• Clujana Cluj Napoca – SCM Gloria 4-5 (2-3)

Etapa a 4-a a Ligii 1 de futsal a venit cu prima victorie şi pentru SCM Gloria. După trei încercări eşuate de a bifa primele puncte de la promovarea în eşalonul de elită, echipa buzoiană a savurat primul succes la Cluj Napoca, luni după-amiază, în disputa cu cealaltă nou-promovată, Clujana.

SCM Gloria s-a impus cu scorul de 5-4, golurile buzoienilor fiind marcate de Ion Dumitru, Paul Isac, Cornel Ţicalo (2) şi Alin Bălan. Din lotul deplasat la Cluj Napoca de Iulian Trăsnea au făcut parte George Sava, Andrei Goicea – Alin Bălan, Cornel Ţicalo, Ion Dumitru, Paul Isac, Ionuţ Vişan, Răzvan Radu, Cosmin Minoiu, Lucian Trăsnea, Andrei Braşoveanu, Andrei Croitoru şi Andrei Cîrstea. SCM Gloria poate lega a doua victorie la rând, duminică, la Sala Sporturilor, când va întâlni, de la ora 13,00, ultima clasată, Bukovina Vicov.

Liga I, Etapa a 4-a, rezultate:

Bukovina Vicov – United Galaţi 0-5 (la “masa verde”)

Clujana Cluj Napoca – SCM Gloria Buzău 4-5

Poli Iaşi – Dunărea Călăraşi 0-1

Autobergamo Deva – FK Od. Secuiesc 9-2

Informatica Timişoara – Imperial Miercurea Ciuc – amânat

Fortius, lideră în Liga a 2-a!

Parcurs perfect pentru Fortius, în Liga a 2-a. Singura cu punctaj maxim după trei etape, echipa buzoiană s-a instalat pe primul loc în clasament. Duminică, la Sala Sporturilor, în etapa a 3-a a eşalonului secund, Fortius a trecut cu 6-1 de United 2 Galaţi, goluri marcate de Ionuţ Alecu, Alin Bugală, Radu Burciu şi Dragoş Popescu (3). Sâmbătă, în următoarea etapă, buzoienii vor juca în deplasare cu Kereszthegy Remetea.

Clasament

  1. Autobergamo 10 p.
  2. FK Od. Secuiesc 9 p.
  3. United Galaţi 9 p.
  4. Călăraşi 9 p.
  5. Timişoara 7 p.
  6. Miercurea Ciuc 3 p.
  7. Poli Iaşi 3 p.
  8. SCM GLORIA 3 p.
  9. Clujana 0 p.
  10. Bukovina 0 p.