Provincialii se întorc pentru buzoienii ce le iubesc mu­zica, pentru un super concert, în Clubul No Limit din Buzău. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 10 februarie, de la ora 20,00.

Cu o componenţă extinsă, formată din 10 membri, trupa care reuneşte peste 16 ani de activitate plus sute de concerte de succes, soliştii, instrumentiştii şi backing vocals-ul promit şi de această dată un live de excepţie pe care nu vrei să-l ratezi. Ionuţ Ungureanu, Aliona Triboi, Eugen Radu, Alexandru Rotaru, Elvis Cazacu, Emil Marcu, Cristinel Cantea, Andrei Trifan, Cristinel Mihai, Georgel Cantea, plus Doru Hozocla (sunet) îţi vor face o seară magică, demnă de toate amintirile.

Trupa Provincialii este recunoscută drept una dintre cele mai bune trupe de live din ţară, majoritatea concertelor ţinându-se cu casa închisă. Trupa a debutat cu un repertoriu pop-rock, dezvoltându-se pe parcursul anilor şi către balkan-pop şi folclor prelucrat în maniera proprie.

Formaţia Provincialii s-a înfiinţat în 2001, când Ionuţ Ungureanu şi Eugen Radu (clape) îl cooptează pe Costel Constantinescu (Sticlă) – chitară solo. În 2003 trupa scoate primul album, „Un minut“, produs de Intercont Music, având ca single melodiile „Adună-mă în braţe“ şi „Un minut“, piese care au beneficiat ulterior şi de videoclipuri. În 2004, Provincialii participă, alături de M-onik, la selecţia finală a Eurovision, cu melodia „Promise me“. În acelaşi an s-a realizat şi varianta în limba română, „Sărutul nopţilor de rai“ în duet cu ANDRA, urmată de un videoclip filmat în Teatrul Municipal din Focşani. În acelaşi an, solistul participă cu melodia „Nu-mi pierd speranţa“ a lui Laurenţiu Duţă la Festivalul MAMAIA, secţiu­nea Creaţie, unde obţine locul al doilea. În 2005, trupa participă din nou la Festivalul MAMAIA, secţiu­nea Interpretare, cu melodia „Oameni“ a lui Marius Ţeicu şi câştigă locul I şi trofeul festivalului.

În 2008 Provincialii participă, alături de Paula Seling, la Eurovision cu melodia „Seven Days“ a lui Edi Carcota. Tot în 2008, trupa cunoaşte şase muzicieni foarte valoroşi de la Chişinău, care aveau să dea o nouă imaginei trupei.

Preţurile biletelor la concertul de la Buzău sunt: 80 lei (VIP), 60 (categoria I) şi 40 (categoria II). Pentru bilete şi rezervări sunaţi la telefon 0723.429.264.

DISTRIBUIȚI
loading...