Fostul premier Victor Ponta, fondatorul Partidului Pro România, vine marți la Buzău pentru a lansa organizația județeană a acestei formațiuni politice. El va fi însoțit de fostul ministru al Agriculturii Daniel Constantin.

Programul vizitei celor doi include o întâlnire cu simpatizanții, care va avea loc la Hotelul Pietroasa, începând cu ora 11,00.

DISTRIBUIȚI
loading...

3 COMENTARII

  1. Ponta a uitat ca Mocanu nu mai este sef la CJ si nici Boscodeala primar. Bine, mai sunt niste odrasle, cum ar fi Mocanu junior si alti cativa avortoni care probabil asteapta oferta. Maidanezul l-a pacalit pe „ala micu” cum de fapt l-a pacalit si Voiculescu sau Tariceanu si hop fuga la Buzau. Aici se cunoaste din trecut ca votantii sunt usor de pacalit. In „maretia” lor , buzoienii fac la alegeri lucruri nechibzuite. Asa au facut multi ani si de nu poposea pe aici DNA-ul , am fi avut aceiasi conducere locala nesabuita. Asa au facut buzoienii si cu acest nefericit Nicolicea. Aici a fost ales, el fiind de prin Mehedinti, acolo nimeni nu-l agrea asa ca hop a fost pus pe liste aici unde totul este posibil. In „intelepciunea” lor buzoienii l-au ales fara sa-l vada vreodata, fara ca el sa fi venit pe aici, sau sa fi facut ceva ptr. Buzau. Ponta crede ca va fi la fel, dar sper eu, ca alegatorii s-au mai desteptat un pic si nu se lasa pacaliti cu niscaiva pachete cu alimente, pixuri sau cipilici.

    • Nicolicea este in Parlament din ’90,a fost ales de foarte multi de prin toata tara,inclusiv in 2016.Ca place sau nu,este un politician 100%,cu aport major la elaborarea legilor,acestea aplicandu-se in avantajul tuturor ,adica si acelora ce nu l-au ales,sau nu-l apreciaza,ba chiar il contesta.

    • O fi, dar eu nu l-am cunoscut si nici ca „iesea ca paduchile in frunte” pana in legislatia in care a aparut pe liste la Buzau. Ce cauta el acolo nu stiu, tot ceace stiu este faptul ca in acel timp putea fi pe liste si ales chiar si Bercea Mondialu sau Camatarii, asa de „bine” erau treburile aranjate de conducera de atunci. Nicolicea , poate se exprima bine si are darul vorbirii, dar este o pacoste ca si Serban sau Iordache. Tu spui ca tot se lupta ptr. legi bune ce profita totii de ele… De ce nu se ocupa de ceva serios, de ce doar de legile justitiei se ocupa, de ce doar de amnistii , de ce vrea ca politicul sa-si bage „coada” in justitie ? De ce nu face proiecte si legi ptr. infrastructura, de ce nu face legi ptr. a se stopa furtul, defrisarea padurilor, legi ptr. exploatarea resurselor minerale, legi de bun simt… El s-a tot luptat cu regele si impreuna cu celalalt individ infect , Iliescu doar la alungarea regelui se gandeau si ingroparea lui fizica si in istorie. Nu ai dreptate. Nicolicea este o neavenita, este libidinos si gretos.

Comments are closed.