26 de ani
de presa libera
Marti, Mai 31, 2016 10:41 AM
Toma

Actualitate

Posturi vacante pe perioadă nedeterminată la două primării din judeţ

de
Actualitate  |
11.12.2012, 22:00
1210

            În luna ianuarie, la nivelul judeţului Buzău se vor organiza două concursuri pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a unor funcţii publice în cadrul Primăriei Municipiului Buzău şi a Primăriei comunei Brăeşti.

           În luna ianuarie, la nivelul judeţului Buzău se vor organiza două concursuri pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a unor funcţii publice în cadrul Primăriei Municipiului Buzău şi a Primăriei comunei Brăeşti.

            În acest sens, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici organizează concurs, potrivit publicjob.ro, de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacantă de şef Serviciul Financiar – Contabil din cadrul Primăriei Municipiului. Pentru aceasta, candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de legea privind Statutul funcţionarilor publici. Toţi cei care vor să se înscrie la concurs trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul ştiinţelor economice şi vechime de minimum doi ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice. Proba scrisă a concursului se va organiza în data de 10 ianuarie 2013.

            În ceea ce priveşte Primăria comunei Brăeşti, aceasta organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacantă de inspector, clasa I, gradul profesional principal în cadrul Compartimentului fond funciar, cadastru şi urbanism.

            La fel ca şi în cazul primului post vacant, candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de legea privind Statutul funcţionarilor publici. Alături de acestea, condiţiile specifice necesare a fi întrunite în vederea participării la concurs şi ocupării funcţiei publice sunt acelea de a avea studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă în domeniu, vechime de minimum cinci ani în specialitatea studiilor şi cunoştinţe de operare a calculatorului. Concursul se va organiza în data de 9 ianuarie 2013, pentru proba scrisă şi în 11 ianuarie 2013 proba interviului.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Cum văd eurodeputații români criza refugiaților și soluțiile pentru gestionarea ei
Marti, Mai 31, 2016 10:34 AM

Aleșii români în Parlamentul European (PE) pledează pentru solidaritate față de sutele de mii de refugiați care au luat drumul Europei începând de anul trecut și susțin în mare parte că România poate reuși să integreze un număr rezonabil de solicitanți de azil. Dar ei atrag atenția asupra necesității de a se găsi echilibrul corect între măsurile care se impun pentru a preveni infiltrarea fluxurilor de migranți de către potențiali teroriști și imperativul de a asigura protecția adecvată pentru categoriile vulnerabile de azilanți, cum sunt femeile și copiii - sunt doar câteva dintre concluziile rezultate în urma discuțiilor, la Bruxelles, cu eurodeputați români din principalele trei grupuri politice din PE.

Înalt responsabil nord-coreean, în vizită oficială în China, pe fondul tensiunilor între cele două țări (mass-media)
Marti, Mai 31, 2016 10:33 AM

Un înalt responsabil nord-coreean a început marți o vizită inopinată în China, au raportat mass-media chineze și nipone, după ce Beijingul a înăsprit tonul la adresa Phenianului, exprimându-și îngrijorarea în legătură cu accelerarea programului nuclear nord-coreean, informează AFP.

Sibiu: Alegătorii își pot găsi secția de votare cu ajutorul unei aplicații gratuite
Marti, Mai 31, 2016 10:28 AM

Sibienii își pot găsi mai ușor secția de votare de care aparțin cu ajutorul unei aplicații gratuite puse la dispoziție de primărie, care poate fi accesată pe site-ul www.sibiu.ro, anunță un comunicat de presă remis marți AGERPRES.

Singapore: Patru lucrători migranți din Bangladesh, vinovați de finanțare a activităților teroriste
Marti, Mai 31, 2016 10:28 AM

Patru lucrători migranți proveniți din Bangladesh au pledat marți vinovat la acuzațiile de finanțare a activităților teroriste, în fața unui tribunal din Singapore, relatează DPA, citând presa locală.

Orange se extinde în Africa
Marti, Mai 31, 2016 10:24 AM

Orange SA, cel mai mare operator de telecomunicații din Franța, a început discuții neoficiale cu Millicom International Cellular SA pentru a achiziționa unele operațiuni ale companiei din Africa, au declarat pentru Bloomberg surse care au dorit să-și păstreze anonimatul.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
31 May, 09:09 CAMERA ELEFANTILOR
Ion a comentat pentru articolul Cezar Preda: „Victor Ponta este al doilea strigoi al României, care umblă prin ţară să susţină penalii“:
Exista o moda, preluata de la PCR, numita pe atunci in tot felul, chiar si "rezerva de cadre", care in realitate era o structura echipata cu tot felul de indivizi care serveau partidul in diverse functii mai mult sau mai putin vizibile. Aceste "personalitati" nu puteau fi lasate libere, fara sa fie controlate, pentru ca puteau fi periculoase sistemului. Aceasta "camera a elefantilor" functiona prin principalele structuri, mentinandu-i aproape pe cei eliberati din diverse functii. Erau oameni cu oarecare competente, cu un nivel de pregatire peste medie. Acest model a fost preluat imediat de FSN - PDSR si acum mai nou PSD. Acest Ponta, fost premier, presedinte de partid si ce o mai fi fost, in persoana tanarului, rebelului, zeflemistului, model de politica a sec XXI, a ales singur intrarea in "camera elefantilor". Iata ca acum reapare in linia I-a, unde s-a consacrat, balacarind pe oricine si asociindu-se cu cine se aseamana. Acesti "oameni politici" nu fac altceva decat sa reduca încrederea oamenilor in partidele care gazduiesc astfel de indivizi, pusi pe fotolii prin neatentia si nebagarea de seama a electoratului, mereu amagit, cu promisiuni desarte si nerespectate.
30 May, 22:31 mafia
lorenzo a comentat pentru articolul Ion Viorel & Co, suspendări și amenzi-record în dosarul „blaturi pentru pariuri“. „Vioară“ acuză „blatul PSD-FRF“:
simplu si fara prea multa vorba......Buzaul a ajuns un fel de Napoli al Romaniei......mafie ,coruptie in primarie,politicieni corupti,doctori corupti,fotbalisti impreuna cu tot staful implicat im mafia pariurilor.....si cate si mai cate......stiu ca nu o sa pulbicati comentariul,dar daca faceti un clasament in romani dupa revolutie ,veti vedea ca Buzaul ocupa primul loc........
30 May, 20:41 pamfil
vasile a comentat pentru articolul Cum s-au scurs banii râmnicenilor în conturile unor firme de casă ale primarului Viorel Holban, inclusiv printr-un off-shore maltez:
Cand au castigat primul mandat,Holban si Carjan erau la PNL.Acum sunt lideri ai PSD-ului judetean.Va mai întrebati de ce rezista in functii?
Google PageRank Checker