• Buzoianca a câştigat cursele de 100 m şi 4 x 100 m cu ştafeta României, în Israel

Start de sezon deosebit pentru sprintera buzoiană Marina Andreea Baboi! Tânăra noastră atletă, care va împlini 19 ani pe 4 iunie, a fost dublă învin­gătoare în Israel, la meciul internaţional de juniori 1 de la Tel Aviv, competiţie ce a reunit la start atleţi din Israel, Ucraina, Cipru, Belarus şi România.

Deşi părea, la prima vedere, o deplasare destul de controversată, dată fiind situaţia extrem de încordată din zonă, competiţia organizată în Israel s-a dovedit o reuşită totală,cu o organizare impecabilă, gazdele dând dovadă de profesionalism desă­vârşit, asigurând desfă­şurarea întrecerilor la standarde mondiale. La prima apariţie pe pistă în sezonul de aer liber, Marina Baboi a concurat în probele de 100 de metri plat şi ştafetă 4 x 100 m, în ambele câştigând categoric, la ştafetă alături de Andreea Miklos, Andreea Caracuda şi Vanessa Balaci.

Program infernal în ur­mătoarele trei săptămâni pentru Marina Baboi, care va susţine bacalaureatul pentru elevii olimpici pe 21, 22 şi 23 mai la Ploieşti, va alerga pentru ultima dată în carieră la Campionatul Naţional Şcolar şi Criteriul de Primăvară al Juniorilor 1 (la ambele competiţii Marina fiind campioană en-titre, în probele de 100 şi 200 m), pe 26 şi 27 mai, la Bucureşti, şi va concura apoi la Campionatele Internaţionale de Atletism ale României, pe 2 şi 3 iunie, la Cluj Napoca, unde anul trecut a obţinut o victorie senzaţională în proba de 100 m plat.

DISTRIBUIȚI
loading...