27 de ani
de presa libera
Marti, Octombrie 24, 2017 07:02 AM

de Călin BOSTAN

          Liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, a reacţionat la afirmaţiile de sâmbătă ale senatorului Ion Vasile, legate de ruperea oricăror legături cu PDL:

 |
25 Mar 2012
465
de Călin BOSTAN

          Preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Democrat-Liberal, deputatul Cezar Preda, candidat al acestei formaţiuni politice la preşedinţia Consiliului Judeţean, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că în cazul în care garnitura de la conducerea judeţului şi municipiului nu se va schimba în urma alegerilor din 10 iunie, există pericolul ca aceste entităţi administrativ-teritoriale să devină proprietatea personală a deţinătorilor celor două demnităţi: 

 |
22 Mar 2012
787
de Călin BOSTAN

        Proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Regiei Autonome Municipale, respectiv cel pentru aprobarea Planului Urbanistic Zonal „Construire cimitir privat-capelă, corp administrativ, parcare, împrejmuire şi utilităţi” au fost, ieri, singurele care au animat dezbaterile din cadrul şedinţei Consiliului Local, prilejuind, şi de această dată, dueluri verbale mai mult sau mai puţin dure între reprezentanţii Executivului Primăriei ori al RAM, pe de o parte, şi consilieri, de cealaltă.

 |
22 Mar 2012
1042
de Călin BOSTAN

            Preşedintele Consiliului Judeţean, Victor Mocanu, a demisionat, astăzi, din Partidul Social Democrat, pentru a putea candida ca independent pentru un nou mandat în funcţia pe care o deţine.

 |
21 Mar 2012
1112
de Călin BOSTAN

Președintele Consiliului Județean, Victor Mocanu, a anunțat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că în orele următoare va demisiona din Partidul Social Democrat, pentru a putea candida ca independent pentru un nou mandat în funcția pe care o deține.

Amănunte în ediția de mâine a cotidianului OPINIA.

 |
21 Mar 2012
719
de Călin BOSTAN

              Preşedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, s-a oprit ieri la prânz pentru scurt timp, la Buzău, pe drumul de întoarcere de la Focşani, unde s-a aflat în cursul dimineţii. El a intrat în sediul Primăriei, unde a băut o cafea împreună cu preşedintele PSD Buzău, primarul Constantin Boşcodeală, şi cu preşedintele Consiliului Judeţean, Victor Mocanu.

 |
20 Mar 2012
1904
de Călin BOSTAN

         Deputatul PDL Cezar Preda se întreabă dacă Victor Ponta şi-a informat partidul în legătură cu propunerea şefului statului de a deveni premier. În plus, Preda a opinat că Opoziţia s-a dus la consultările legate de modificarea Constituţiei “ca la distracţie”. 

 |
20 Mar 2012
663
de Călin BOSTAN

     Liga Tinerilor Întreprinzători Social-Democraţi, organizaţie formată din membri PSD şi simpatizanţi ai acestui partid, proprietari sau manageri de societăţi comerciale din toate domeniile economiei, care aderă la principiile şi idealurile social-democrate şi militează pentru îndeplinirea programului politic şi social al PSD, a fost constituită şi la Buzău, în cadrul organizaţiei tinerilor social-democraţi.

 |
20 Mar 2012
573
de Călin BOSTAN

           Clarificările aduse în cursul zilei de vineri de către reprezentanţii locali ai Partidului Social Democrat - care au anunţat oficial că vor susţine, la alegerile locale din 10 iunie, candidatura ca independent a actualului preşedinte al Consiliului Judeţean, Victor Mocanu - dar şi preconizata intrare în cursa pentru aceeaşi funcţie a liderului judeţean UNPR, vor declanşa una dintre cele mai interesante bătălii electorale din istoria post-decembristă a Buzăului.

 |
19 Mar 2012
1448
de Călin BOSTAN

     Victor Mocanu candidează la Consiliul Judeţean ca independent susţinut de social democraţi

 |
18 Mar 2012
1277
de Călin BOSTAN

          Propunerea privind candidatura preşedintelui organizaţiei judeţene a Partidului Democrat Liberal, deputatul Cezar Preda, la preşedinţia Consiliului Judeţean, a fost votată, vineri, de Colegiul Director al PDL Buzău.

 |
18 Mar 2012
506
de Călin BOSTAN

          Senatorul UNPR Ion Vasile s-a făcut foc şi pară când a aflat că deputatul Cezar Preda va candida la preşedinţia Consiliului Judeţean, post la care aspiră el însuşi şi conta, în acest sens, pe sprijinul democrat-liberalilor buzoieni.

