:04 În Cardiff
ionescu o. a comentat pentru articolul Primarul Toma, conferință de presă în autobuz:
În Cardiff șoferul face încasările, la Buzău nu se poate?Ca în exemplul pixelului comunitar/... Doar ai noștii sunt mai deștepți. Nu-mi convine că am cumpărat de la olandezi căci ei se opun ca să intrăm în Spațiul Schengen, dar nu ezită să ne ia banii.
24 Sep, 16:15 Educatie
Maria a comentat pentru articolul O bibliotecă de lucrări de medicină, donată de profesorul Ovidiu Ionescu buzoiencei care a intrat, anul acesta, prima la Medicină:
Felicitari domnule profesor Ionescu! Nu ne surprinde gestul dumneavoastra! Intotdeauna ati promovat principii ale unui invatamant de calitate,v- ati remarcat in invatamantul buzoian ca un dascal si inspector scolar de la care unii dintre noi trebuie sa primeasca lectii. Sunt surprinsa ca pentru acest articol nu exista comentarii! Avem in fata doua generatii care fac cinste invatamantului buzoian! Felicitari! Ne mandrim si sper ca pe viitor colegii nostri sa promoveze astfel de modele si sa evite comentariile denigratoare la adresa invatamantului buzoian!
Google PageRank Checker