Șeful Postului de Poliție Unguriu a fost reținut ieri și astăzi arestat preventiv pentru luare de mită. Agentul Lucian Ștefan ar fi trebuit să vegheze la transportul în siguranță la fabrica de la Pârscov a unor țigări de contrabandă confiscate după anumite acțiuni, însă, în complicitate cu transportatorii, își însușea o parte din țigarete înainte ca acestea să fie distruse, potrivit sansanews.ro. Ofițerii DGA au intrat pe fir și au organizat un flagrant, polițistul picând în plasa anchetatorilor.
La Pârscov țigaretele de contrabandă erau distruse, dar numai o parte ajungea la destinație. Pe drum, transportatorii sustrăgeau din produse având acordul polițistului care primea o parte din țigări pentru a închide ochii la ilegalități.

Șeful Postului de poliție Pârscov a fost reținut joi în urma unei anchete coordonate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău, iar vineri el a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru comiterea infracțiunii de luare de mită.
Decizia magistraților poate fi contestată de polițist.

 

DISTRIBUIȚI
loading...

3 COMENTARII

  1. Băi fraților va dau un pont : duceti-va in parlament!!!! Acolo sunt adevărații infractori. Nu ne luați atenția cu lucruri minore

Comments are closed.