 |
18 Mar 2012
642
de Călin BOSTAN

          În timp ce, în judeţ, energiile politice, inclusiv ale parlamentarilor, sunt canalizate către pregătirea alegerilor locale, deputatul PSD de Buzău Carmen Ileana Moldovan atacă pe fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea.

 |
18 Mar 2012
598
de Călin BOSTAN

 Colegiul Director al organizaţiei judeţene a Partidului Democrat Liberal a aprobat, vineri, în unanimitate, propunerea privind cadidatura liderului PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Amănunte în ediţia de luni a cotidianului OPINIA

 |
16 Mar 2012
491
de Călin BOSTAN

Preşedintele Consiliului Judeţean, Victor Mocanu, va candida pentru încă un mandat, dar ca independent susţinut de PSD.

Amănunte în ediţia de luni a cotidianului OPINIA

 

 |
16 Mar 2012
783
de Călin BOSTAN

    PDL merge singur la locale şi ar putea semna cu UNPR doar un protocol de neagresiune electorală, susţine liderul democrat-liberal buzoian        

          Preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Democrat Liberal, deputatul Cezar Preda, a anunţat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că a decis să candideze la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, decizie care mai aşteaptă doar girul Colegiului Director al PDL, pe care este sigur că-l va primi.

 |
15 Mar 2012
726

Stiri Agerpres

Coreea de Nord reprezintă o "amenințare fără precedent", afirmă Jim Mattis și aliații săi
Marti, Octombrie 24, 2017 06:38 AM

Programul militar nord-coreean reprezintă o "amenințare gravă și fără precedent" pentru Statele Unite, Coreea de Sud și Japonia, au afirmat marți miniștrii apărării din cele trei țări, relatează AFP.

Senat: Propunerea legislativă pentru completarea Legii de organizare și funcționare a AGERPRES, marți, pe ordinea de zi a plenului
Marti, Octombrie 24, 2017 06:06 AM

Senatul ar putea dezbate și vota, marți, propunerea legislativă pentru completarea Legii 19/2003 privind organizarea și funcționarea Agenției Naționale de Presă AGERPRES, prin care se propune demiterea directorului general în cazul respingerii de către Parlament a Raportului anual de activitate al instituției.

Siria: 22 de morți într-un raid aerian la Deir ez-Zor (OSDO)
Marti, Octombrie 24, 2017 06:02 AM

Cel puțin 22 de persoane și-au pierdut viața luni seară într-un atac aerian cu origine neidentificată în apropiere de Deir ez-Zor, oraș din estul Siriei eliberat aproape complet de forțele regimului de la Damasc, a anunțat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), relatează AFP.

China: Noua conducere va fi prezentată miercuri
Marti, Octombrie 24, 2017 05:28 AM

Noua conducere chineză va fi prezentată miercuri, la finalul celui de-al 19-lea Congres al Partidului Comunist la putere, a anunțat agenția Xinhua, citată de AFP.

Ovidiu Puțura - audiat din nou la Comisia SRI
Marti, Octombrie 24, 2017 05:25 AM

Comisia parlamentară de control al activității SRI urmează să îl audieze din nou marți pe fostul secretar de stat în Ministerul Justiției Ovidiu Puțura.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Oct, 19:34 Domnul a dat,Domnul a luat!Domnul fie laudat !
Scaraotchi a comentat pentru articolul Catedrala Arhiepiscopală, prădată de hoți. Ce sumă au sustras:
Domnul a dat,Domnul a luat! Domnul fie laudat!...........O fi saracit biserica? Poate ca este doar o manevra pentru naivii care vor sari sa despagubeasca biserica.
23 Oct, 15:06 pentru SUBIECTIV
Q. a comentat pentru articolul Buzoienii, deschizători de drumuri? Scutirea populaţiei de la plata apei meteorice ar putea deveni lege:
Domnule, nu știu ce iei, dar vreau și eu! Cine ți-a zis așa ceva? Iar folosirea literelor mari echivalează în spațiul virtual cu țipatul.
23 Oct, 14:46 Urare de bine
Priceputu' a comentat pentru articolul Mocanu: “Guvernul PSD-ALDE joacă «alba-neagra» cu legea pensiilor”:
Vedea-te-as muncind la firma privata , domnule parlamentar beizadea!
Google PageRank Checker