Inspectoratul pentru Sitaţii de Urgenţă şi-a desemnat cei mai pricepuşi pompieri: cei ai Detaşamentului Buzău. Cel puţin aşa indică clasamentul întocmit la finalizarea probelor la care au luat parte, zilele trecute, pompierii buzoieni în cadrul concursurilor profesionale, faza pe inspectorat. Probele competişiei au fost susţinute pe stadionul de atletism din municipiul Buzău. Au participat echipe reprezentative din toate subunităţile inspectoratului, care au făcut faţă cu succes probelor.

Pompierii buzoieni au avut de dat următoarele probe: „scară la fereastră”,  „pista cu obstacole”, „realizarea dispozitivului motopompă”, „proba ştafetă”.

Proba „Scara de fereastră”  a fost câştigată de plt. maj Silviu Paraschiv, Detaşamentul de Pompieri Rm. Sărat, iar proba „Pista cu obstacole pe 100 m” a fost adjudecată de plt maj Marian Găman, Detaşamentul de Pompieri Buzău. Tot de Detaşamentul de Pompieri Buzău a fost câştigată şi proba „realizarea dispozitivului motopompă”.

„Dispozitivului la motopompă”. Pompierii Detaşamentului din Râmnicu Sărat  s-au dovedit mai buni la „proba ştafetă 4x100m. În aceste condişii, clasamentul general după finalizarea probelor a arătat astfel: locul I – Detaşamentul de Pompieri Buzău, locul al II-lea – Detaşamentul de Pompieri Rm. Sărat, iar locul al III-lea a fost ocupat de pompierii Staţiei de Pompieri Mărunţişu.

DISTRIBUIȚI
loading...