Daca te pregatesti sa mergi in vacanta pe care ai asteptat-o intregul an, dar nu poti zambi cu incredere, poate ca este timpul sa mergi intr-un cabinet stomatologic pentru diverse proceduri cosmetice, pe care sa le platesti cu ajutorul unui card de cumparaturi fara dobanda, astfel incat sa iti ramana bani si de concediu.

De altfel, medicii dentisti chiar recomanda o vizita in cabinet inainte de a pleca in concediu pentru ca durerile nu tin cont de nevoia ta de relaxare. Astfel, in aceasta perioada, sunt solicitate detartraje, plombe, precum si interventii de cosmetica dentara.

Ce inseamna cosmetica dentara?

Cosmetica dentara reprezinta un set de actiuni si interventii la nivelul suprafetei dintilor. Insa, de cele mai multe ori, pentru ca dantura sa para si sa fie intr-adevar sanatoasa, medicii dentisti recurg si la inlocuirea sau restaurarea dintilor.

Cosmetica dentara este aria stomatologiei care te ajuta sa ai un zambet stralucitor si ingrijit, gratie celor mai inovatoare tehnologii de pe piata. Pentru ca grija preturilor este de domeniul trecutului cand ai un CardAvantaj, ramane frica de durere. Doar ca noile aparate si specializarea medicilor te vor face sa uiti de aceasta, mai ales ca durerea este, practic, inlocuita cu buna dispozitie si comunicarea pe toata durata tratamentului.

De altfel, zambetul, ca si mainile, sunt o carte de vizita. Acestea indica faptul ca ai mare grija de felul in care arati, ba chiar iti confera mai multa incredere in propria persoana. Pentru unii este vorba despre aspectul unui dinte natural, mai alb, pentru altii poate semnifica alinierea dintilor, modificarea marimii, echilibrarea liniei sau a marginilor gingiei.

Astfel, problemele legate de culoarea, pozitionarea si dimensiunile dintilor, precum si aspectul gingiilor, pot fi remediate cu urmatoarele interventii de cosmetica dentara:

  • tratamente de albire a dintilor (la domiciliu/in cabinet)
  • fatetari (aplicare pe fata vizibila a dintilor a unor fatete din ceramica. Ca rezultat, un zambet alb, stralucitor si dinti aliniati)
  • refacerea proteica din portelan a dintilor frontali – tatuaje, bijuterii dentare
  • coroane total ceramice (fara un suport metalic, un invelis care reface estetica si functionalitatea dintilor)
  • coroane ceramice pe suport zirconiu.

Toate aceste interventii au loc dupa analiza zambetului tau. Aceasta procedura presupune masurarea cu exactitate (cu ajutorul unul aparat 3D) a formei, culorii, dimensiunii dintilor, a sanatatii si liniei gingiei, a relatiei dintre maxilarul superior si cel inferior pentru a se deduce cu exactitate ceea ce trebuie sa se lucreze prin intermediul cosmeticii dentare.

Multe dintre aceste interventii presupun maximum 2-3 vizite in cabinetul stomatologic, iar rapiditatea tratamentului are la baza tehnologiile inovatoare ale cabinetelor dentare din Romania. Si pentru ca sanatatea orala este extrem de importanta, foarte multe clinici si cabinete accepta plata in rate cu ajutorul Card Avantaj sau a altor carduri de cumparaturi cu care au contract.

 

DISTRIBUIȚI
loading...