• Evenimentul vine în sprijinul specialiştilor, studenţilor şi părinţilor cu o multitudine de jocuri şi metode din practica logopedică

Cu toţii ştim că micuţii se plictisesc repede şi au mereu nevoie de nou în viaţa lor. Tocmai de aceea este necesar ca părinţii să apeleze la creativitatea specialiştilor pentru a ieşi în întâmpinarea nevoilor copiilor. Iar ocazia perfectă poate fi pe 17 iunie, de la ora 10,00, la workshopul ce promovează creativitatea în logopedie, organizat de o echipă tânără de psihologi cu experienţă, cu spirit de iniţiativă şi cu formare profesională menite sa fie de ajutor în lucrul cu copii.

Se vor prezenta multe materiale create de psihologul Elena Maria Şerban, dar şi unele consacrate. Se vor organiza diverse jocuri şi metode menite să conducă la dezvoltarea ­apara­tului fonoarticulator, educarea respiraţiei, dezvoltarea auzului fonematic, dezvoltarea motricităţii, stimularea limbajului, corectarea dislaliei, autocunoaştere şi creşterea stimei de sine a copilului. Se vor urmări în principal dezvoltarea motricităţii, dezvoltarea cognitivă şi dezvoltarea autonomiei personale.

Preţul workshopului va fi 60 de lei, iar înscrierile se pot face la numărul de telefon 0762.639.680. Workshopul va începe de dimineaţă, de la ora 10,00 şi va dura două ore.

DISTRIBUIȚI
loading...