27 de ani
de presa libera
Luni, Iunie 26, 2017 06:45 AM

Politic

Predoiu: „Când tot PNL va fi în picioare împotriva PSD, atunci vom avea încrederea oamenilor înapoi“

de Călin BOSTAN
Politic  |
20.04.2017, 00:00
1431

   Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal Cătă­lin Predoiu a este de părere că oamenii vor să îi vadă pe libe­rali în luptă cu Partidul Social Democrat, iar atunci când în­treg partidul va sta împo­triva PSD, cetățenii vor avea încre­dere în PNL.

   „Oamenii vor să ne vadă în competiție și în luptă cu PSD (...) Trebuie să ridicăm partidul în toate organizațiile împotriva PSD. Când tot PNL-ul va fi în picioare peste tot împotriva PSD-ului, a­tunci vom avea încrederea oamenilor înapoi, pentru că ei, deocamdată, ne simt ezitanți și în anumite locuri ne simt chiar oarecum în complicitate, ceea ce nu e adevărat. Ar trebui să și probăm acest lucru“, a spus buzoianul Predoiu în discursul susținut la Comitetul de Coordonare Județean al PNL Prahova.

   El a precizat că una dintre problemele liberalilor este legată de încredere, subliniind că este nevoie ca aceștia să se întoarcă la politici de dreapta „clare“: „Aici, în Prahova, cole­gii pe care-i aveți în față au înțeles că fie prosperă politic și câștigă împreună politic - și iată-i fruntași în PNL -, fie se duc pe tobogan cu mâinile înfipte unul în gâtul altuia, așa cum se întâmplă, din păcate, în alte organizații (...) De ce și de ce ..., putem vorbi până mâine, dar în general toate cauzele se cunosc. Problema e că unele dintre ele persistă și pentru viitor și amenință ca PNL să treacă în continuare prin crize, pentru că încă nu sunt înlăturate aceste cauze, și prima pe care eu o văd este lipsa de în­­­credere. Noi nu mai avem încredere în noi, dacă noi nu avem încredere că putem fi din nou partidul câștigător, n-or să aibă încredere nici cei de pe stradă. Dacă noi nu mai avem încredere că suntem gata să recunoaștem valoarea și să o promovăm și nu să-i dăm un picior undeva și să o băgăm sub masă, atunci nu vom ajunge nicăieri. Cheia este să promovăm valori în PNL (...) Trebuie să ne întoarcem la politici de dreapta clare“, a mai spus Cătălin Predoiu.

Comentarii

Împotriva pesede, tot înainte! (20 Apr, 08:24)
Pixelu stânga-dreapta

Ce politici clare de dreapta măi Pre2ule? Vi le-au confiscat comuniștii, ciumele roșii de pesediști. Dacă persiști în „să moară pesedeul” s-ar putea să ai o surpriză. Viața este de multe ori ironică și proverbul nu este tocmai proverb.

Raspunde
referitor politici de dreapta (20 Apr, 20:15)
gg

In toata istoria sa de la 1875 incoace PNL s-a situat undeva intre stanga si centrul politici romanesti.Ca politica economica PNL a sustinut interventia statului in economie prin comenzi ale statului in infrastructura,aparare etc.Nu inteleg in ruptul capului de ce PNL se vrea in PPE si nu ALDE.PPE in Romania nu are segment de piata!

Raspunde

Stiri Agerpres

Liberalii se reunesc pentru a stabili delegația și mandatul cu care merg la Palatul Cotroceni
Luni, Iunie 26, 2017 06:02 AM

Liberalii vor stabili luni delegația care va merge la consultările de la Palatul Cotroceni în vederea desemnării noului premier și mandatul acesteia, a declarat săptămâna trecută președintele PNL, Ludovic Orban.

Consultări la Palatul Cotroceni cu partidele parlamentare pentru desemnarea unui nou premier
Luni, Iunie 26, 2017 05:52 AM

Partidele parlamentare sunt invitate luni, la Palatul Cotroceni, pentru consultări cu președintele Klaus Iohannis în vederea desemnării unui candidat pentru funcția de prim-ministru.

Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni
Luni, Iunie 26, 2017 05:48 AM

Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni până la ora 16,00, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.

Fostul ambasador al României în Italia va fi audiat la Comisia de anchetă privind alegerile din 2009
Luni, Iunie 26, 2017 05:46 AM

Fostul ambasador al României la Roma în timpul alegerilor prezidențiale din anul 2009 Răzvan Rusu va fi audiat luni de către Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009, a anunțat săptămâna trecută președintele comisiei, Mihai Fifor.

Social-democrații vor anunța luni numele noului premier; va fi validat la Comitetul Executiv
Luni, Iunie 26, 2017 05:30 AM

Social-democrații vor anunța luni numele noului premier, acesta urmând a fi validat de Comitetul Executiv Național care se va reuni la Palatul Parlamentului, după ce moțiunea de cenzură "România nu poate fi confiscată. Apărăm democrația și votul românilor" a fost adoptată miercuri în plenul reunit al Parlamentului.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
25 Jun, 21:06 Adevarata drama
mihalcea florina a comentat pentru articolul UPDATE Cardiologul Adrian Negoiță, găsit decedat, sâmbătă dimineață, la locuința de la munte:
Dumnezeu sa-l odihneasca in PACE!
25 Jun, 21:02 Romania intre doi "ticalosi "
Chiriac Cristina a comentat pentru articolul România, între doi „ticăloși“ *):
Sunt de acord ca amandoi sunt niste ticalosi ,ca Romania nu va deveni un stat de drept atata timp cat cei doi o vor conduce.....e pacat de romanii care nu sunt informati si voteaza cu ei in speranta ca va fi mai bine.
25 Jun, 16:25 funcția de dr
ilie a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
La mine la scoală directorul nu stie sa trimită un mail, sa facă un tabel, mereu e reclamat....si nimic..nimic ..si multe alte simplitati si incapacitatidin partea lui...colegii, nimic si ei..nu spun, bineînțeles . NIMIC!de teama răzbunării acestuia.Dar ei nu intelleg ca nu are ce sa le facă.Cât sa fii de indiferent?!
Google PageRank Checker