Un poliţist local din Buzău a fost agresat, sâmbătă seara, într-un parc din municipiul Buzău, de un bărbat de etnie romă, deranjat că agentul i-a amendat partenera de cerșetorie. Agentul, în vârstă de 52 de ani, a fost lovit cu un corp dur în barbă în momentul în care s-a aplecat să ridice un pix pe care îl scăpase.

Agresiunea s-a produs în Parcul Marghiloman chiar în timp ce mai multe persoane făceau fotografii după oficierea unei cununii civile. Poliţistul local a încercat să îndepărteze o tânără care le-a ieşit în faţă nuntaşilor cu o găleată de apă, ca să ceară bani pentru ca tinerii căsătoriţi să aibă parte de prosperitate. Agentul a și amendat-o pe femeie cu 500 de lei pentru acte de cerşetorie dar femeia şi-a reluat activitatea fără să-i pese de amendă sau de solicitarea poliţistului de a părăsi zona. Poliţistul local a încercat să o amendeze din nou dar în momentul în care agentul a vrut să scrie un nou proces verbal, acesta a fost atacat de partenerul femeii. Colegii agentului au fost chemați imediat în sprijin, la scurt timp individul fiind prins și apoi predat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău. Între timp, victima a fost transportată de urgenţă la spital și i s-au acordat îngrijiri medicale.  Agresorul, în vârstă de 28 de ani, Bărăgoi Cristea Florin, a fost reținut pentru ultraj și apoi arestat preventiv azi-noapte pentru 30 de zile prin decizia judecătorului de drepturi și libertăți de la Judecătoria Buzău.

DISTRIBUIȚI
loading...

2 COMENTARII

  1. În parcarea de la Kaufland văd mereu minori cerșind și nu înțeleg de ce nu se iau măsuri!Sunt foarte agresivi acei minori!

Comments are closed.