27 de ani
de presa libera
Vineri, August 18, 2017 08:12 AM

Educatie

Primăria Berca a oferit câte 500 de lei elevilor din comună cu rezultate la examenele naţionale

de Cristian IONESCU
Educatie  |
26.07.2017, 00:00
1249

   Autorităţile locale din comuna Berca le-au ­lua­t-o înainte guvernanţilor în ceea ce priveşte premierea elevilor cu rezultate la examenele naţionale. La începutul acestei luni, Primăria Berca a oferit premii în bani celor cinci elevi care au obţinut note de 10 la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat.

   Robert Năstase, Gabriela Şerban, Alexandru Andronache, Teodora Vasilica Ştefan şi Diana Epure sunt cei cinci elevi din comună care au primit diplome, medalii şi premii în bani în valoare de 500 lei fiecare.

   Guvernul României va supune dezbaterii publice un proiect de Hotărâre prin care cei peste 600 de elevi din toată ţara care au obţinut medii de 10 la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat vor fi răsplătiţi cu câte 1.000 lei, respectiv 3.000 lei. Pe listă se află şi 26 de buzoieni.

   „Felicitări profesorilor coordonatori Raula Dogaru, Roxana Nicolae şi Ion Pascu, pentru toată implicarea în activitatea instructiv-educativă din acest an.

   Pentru anul viitor, sperăm să avem mai mulţi elevi premiaţi. Mult succes în etapa urmă­toare, admiterea la liceu şi la facultate”, a declarat primarul Ionel Dobriţă.

   De asemenea, în luna august, vor fi gata 300 de uniforme gratuite pentru eleviii de clase primare din Berca.

 

Comentarii

premii (26 Jul, 23:38)
popescu

nu se intelege daca acesti elevi care merita toata lauda au obtinut la aceste examene media 10 pe toata linia cit privesc uniformele scolare bani cheltuiti fara rost fara utilitate acesti copii nu pot merge la scoala zi de zi timp de 1 an scolar cu aceiasi uniforma ele se mai si rup se mai si murdaresc iar multi parinti n nepermitindusi sa mai cumpere o a doua uniforma de schimb va insemnind ca dupa o scurta perioada va fi o amestecatura de elevi unii cu uniforma altii in blugi si pina la urma se duc la vale vreo 5 sau600000000 lei bani cu care se putea face altceva pentru comuna sau chiar pentru elevi

Raspunde

Stiri Agerpres

Aretha Franklin vrea să deschidă "un mic club" la Detroit
Vineri, August 18, 2017 07:51 AM

Legenda muzicii soul Aretha Franklin, care a anunțat la începutul anului că se retrage, se gândește serios să deschidă un club de noapte la Detroit, unde ar putea "cânta din când în când", a declarat artista ziarului local Detroit Free Press citat de AFP.

Un nou film din seria 'Star Wars', dedicat lui Obi-Wan Kenobi, este în pregătire (presă)
Vineri, August 18, 2017 07:34 AM

Regizorul Stephen Daldry, cunoscut pentru filmul 'Billy Elliot', ar urma să realizeze viitorul lungmetraj din seria 'Star Wars' care îl va avea ca erou pe maestrul Jedi Obi-Wan Kenobi, a anunțat joi publicația Hollywood Reporter citată de AFP.

ALERTĂ UPDATE MAE: O a doua victimă de cetățenie română rănită în Barcelona; a fost transportată la spital, starea sa fiind stabilă
Vineri, August 18, 2017 07:15 AM

O a doua victimă de cetățenie română a fost identificată printre persoanele rănite în urma atacului terorist din Barcelona, potrivit ultimelor informații obținute de către Ambasada României la Madrid și Consulatul General al României la Barcelona.

Doi clujeni străbat cu bicicletele 1.800 de km pentru a organiza o tabără pentru copiii cu probleme grave de sănătate
Vineri, August 18, 2017 07:02 AM

Doi clujeni vor pedala 1.800 de kilometri, prin cinci țări, până pe vârful Mont Blanc, pentru a strânge bani pentru organizarea unei tabere dedicate copiilor cu diferite boli grave.

VACANȚA DE VARĂ ÎN IMAGINI
Vineri, August 18, 2017 07:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
18 Aug, 07:35 Cifre goale
Pixelu observator a comentat pentru articolul Cum vede vicepremierul Marcel Ciolacu creşterea economică a României, care se împiedică în ruinele infrastructurii:
Numai că statisticile astea sunt făcute la grămadă. Nu sunt defalcate. Ce creștere a avut capitalul străin și ce creștere a avut capitalul autohton? Mă tem că doar capitalul străin a înregistrat creștere economică. Dezvoltarea pe baza investițiilor străine este o iluzie. Pentru simplul fapt că nu este treaba lui. Treaba lui este să facă profit și să-l împartă acționarilor. Nu există în lume vreun exemplu de țară acum dezvoltată care să se fi dezvoltat numai prin investiții străine. Creșterea asta nu este un lucru rău dar nu în folosul românilor. Cum nu este nici trecerea CAS-ului și CASS-ului de la angajator la angajat. Va genera scăderea veniturilor salariaților și un cadou neașteptat pentru capital.
17 Aug, 23:34 kioveanu
john a comentat pentru articolul A murit fostul prim-secretar de Buzău Tudor Postelnicu, ,,dobitocul“ care a condus Securitatea comunistă:
I l-a aruncat pe nicu Ceausescu in bratele kiovencei!Dragoste si recompense pe bune!
17 Aug, 17:50 lsfjsal;
klgfjd a comentat pentru articolul Registrul Auto Român lucrează cu publicul vineri, cu program prelungit, şi sâmbătă, pentru recuperarea zilei libere de luni:
si cine "s a programat"? sambata ca sa lucreze si ai nostri bugetari?
Google PageRank Checker