Încă un pacient în vârstă de 44 de ani a reușit să iasă din Spitalul de Neuropsihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca fără să fie observat de agenții de pază și de personalul de supraveghere. Poliția a fost solicitată în jurul orei 18.00 să intervină și imediat s-au organizat filtre în zonele unde se bănuia că ar fi bolnavul. În jurul orei 20.00 acesta a fost depistat de polițiștii Secției 11 Pârscov și condus la unitatea medicală pentru reinternare. Se pare că bolnavul locuiește în zonă, la Brăești, și, cel mai probabil se îndrepta spre casă.

Este pentru a doua oară în nici patru luni când un pacient al spitalului fuge din unitatea medicală.

În seara zilei de 23 martie, doi pacienţi au reuşit să evadeze, fiind găsiţi după două ore de căutări, în apropierea spitalului, pe malul pârâului Slănic.

Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca este un spital din judeţul Buzău înfiinţat în 1960, care furnizează servicii de îngrijiri de psihiatrie pentru întreaga populaţie a judeţului Buzău, dar se adresează şi persoanelor din alte judeţe.

DISTRIBUIȚI
loading...

1 COMENTARIU

  1. Sa fie de vina oare managementul „impecabi” al doamnei manager psd-ista care nu are habar de normarea de personal intr-o institutie de asemenea calibru? Parca in proiectul de management intocmit la „examenul” dat ( a se citi numita politic ) spunea si de normarea corecta a personalului in functie de numarul de pacienti pe sectii. Vorbe goale. Este pe functie, in papuci o doare. Probabil de vina este Acarul Paun. Avand in vedere numarul de evadari din ultimul an, corect ar fi demisia de onoare dar si un control de la nivel inalt. Dar cine sa faca asa ceva psd-ii?

Comments are closed.