Mai mulți polițiști buzoieni au pedalat sâmbătă prin municipiul Buzău, alături de  reprezentanți ai Asociației Club Sportiv „Penteleu” și de reprezentanți ai Liceului Special pentru Deficienți de Vedere Buzău, în cadrul unei acțiuni prilejuită de sărbă­torirea Zilei Poliției Române.

Evenimentul, organizat de Inspectoratul de Poliție Județean Buzău în colaborare cu Clubul Sportiv „Poliția Buzău”, nu s-a desfășurat sub forma unui concurs, ,,ci sub forma unei întreceri cu tine însuți, în care să-ți demonstrezi cât ești de pregătit fizic”, spun reprezentanții IPJ Buzău.

Totodată, polițiștii au dorit să atragă atenția asupra existenței în trafic a bicicliștilor și a importanței respectării regulilor de circulație, atât de către bicicliști, cât și de către ceilalți participanți la tra­fic.

Evenimentul a debutat la ora 10,00 în fața Inspectoratului de Poliție Jude­țean Buzău de pe strada Chiristigii și a continuat cu traversarea principalelor bulevarde din municipiul Buzău și a Parcurilor Crâng și Tineretului, timp de aproximativ două ore fiind parcurși peste 15 kilometri.

Activitățile organizate pentru sărbătorirea Zilei Poliției Române vor continua în această săptămână cu concursuri de bowling, șah, biliard, concurs gastronomic, precum și cu activități de promovare instituțională.

DISTRIBUIȚI
loading...