27 de ani
de presa libera
Sambata, August 19, 2017 23:23 PM

Politic

Predoiu: „Când tot PNL va fi în picioare împotriva PSD, atunci vom avea încrederea oamenilor înapoi“

de Călin BOSTAN
Politic  |
20.04.2017, 00:00
1466

   Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal Cătă­lin Predoiu a este de părere că oamenii vor să îi vadă pe libe­rali în luptă cu Partidul Social Democrat, iar atunci când în­treg partidul va sta împo­triva PSD, cetățenii vor avea încre­dere în PNL.

   „Oamenii vor să ne vadă în competiție și în luptă cu PSD (...) Trebuie să ridicăm partidul în toate organizațiile împotriva PSD. Când tot PNL-ul va fi în picioare peste tot împotriva PSD-ului, a­tunci vom avea încrederea oamenilor înapoi, pentru că ei, deocamdată, ne simt ezitanți și în anumite locuri ne simt chiar oarecum în complicitate, ceea ce nu e adevărat. Ar trebui să și probăm acest lucru“, a spus buzoianul Predoiu în discursul susținut la Comitetul de Coordonare Județean al PNL Prahova.

   El a precizat că una dintre problemele liberalilor este legată de încredere, subliniind că este nevoie ca aceștia să se întoarcă la politici de dreapta „clare“: „Aici, în Prahova, cole­gii pe care-i aveți în față au înțeles că fie prosperă politic și câștigă împreună politic - și iată-i fruntași în PNL -, fie se duc pe tobogan cu mâinile înfipte unul în gâtul altuia, așa cum se întâmplă, din păcate, în alte organizații (...) De ce și de ce ..., putem vorbi până mâine, dar în general toate cauzele se cunosc. Problema e că unele dintre ele persistă și pentru viitor și amenință ca PNL să treacă în continuare prin crize, pentru că încă nu sunt înlăturate aceste cauze, și prima pe care eu o văd este lipsa de în­­­credere. Noi nu mai avem încredere în noi, dacă noi nu avem încredere că putem fi din nou partidul câștigător, n-or să aibă încredere nici cei de pe stradă. Dacă noi nu mai avem încredere că suntem gata să recunoaștem valoarea și să o promovăm și nu să-i dăm un picior undeva și să o băgăm sub masă, atunci nu vom ajunge nicăieri. Cheia este să promovăm valori în PNL (...) Trebuie să ne întoarcem la politici de dreapta clare“, a mai spus Cătălin Predoiu.

Comentarii

Împotriva pesede, tot înainte! (20 Apr, 08:24)
Pixelu stânga-dreapta

Ce politici clare de dreapta măi Pre2ule? Vi le-au confiscat comuniștii, ciumele roșii de pesediști. Dacă persiști în „să moară pesedeul” s-ar putea să ai o surpriză. Viața este de multe ori ironică și proverbul nu este tocmai proverb.

Raspunde
referitor politici de dreapta (20 Apr, 20:15)
gg

In toata istoria sa de la 1875 incoace PNL s-a situat undeva intre stanga si centrul politici romanesti.Ca politica economica PNL a sustinut interventia statului in economie prin comenzi ale statului in infrastructura,aparare etc.Nu inteleg in ruptul capului de ce PNL se vrea in PPE si nu ALDE.PPE in Romania nu are segment de piata!

Raspunde

Stiri Agerpres

Campionatul Angliei - Arsenal Londra, învinsă în deplasare
Sambata, August 19, 2017 23:07 PM

Echipa Arsenal Londra a fost învinsă la limită în deplasare, cu scorul de 1-0, de formația Stoke City, într-o partidă din cadrul etapei a 2-a a campionatului de fotbal al Angliei, disputată sâmbătă seara.

Ludovic Orban: Actualul guvern distribuie resurse pe care nu le are
Sambata, August 19, 2017 22:28 PM

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban, și-a manifestat, sâmbătă, îngrijorarea față de creșterea gradului de îndatorare al României, el afirmând că actualul guvern "distribuie resurse pe care nu le are".

Ciclism: Turul Spaniei - Rohan Dennis, lider după prima etapă
Sambata, August 19, 2017 22:19 PM

Cea de-a 72-a ediție a Turului ciclist al Spaniei a debutat sâmbătă, la Nimes (Franța), cu un contra-cronometru pe echipe, pe distanța de 13,7 km, la finalul căruia australianul Rohan Dennis a preluat tricoul roșu rezervat liderului clasamentului general.

Torje și Grozav au marcat în campionatul Turciei
Sambata, August 19, 2017 21:36 PM

Jucătorii români Gabriel Torje și Gheorghe Grozav au marcat câte un gol pentru echipa lor, Karabukspor, în partida câștigată pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în fața formației Istanbul Basaksehir, sâmbătă, în cadrul etapei a doua a campionatului de fotbal al Turciei.

Proetnica: Zeci de copii și-au pus la încercare imaginația în cadrul unor ateliere creative diverse
Sambata, August 19, 2017 21:20 PM

Zeci de copii s-au perindat, timp de două zile, în cetatea Sighișoarei, în cadrul unor ateliere creative unde, indiferent de etnie, s-au aflat împreună cu reprezentanții Asociației Lumea Bună, aflați pentru prima oară la "Proetnica", festival aflat acum la cea de-a XV-a ediție.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
19 Aug, 22:24 Incredibil
Ionescu o a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Nu cred!!E o farsă!!!????
19 Aug, 22:04 Despre revocari
Profesor,fost director a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Orice nas isi are nașul
19 Aug, 20:05 Genunche
Vica a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Ministrul, in loc sa se intereseze de manuale si inceperea in bune conditii a noului an scolar s-a gandit la o noua prostie- revocarea celor 13 inspectori generali. Domnule prim mimistru , acesta este motivul sa-l destituiti pe Liviu Pop, daca se poate, tot prin fax. Liderii de sindicat ce fac? Sau le este frica de ,,sef``? Noi l-am facut ministru, cu cotizatia de la sindicat!
Google PageRank Checker