27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 07:39 AM

Educatie

Primăria Berca a oferit câte 500 de lei elevilor din comună cu rezultate la examenele naţionale

de Cristian IONESCU
Educatie  |
26.07.2017, 00:00
1302

   Autorităţile locale din comuna Berca le-au ­lua­t-o înainte guvernanţilor în ceea ce priveşte premierea elevilor cu rezultate la examenele naţionale. La începutul acestei luni, Primăria Berca a oferit premii în bani celor cinci elevi care au obţinut note de 10 la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat.

   Robert Năstase, Gabriela Şerban, Alexandru Andronache, Teodora Vasilica Ştefan şi Diana Epure sunt cei cinci elevi din comună care au primit diplome, medalii şi premii în bani în valoare de 500 lei fiecare.

   Guvernul României va supune dezbaterii publice un proiect de Hotărâre prin care cei peste 600 de elevi din toată ţara care au obţinut medii de 10 la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat vor fi răsplătiţi cu câte 1.000 lei, respectiv 3.000 lei. Pe listă se află şi 26 de buzoieni.

   „Felicitări profesorilor coordonatori Raula Dogaru, Roxana Nicolae şi Ion Pascu, pentru toată implicarea în activitatea instructiv-educativă din acest an.

   Pentru anul viitor, sperăm să avem mai mulţi elevi premiaţi. Mult succes în etapa urmă­toare, admiterea la liceu şi la facultate”, a declarat primarul Ionel Dobriţă.

   De asemenea, în luna august, vor fi gata 300 de uniforme gratuite pentru eleviii de clase primare din Berca.

 

Comentarii

premii (26 Jul, 23:38)
popescu

nu se intelege daca acesti elevi care merita toata lauda au obtinut la aceste examene media 10 pe toata linia cit privesc uniformele scolare bani cheltuiti fara rost fara utilitate acesti copii nu pot merge la scoala zi de zi timp de 1 an scolar cu aceiasi uniforma ele se mai si rup se mai si murdaresc iar multi parinti n nepermitindusi sa mai cumpere o a doua uniforma de schimb va insemnind ca dupa o scurta perioada va fi o amestecatura de elevi unii cu uniforma altii in blugi si pina la urma se duc la vale vreo 5 sau600000000 lei bani cu care se putea face altceva pentru comuna sau chiar pentru elevi

Raspunde

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: 135 de ani de la moartea pictorului Ion Andreescu
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:01 AM

Pictorul Ion Andreescu s-a născut la București, la 15/27 februarie 1850.

Baschet: Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă îl va invita președintele Trump
Duminica, Octombrie 22, 2017 04:01 AM

Fostul baschetbalist american Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă președintele SUA, Donald Trump, îl invită, a afirmat el sâmbătă, în timpul unei călătorii în Franța în legătură cu o operațiune de comunicare cu unul dintre sponsorii personali.

CITATUL ZILEI
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:30 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:19 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:03 AM

Este a 295-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker