Recent, Spitalul Judeţean a scos la concurs posturi pentru personal auxiliar. Pe 23 aprilie au fost afişate rezultatele probei scrise. Doar doi candidaţi au mai rămas în cursă după proba scrisă a concursului organizat de Spitalul Judeţean Buzău pentru  postul de  de referent de specialitate gradul III cu studii superioare, în cadrul serviciului Aprovizionare-transport. Rezultatele afişate pe site-ul unităţii medicale buzoiene arată că Valentin Ionescu a obţinut 76 de puncte, iar Elena Cristina Neacşu a obţinut 53 de puncte, ambii fiind declaraţi admişi şi se vor prezenta la proba interviului. Sub linie se află Aurora Anghelescu, care nu a obţinut minimul de 50 de puncte care i-ar fi permis să să califice pentru interviu. Alţi doi candidaţi nu s-au mai prezentat la proba scrisă. Reamintim că, după etapa selecţiei dosarelor, cea mai mare concurenţă a fost pentru postul de referent de specialitate gradul III,  intrând cursă pentru acest post fiind, în urma selecţiei dosarelor, cinci candidaţi.

Odată cu postul de referent a mai fost scos la concurs cel de pompier, pentru care au concurat patru candidaţi, aceasta fiind singura secţiune în cadrul căreia nu a fost eliminat niciun candidat în urma selecţiei dosarelor. Din păcate, aici nu s-a calificat pentru interviu niciun candidat după proba scrisă. Patru candidaţi au concurat şi pentru cele două posturi de liftier, toţi trecând de proba scrisă şi  se vor prezenta la interviu.

Contestaţiile se vor rezolva până astăzi,  25 aprilie, iar  mâine,  26 aprilie, este programată proba de interviu.

După rezolvarea eventualelor contestaţii în urma ultimei probe, pe 3 mai vor fi afişate rezultatele finale, pe baza cărora vor fi de­semnaţi cei patru candidaţi care vor dobândi calitatea de angajaţi ai SJU Buzău, pe posturile pentru care au optat.

DISTRIBUIȚI
loading...