27 de ani
de presa libera
Marti, Octombrie 24, 2017 06:54 AM

Politic

Predoiu: „Când tot PNL va fi în picioare împotriva PSD, atunci vom avea încrederea oamenilor înapoi“

de Călin BOSTAN
Politic  |
20.04.2017, 00:00
1476

   Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal Cătă­lin Predoiu a este de părere că oamenii vor să îi vadă pe libe­rali în luptă cu Partidul Social Democrat, iar atunci când în­treg partidul va sta împo­triva PSD, cetățenii vor avea încre­dere în PNL.

   „Oamenii vor să ne vadă în competiție și în luptă cu PSD (...) Trebuie să ridicăm partidul în toate organizațiile împotriva PSD. Când tot PNL-ul va fi în picioare peste tot împotriva PSD-ului, a­tunci vom avea încrederea oamenilor înapoi, pentru că ei, deocamdată, ne simt ezitanți și în anumite locuri ne simt chiar oarecum în complicitate, ceea ce nu e adevărat. Ar trebui să și probăm acest lucru“, a spus buzoianul Predoiu în discursul susținut la Comitetul de Coordonare Județean al PNL Prahova.

   El a precizat că una dintre problemele liberalilor este legată de încredere, subliniind că este nevoie ca aceștia să se întoarcă la politici de dreapta „clare“: „Aici, în Prahova, cole­gii pe care-i aveți în față au înțeles că fie prosperă politic și câștigă împreună politic - și iată-i fruntași în PNL -, fie se duc pe tobogan cu mâinile înfipte unul în gâtul altuia, așa cum se întâmplă, din păcate, în alte organizații (...) De ce și de ce ..., putem vorbi până mâine, dar în general toate cauzele se cunosc. Problema e că unele dintre ele persistă și pentru viitor și amenință ca PNL să treacă în continuare prin crize, pentru că încă nu sunt înlăturate aceste cauze, și prima pe care eu o văd este lipsa de în­­­credere. Noi nu mai avem încredere în noi, dacă noi nu avem încredere că putem fi din nou partidul câștigător, n-or să aibă încredere nici cei de pe stradă. Dacă noi nu mai avem încredere că suntem gata să recunoaștem valoarea și să o promovăm și nu să-i dăm un picior undeva și să o băgăm sub masă, atunci nu vom ajunge nicăieri. Cheia este să promovăm valori în PNL (...) Trebuie să ne întoarcem la politici de dreapta clare“, a mai spus Cătălin Predoiu.

Comentarii

Împotriva pesede, tot înainte! (20 Apr, 08:24)
Pixelu stânga-dreapta

Ce politici clare de dreapta măi Pre2ule? Vi le-au confiscat comuniștii, ciumele roșii de pesediști. Dacă persiști în „să moară pesedeul” s-ar putea să ai o surpriză. Viața este de multe ori ironică și proverbul nu este tocmai proverb.

Raspunde
referitor politici de dreapta (20 Apr, 20:15)
gg

In toata istoria sa de la 1875 incoace PNL s-a situat undeva intre stanga si centrul politici romanesti.Ca politica economica PNL a sustinut interventia statului in economie prin comenzi ale statului in infrastructura,aparare etc.Nu inteleg in ruptul capului de ce PNL se vrea in PPE si nu ALDE.PPE in Romania nu are segment de piata!

Raspunde

Stiri Agerpres

Coreea de Nord reprezintă o "amenințare fără precedent", afirmă Jim Mattis și aliații săi
Marti, Octombrie 24, 2017 06:38 AM

Programul militar nord-coreean reprezintă o "amenințare gravă și fără precedent" pentru Statele Unite, Coreea de Sud și Japonia, au afirmat marți miniștrii apărării din cele trei țări, relatează AFP.

Senat: Propunerea legislativă pentru completarea Legii de organizare și funcționare a AGERPRES, marți, pe ordinea de zi a plenului
Marti, Octombrie 24, 2017 06:06 AM

Senatul ar putea dezbate și vota, marți, propunerea legislativă pentru completarea Legii 19/2003 privind organizarea și funcționarea Agenției Naționale de Presă AGERPRES, prin care se propune demiterea directorului general în cazul respingerii de către Parlament a Raportului anual de activitate al instituției.

Siria: 22 de morți într-un raid aerian la Deir ez-Zor (OSDO)
Marti, Octombrie 24, 2017 06:02 AM

Cel puțin 22 de persoane și-au pierdut viața luni seară într-un atac aerian cu origine neidentificată în apropiere de Deir ez-Zor, oraș din estul Siriei eliberat aproape complet de forțele regimului de la Damasc, a anunțat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), relatează AFP.

China: Noua conducere va fi prezentată miercuri
Marti, Octombrie 24, 2017 05:28 AM

Noua conducere chineză va fi prezentată miercuri, la finalul celui de-al 19-lea Congres al Partidului Comunist la putere, a anunțat agenția Xinhua, citată de AFP.

Ovidiu Puțura - audiat din nou la Comisia SRI
Marti, Octombrie 24, 2017 05:25 AM

Comisia parlamentară de control al activității SRI urmează să îl audieze din nou marți pe fostul secretar de stat în Ministerul Justiției Ovidiu Puțura.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Oct, 19:34 Domnul a dat,Domnul a luat!Domnul fie laudat !
Scaraotchi a comentat pentru articolul Catedrala Arhiepiscopală, prădată de hoți. Ce sumă au sustras:
Domnul a dat,Domnul a luat! Domnul fie laudat!...........O fi saracit biserica? Poate ca este doar o manevra pentru naivii care vor sari sa despagubeasca biserica.
23 Oct, 15:06 pentru SUBIECTIV
Q. a comentat pentru articolul Buzoienii, deschizători de drumuri? Scutirea populaţiei de la plata apei meteorice ar putea deveni lege:
Domnule, nu știu ce iei, dar vreau și eu! Cine ți-a zis așa ceva? Iar folosirea literelor mari echivalează în spațiul virtual cu țipatul.
23 Oct, 14:46 Urare de bine
Priceputu' a comentat pentru articolul Mocanu: “Guvernul PSD-ALDE joacă «alba-neagra» cu legea pensiilor”:
Vedea-te-as muncind la firma privata , domnule parlamentar beizadea!
Google PageRank Checker