27 de ani
de presa libera
Vineri, Aprilie 28, 2017 01:32 AM

Politic

Predoiu: „Când tot PNL va fi în picioare împotriva PSD, atunci vom avea încrederea oamenilor înapoi“

de Călin BOSTAN
Politic  |
20.04.2017, 00:00
435

   Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal Cătă­lin Predoiu a este de părere că oamenii vor să îi vadă pe libe­rali în luptă cu Partidul Social Democrat, iar atunci când în­treg partidul va sta împo­triva PSD, cetățenii vor avea încre­dere în PNL.

   „Oamenii vor să ne vadă în competiție și în luptă cu PSD (...) Trebuie să ridicăm partidul în toate organizațiile împotriva PSD. Când tot PNL-ul va fi în picioare peste tot împotriva PSD-ului, a­tunci vom avea încrederea oamenilor înapoi, pentru că ei, deocamdată, ne simt ezitanți și în anumite locuri ne simt chiar oarecum în complicitate, ceea ce nu e adevărat. Ar trebui să și probăm acest lucru“, a spus buzoianul Predoiu în discursul susținut la Comitetul de Coordonare Județean al PNL Prahova.

   El a precizat că una dintre problemele liberalilor este legată de încredere, subliniind că este nevoie ca aceștia să se întoarcă la politici de dreapta „clare“: „Aici, în Prahova, cole­gii pe care-i aveți în față au înțeles că fie prosperă politic și câștigă împreună politic - și iată-i fruntași în PNL -, fie se duc pe tobogan cu mâinile înfipte unul în gâtul altuia, așa cum se întâmplă, din păcate, în alte organizații (...) De ce și de ce ..., putem vorbi până mâine, dar în general toate cauzele se cunosc. Problema e că unele dintre ele persistă și pentru viitor și amenință ca PNL să treacă în continuare prin crize, pentru că încă nu sunt înlăturate aceste cauze, și prima pe care eu o văd este lipsa de în­­­credere. Noi nu mai avem încredere în noi, dacă noi nu avem încredere că putem fi din nou partidul câștigător, n-or să aibă încredere nici cei de pe stradă. Dacă noi nu mai avem încredere că suntem gata să recunoaștem valoarea și să o promovăm și nu să-i dăm un picior undeva și să o băgăm sub masă, atunci nu vom ajunge nicăieri. Cheia este să promovăm valori în PNL (...) Trebuie să ne întoarcem la politici de dreapta clare“, a mai spus Cătălin Predoiu.

Comentarii

Împotriva pesede, tot înainte! (20 Apr, 08:24)
Pixelu stânga-dreapta

Ce politici clare de dreapta măi Pre2ule? Vi le-au confiscat comuniștii, ciumele roșii de pesediști. Dacă persiști în „să moară pesedeul” s-ar putea să ai o surpriză. Viața este de multe ori ironică și proverbul nu este tocmai proverb.

Raspunde
referitor politici de dreapta (20 Apr, 20:15)
gg

In toata istoria sa de la 1875 incoace PNL s-a situat undeva intre stanga si centrul politici romanesti.Ca politica economica PNL a sustinut interventia statului in economie prin comenzi ale statului in infrastructura,aparare etc.Nu inteleg in ruptul capului de ce PNL se vrea in PPE si nu ALDE.PPE in Romania nu are segment de piata!

Raspunde

Stiri Agerpres

Joi, Ianuarie 01, 1970 02:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
27 Apr, 21:50 OMUL POTRIVIT INTR-UN LOC POTRIVIT
Ion a comentat pentru articolul Valeriu Șușnea, în conducerea Institutului Cultural Român:
Competenta, profesionalismul, dedicarea sunt calități indiscutabile pe care un manager le poate dovedi pentru a ocupa o funcție intr-un Consiliu de conducere, cum este cel al ICR. Doresc dlui Susnea sa ne vedem, de ce nu, in poziția de reprezentant ICR pe la New York sau așa ceva. Succes si felicitări!
27 Apr, 21:31 Incotro,PNL?
Viespea buzoiana a comentat pentru articolul Cristinel Romanescu, ales președinte PNL Buzău:
Probabil ca afacerile lui Cristi Romanescu vor prospera in continuare,dar PNL-ul "se va duce de rapa".Cine crede ca Romanescu poate fi un politician care sa scoata din mocirla morala in care se afunda PNL Buzau,ori este naiv,ori este rau intentionat.Asa cum il stiu pe Cristi Romanescu,este unpolitician pentru care e valabila zicala cu "interesu poarta fesu" si implicarea sa in politica are ca unica motivatie protejarea si dezvoltarea propriilor afaceri.In mod cert,el poate fi un bun manager,dar ca politician este precum un "pui de gaina" in mijlocul unui stol de ulii.Oricum,sunt ferm convins ca PNL-ul va insemna si va conta foarte putin in politica locala,iar reanimarea si revenirea dorite se amana sine die.
27 Apr, 20:10 Felicitari primului cetatean
Alt cetatean a comentat pentru articolul Înglodat în datorii la furnizori și la stat, Căminul de bătrâni de la Vintilă Vodă, în pericol iminent de desființare:
Bravo Domnul Marinescu , in sfarsit spune cineva ceva , ca pana acum totul a fost ,,secret de stat''
Google PageRank Checker