26 de ani
de presa libera
Joi, Octombrie 27, 2016 15:50 PM

Actualitate

Posturi vacante pe perioadă nedeterminată la două primării din judeţ

de
Actualitate  |
11.12.2012, 22:00
1218

            În luna ianuarie, la nivelul judeţului Buzău se vor organiza două concursuri pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a unor funcţii publice în cadrul Primăriei Municipiului Buzău şi a Primăriei comunei Brăeşti.

           În luna ianuarie, la nivelul judeţului Buzău se vor organiza două concursuri pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a unor funcţii publice în cadrul Primăriei Municipiului Buzău şi a Primăriei comunei Brăeşti.

            În acest sens, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici organizează concurs, potrivit publicjob.ro, de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacantă de şef Serviciul Financiar – Contabil din cadrul Primăriei Municipiului. Pentru aceasta, candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de legea privind Statutul funcţionarilor publici. Toţi cei care vor să se înscrie la concurs trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul ştiinţelor economice şi vechime de minimum doi ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice. Proba scrisă a concursului se va organiza în data de 10 ianuarie 2013.

            În ceea ce priveşte Primăria comunei Brăeşti, aceasta organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacantă de inspector, clasa I, gradul profesional principal în cadrul Compartimentului fond funciar, cadastru şi urbanism.

            La fel ca şi în cazul primului post vacant, candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de legea privind Statutul funcţionarilor publici. Alături de acestea, condiţiile specifice necesare a fi întrunite în vederea participării la concurs şi ocupării funcţiei publice sunt acelea de a avea studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă în domeniu, vechime de minimum cinci ani în specialitatea studiilor şi cunoştinţe de operare a calculatorului. Concursul se va organiza în data de 9 ianuarie 2013, pentru proba scrisă şi în 11 ianuarie 2013 proba interviului.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Igaș: Reorganizarea DIPI trebuie să se facă printr-un proiect de lege și nu prin OUG
Joi, Octombrie 27, 2016 15:45 PM

Fostul ministru de Interne, senatorul Traian Igaș, este de părere că Departamentul de Informații și Protecție Internă (DIPI) din cadrul Ministerului Afacerilor Interne ar putea fi reorganizat printr-un proiect de lege și nu prin ordonanță de urgență.

Motoc: Actualele provocări de securitate reclamă o relație NATO-UE aprofundată
Joi, Octombrie 27, 2016 15:44 PM

Ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc, a subliniat, joi, la reuniunea miniștrilor apărării din statele NATO, importanța existenței unei legături transatlantice "solide și durabile", menționând că actualele provocări de securitate reclamă o relație NATO-UE aprofundată, informează un comunicat al MApN.

Erdogan: Operațiunile militare ale Turciei în Siria se vor extinde la Raqqa, fief al organizației Statul Islamic
Joi, Octombrie 27, 2016 15:17 PM

Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a afirmat joi că operațiunile militare desfășurate de Turcia în nordul Siriei se vor extinde asupra orașului Raqqa, fief al grupării Statul Islamic (SI), informează AFP.

Băsescu și Steriu deschid listele PMP pentru Senat și Camera Deputaților la București
Joi, Octombrie 27, 2016 15:13 PM

Partidul Mișcarea Populară a depus joi la Biroul Electoral Municipal listele de candidați pentru alegerile parlamentare în circumscripția București, Traian Băsescu deschizând lista pentru Senat, iar Valeriu Steriu la Camera Deputaților.

Alis Grasu: Serviciul de ambulanță este solicitat din ce în ce mai mult; avem deficit de personal de 47%
Joi, Octombrie 27, 2016 15:11 PM

Managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov (SABIF) a declarat joi că numărul de solicitări a crescut, în primele zece luni ale anului fiind înregistrate 2.842.432 de apeluri.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
27 Oct, 14:39 Referitor comentariu d-na Elena
Marina a comentat pentru articolul Cum i-a lăsat Boșcodeală fără o bucată din intrarea în bloc pe locatarii de la E1 din Unirii Sud:
Daca cititi bine LEGEA nr. 230/2007, articolul 25 aliniatul 3 si articolul 39, este necesar votul MAJORITATII nu al tuturor.
27 Oct, 14:19 Amintiri
Unu' a comentat pentru articolul Social-democrații și-au depus candidaturile la Biroul Electoral Județean:
Cu ani în urmă, dl Sorin Lazăr își "băga picioarele" în "neamul ăsta de români împuțiți" care au făcut ca Buzăul să devină un "județ roșu" (accentuez că, între ghilimele, sunt cuvinte spuse de dl Lazăr!). Era pe vremea când Iliescu era un "despot luminat", iar în București plantau panseluțe Cozma și ortacii lui. Pe atunci, dl Lazăr îl vota pe dl Câmpeanu. A murit și Gyuri Pascu, cel cu care dl Lazăr se lăuda că seamănă, ba chiar că îl înlocuia în grupul Divertis (din care spunea că a făcut parte!)... din când în când... Acum toate astea s-au dus, parul a mai dispărut, șira spinării s-a mai încovoiat... Ce cauți tu acolo, Sorine?... Când ai mințit? Atunci? Acum? Sau tot timpul?...
27 Oct, 14:07 betivilor
Impotriva betivilor a comentat pentru articolul Autorul accidentului mortal de duminică a fost reținut miercuri seară:
Cand oare se vor da legi sa ne apere si pe noi impotriva betivilior si a celor are merg fara permis ???daca s ar pedepsi cu inchisoare macar un an doar pentru ca bei ar fi mai putin betivi ordinari pe strazi,daca faci accident omori un copil nevinovat iei max 3ani.va mai aduceti aminte de accidentul de la mc donalds cand sa rasturnat camionul acela in intesectie???soferul era betiv de meserie ,avea 3 retineri de permis pentru bautura...bai betivilor din toata tara ,pe sosele pe care le circulati suntem si noi,cu ce gresim noi ca voi sunteti bolnavi?astept cu nerabdare sa se pedepseasca bautura la volan.sa se faca filtre de politie langa fiecare discoteca,bar mai mare,si la inchiderea programului sa i opreasca...betivilor si droagatilor imi doresc doar sa accidentati pe trecerea de pieton un membru al familiior voastre sau un cunoscut sa va ramana intodeuauna imaginea lor in capul vostru cu aburi de alcool.don t drink and drive.
Google PageRank Checker