25 de ani
de presa libera
Marti, Octombrie 13, 2015 11:51 AM

Actualitate

Posturi vacante pe perioadă nedeterminată la două primării din judeţ

de
Actualitate  |
11.12.2012, 22:00
1204

            În luna ianuarie, la nivelul judeţului Buzău se vor organiza două concursuri pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a unor funcţii publice în cadrul Primăriei Municipiului Buzău şi a Primăriei comunei Brăeşti.

           În luna ianuarie, la nivelul judeţului Buzău se vor organiza două concursuri pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a unor funcţii publice în cadrul Primăriei Municipiului Buzău şi a Primăriei comunei Brăeşti.

            În acest sens, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici organizează concurs, potrivit publicjob.ro, de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacantă de şef Serviciul Financiar – Contabil din cadrul Primăriei Municipiului. Pentru aceasta, candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de legea privind Statutul funcţionarilor publici. Toţi cei care vor să se înscrie la concurs trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul ştiinţelor economice şi vechime de minimum doi ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice. Proba scrisă a concursului se va organiza în data de 10 ianuarie 2013.

            În ceea ce priveşte Primăria comunei Brăeşti, aceasta organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacantă de inspector, clasa I, gradul profesional principal în cadrul Compartimentului fond funciar, cadastru şi urbanism.

            La fel ca şi în cazul primului post vacant, candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de legea privind Statutul funcţionarilor publici. Alături de acestea, condiţiile specifice necesare a fi întrunite în vederea participării la concurs şi ocupării funcţiei publice sunt acelea de a avea studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă în domeniu, vechime de minimum cinci ani în specialitatea studiilor şi cunoştinţe de operare a calculatorului. Concursul se va organiza în data de 9 ianuarie 2013, pentru proba scrisă şi în 11 ianuarie 2013 proba interviului.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Șucu (AMRCR): Programul marilor magazine trebuie hotărât de consumatorul român, nu prin emiterea unor legi
Marti, Octombrie 13, 2015 11:48 AM

Programul marilor magazine trebuie hotărât de consumatorul român, nu prin emiterea unor legi, iar în momentul de față acesta își dorește să interacționeze șapte zile din șapte, a afirmat, marți, Dan Șucu, președintele Asociației Marilor Rețele Comerciale din Romania (AMRCR), într-o conferință de specialitate.

Senatul a respins proiectul de înființare a Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Sechestrate
Marti, Octombrie 13, 2015 11:43 AM

Senatul a respins marți proiectul de lege pentru înființarea, organizarea și funcționarea Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Sechestrate.

Ziua internațională pentru reducerea dezastrelor
Marti, Octombrie 13, 2015 11:42 AM

La 13 octombrie, în fiecare an, se marchează Ziua internațională pentru reducerea dezastrelor în scopul creșterii gradului de conștientizare a modului în care oamenii, prin măsurile luate, pot reduce riscurile producerii dezastrelor.

Atletism: Bolt vrea să coboare la 200 m sub bariera de 19 secunde la JO 2016
Marti, Octombrie 13, 2015 11:29 AM

Sextuplul campion olimpic Usain Bolt și-a început deja pregătirile pentru participarea la Jocurile Olimpice din 2016, unde și-a propus să stabilească un nou record mondial la 200 m, sub bariera de 19 secunde, relatează Reuters.

ALERTĂ Ambasada Rusiei din Damasc a fost lovită de obuze
Marti, Octombrie 13, 2015 11:27 AM

Două obuze au lovit marți dimineața Ambasada Rusiei din Damasc în momentul în care începea o manifestație de susținere pentru această țară, a cărei aviație oferă de două săptămâni sprijin aerian forțelor regimului președintelui Bashar al-Assad împotriva rebelilor, relatează AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
13 Oct, 11:02 cateva secunde inainte de declamnsarea vietii
aurel anghel a comentat pentru articolul Despre 18 secunde „istorice“/Primul gong din istoria Teatrului „George Ciprian“!:
Articolelele lui Marin Ifrim despre viata teatrului buzoian alcatuiesc un fapt de cultura pentru care il felicit sincer.experientele sale culturale ii consolideaza pozitia de lider cultural.Sunt bucuros sa mentionez ca blocarea temporara in lift catre cer a avut efecte benefice, scriitorul a iesit din clipa prezentata in carte si mai puternic si mai harnic si mai hotarat! Felicitariinca o data!
12 Oct, 20:05 Sudentul anului de pe Alte Continente
Cristina a comentat pentru articolul Buzoianca Viorica Conțu, desemnată „Studentul Anului pe Alte Continente” după o cercetare privind cauzele bolii Parkinson:
Nu inteleg rolul directorului Hasdeului in pregatirea elevei Viorica Raluca Contu.
12 Oct, 15:46 "Hematiile PSD-iste" si "leucemia politica infractional-penala"
Viespea buzoiana a comentat pentru articolul Scrisoare către conducerea penală a PSD:
Peroratia "filozofica" a acestui "bibic politic",asemanatoare delirurilor verbale ale apologetilor comunismului poate fi "inteleasa" si "judecata" doar de tampitii cu "creer rosu" din cadrul acestui partid.Se pare insa ca cele 500.000 de "hematii" din PSD sunt pe cale sa se pricopseasca cu o "leucemie politica infractional-penala" datorita DNA-ului.Fara sa vrea insa,acest "bibic politic"spune ceva care este totusi adevarat: intre :unitatea unui partid politic" cum este PSD (si nu numai!) si "unitatea de idei si deziderate a majoritatii cetatenilor" este diferenta dintre jigodiile si secaturile comuniste si securiste si oamenii cinstiti,corecti si demni din societatea romaneasca.Parafrazand un cunoscut proverb,am putea spune:gura prostului,adevar graieste!
Google PageRank Checker