• Evenimentul este organizat de membrii „Live the community” şi va avea loc pe 2 august

Să vrei să te dezvolţi continuu este ceva obligatoriu dacă îţi doreşti să fii mai bun în ceea ce faci şi să câştigi mai mult. De la această premisă pornesc organizatorii workshop-ului de marketing şi vânzări ce va avea loc la Buzău, la începutul lunii august, la hotelul Pietroasa, eveniment care se adresează celor care au propria afacere, freelanceri sau celor care lucrează în vânzări sau fac parte dintr-o reţea de network-marketing.

Pe 2 august, de la ora 13,00 vei primi 38 de idei şi soluţii noi pe care să le aplici imediat cu clienţii tăi, plus alte surprize care să te ajute în ceea ce faci: materiale pe care să iei notiţe şi pe care să le foloseşti ca şi suport în activitatea ta, pe viitor, tombolă cu premii care îţi vor aduce şi mai multe surse de inspiraţie în vânzări, acces la grupul dedicat oamenilor de vânzări din Buzău, acces gratuit la un eveniment de business-networking la care să cunoşti viitorii tăi clienţi, un training audio cu deţinătorul recordului mondial de vânzări retail: Joe Girard.

Proiectul „Live The Community” îşi propune să devină principala soluţie la care comunitatea locală să apeleze pentru a rezolva problemele din piaţa muncii. Astfel, programele şi evenimentele pe care le desfăşoară urmăresc trei arii de dezvoltare diferite:

1.ANTREPRENORIAT: Proprietarii de afaceri din Buzău care înţeleg că este din ce în ce mai important să aloce resurse suplimentare în vederea creşterii brandului de angajator, găsesc unul dintre cele mai complete programe de acest gen din ţară: ,,AAA+”

2. DEZVOLTARE PROFESIONALĂ: Dacă vrei să atragi mai uşor noi oportunităţi care să te ajute în carieră, investiţia în propria dezvoltare este cheia succesului. ,,Te invităm să participi la workshop-urile noastre ca să primeşti inspiraţia şi soluţiile pe care le cauţi“, spun organizatorii.

3. CARIERA ,,<Live The Community> îţi oferă cea mai sigură cale spre succesul la care visezi. Cele cinci trepte ale planului nostru de carieră îţi vor arăta pas cu pas drumul pe care îl ai de parcurs până la atingerea celor mai îndrăzneţe vise“.

DISTRIBUIȚI
loading...