Impresarul buzoian Pufi Stoian, fostul portar al Gloriei, se află de două săptămâni în Belgia, la invitaţia a doi buni colaboratori, dar şi prieteni, nume mari ale fotbalului belgian. Este vorba despre Marc Wilmots, un nume emblematic în fotbalul belgian, fost mare jucător dar şi antrenor al Belgiei între 2012-2016, şi Walter Baseggio, un jucător foarte iubit în Belgia, emblematic pentru Anderlecht, dar şi pentru naţionala Belgiei, unde a jucat peste 30 de mecuri.

În Belgia, Pufi Stoian caută noi colaborări cu ma­rile cluburi de aici. Deja a avut discuţii şi întrevederi cu directorii sportivi, preşedinţi de club de la Royal Anver, FC Brugge, Gent, Charleroi, urrmând ca până la sfârşitul vizitei să mai aibă şi alte întrevederi.

„La Antwerp am avut plăcerea şi onoarea de a vorbi direct cu Boloni, un antrenor extrem de apreciat aici pentru profesio­nalismul său şi seriozitate. Vorbim de cluburi extrem de organizate din toate punctele de vedere, de la nivel de preşedinte, director sportiv, manageri, marketing, totul este super profesionist, în aceste funcţii sunt doar oameni de sport, care sunt foarte bine pregătiţi. Este dife­ren­ţă enormă dacă facem comparaţie cum sunt organizate cluburile de la noi şi ce este aici. Datorită amicului meu, Walter Baseggio, am avut şansa şi onoarea de a participa la o şedinţă de planning a unui mare club, cu toate departamentele. Este impresionant, înveţi extrem de multe lucruri de la profesionişti şi vezi, de fapt, cum trebuie structurat şi menţinut un club care are ca obiectiv marea performanţă”, a declarat Pufi Stoian.

DISTRIBUIȚI
loading...

1 COMENTARIU

  1. Bravo Pufi, sincere felicitari, inca odata ai dovedit ca esti un tip profesionist care stie ce face . Ai dovedit atat in tara cat , iar acum si afara. Oare astia la Buzau sunt orbi?? Nu vad? Nu constentizeaza ca un om cu experienta ta si conexiunile care le ai in lumea sportului , poti face multe pentru Buzau? Dl Primar, chiar nu vedeti?? Angajati doar amatori si pensionari din armata??? Este ridicol si de tot rasul

Comments are closed.