27 de ani
de presa libera
Marti, Noiembrie 21, 2017 14:09 PM

de Călin BOSTAN

* Din salariu, primarul Buzăului a agonisit 27 hectare terenuri, patru clădiri şi trei maşini

* El este întrecut doar de Chiliman şi de Ciuhandu la terenuri, şi de Chiliman şi de Johannis, la case

Primarul municipiului Buzău, Constantin Boşcodeală, se află pe treapta a treia a podiumului primarilor români care excelează la capitolul bunăstare imobiliară, conform Realitatea TV, care citează siteul blogulparlamentarului.ro.

 |
14 Aug 2011
3329
de Călin BOSTAN

O notă cu caracter intern emisă de conducerea centrală a Partidului Social Democrat, ajunsă recent în posesia organizaţiei pesediste buzoiene, comunică decizia conducerii naţionale a Uniunii Social-Liberale conform căreia candidaţii U.S.L. la preşedinţia Consiliului Judeţean, respectiv Primăriei Buzău, sunt senatorul liberal Cristinel Bîgiu şi primarul Constantin Boşcodeală, ne-au declarat surse demne de încredre din rândul social-democraţilor.

 |
11 Aug 2011
1746
de Călin BOSTAN

O imagine clară asupra modului de reorganizare administrativ-teritorială a ţării o vom avea în toamna acestui an, în momentul în care Guvernul va face public planul de reorganizare a serviciilor deconcentrate ale ministerelor, susţine senatorul P.D.L. Viorel Constantinescu. “Eu vă pot spune că, în momentul de faţă, Guvernul lucrează la <Programul II>, cel de reorganizare a serviciilor deconcentrate şi mai pot să fac afirmaţia că nu face degeaba această activitate

 |
10 Aug 2011
2111
de Călin BOSTAN

Trei voturi pesediste, ale celor trei consilieri aflați în concediu de odihnă, au lipsit ca proiectul de hotărâre privind sistemul de management integrat al deșeurilor să obțină majoritate calificată. Consilierii democrat-liberali s-au abținut, motivând că nu știu cărei variante a proiectului îi corespunde investiția ”Stație de compostare Bentu”

 |
09 Aug 2011
2202
de Călin BOSTAN

Ministrul Administrației și Internelor, Traian Igaș, a semnat ordinul în urma căruia municipiului Buzău îi va fi alocată suma de 700.000 lei (7 miliarde lei vechi)

 

 

 

 

 |
08 Aug 2011
1238
de Călin BOSTAN

El și-a reiterat ideea conform căreia U.S.L. nu o mai duce până la vară

 

 

 

 |
08 Aug 2011
1349
de Călin BOSTAN

De această dată, proiectul beneficiază de o majoritate confortabilă în Consiliul Județean

 

 

 |
08 Aug 2011
1705
de Călin BOSTAN

Deși social-democrații îl așteaptă, “câte fete nu aștept și eu, și degeaba!”

În schimb, nu va candida la alegerile generale dacă nu se micșorează numărul de parlamentari

 

 |
07 Aug 2011
1287
de Călin BOSTAN

Directorul Direcției Juridice și Administrație  Publică Locală, juristul Mirela Oprea, este noul secretar general al Consiliului Județean.

 

 |
07 Aug 2011
2567
de Călin BOSTAN

„Trebuie să fii prost să pleci, să pierzi”

Parlamentarul democrat-liberal a avut numai cuvinte de laudă la adresa ministrului demisionar al Sănătății

 

 |
07 Aug 2011
1560
de Călin BOSTAN

Deputații români au cheltuit, pe parcursul lunii iunie, suma de 183.527 lei (peste 1,8 miliarde lei vechi)[...]

 

 |
05 Aug 2011
1374
de Călin BOSTAN

Pesediștii din teritoriu care au dat publicității rezultatele, reale sau umflate, ale sondajelor de opinie interne vor fi trași la răspundere de conducerea centrală social-democrată

 

 |
05 Aug 2011
2101
de Călin BOSTAN

Termenul-limită până la care Consiliul Județean poate semna contractele pentru implementarea proiectului privind managementul integrat al deșeurilor este 1 septembrie

 

 |
04 Aug 2011
1569
de Călin BOSTAN

Dincolo de toate discuțiile legate de legalitatea promovării unor hotărâri ale consiliilor județene [...] este imperios necesară o reorganizare instituțională, a instituțiilor din teritoriu, a declarat prefectul Paul Beganu, în cadrul unei conferințe de presă.

 

 |
02 Aug 2011
1474
de Călin BOSTAN

Ministrul Administrației și Internelor, Traian Igaș, a semnat ordinul în urma căruia municipiului Buzău îi este alocată suma de 700.000 lei (7 miliarde lei vechi), pentru executarea unor lucrări, ce vor fi executate prin programul de termoficare 2006-2011 ”Căldură și confort”

 |
02 Aug 2011
1747
de Călin BOSTAN

Crede reprezentantul Guvernului în teritoriu.

Modul în care Consiliul Județean eludează uneori legea nu constituie un exemplu bun pentru administrațiile locale din județ ori pentru primarii din teritoriu.

 |
02 Aug 2011
1708

Stiri Agerpres

Tenis: Ana Bogdan, calificată în optimile turneului WTA de la Mumbai (India)
Marti, Noiembrie 21, 2017 14:01 PM

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan s-a calificat, marți, în optimile de finală ale turneului WTA de la Mumbai (India), dotat cu premii totale de 115.000 dolari, după 6-1, 6-1 cu Victoria Rodriguez (Mexic).

Argeș: Doi răniți în urma exploziei unei butelii în incinta unui restaurant din Pitești
Marti, Noiembrie 21, 2017 13:57 PM

Două persoane au fost rănite, marți, în urma exploziei unei butelii care s-a produs în incinta unui restaurant din municipiul Pitești.

Un asteroid descoperit în octombrie este un vizitator dintr-un alt sistem solar
Marti, Noiembrie 21, 2017 13:56 PM

Un misterios obiect stâncos care avea forma unei țigări detectat în luna octombrie provine dintr-un alt sistem solar, o apariție fără precedent care a fost confirmată luni de astronomi, relatează marți AFP.

Băsescu: Pentru ieșirea Republicii Moldova din zona gri trebuie luată în considerare varianta reunificării cu România
Marti, Noiembrie 21, 2017 13:53 PM

Menținerea Republicii Moldova într-o zonă gri nu este o soluție, a declarat marți fostul președinte Traian Băsescu, lider al PMP, în opinia sa o soluție fiind varianta reîntregirii țării.

Dragnea: Aprobarea legii de achiziționare a rachetelor Patriot mută România într-un alt nivel de dotare militară
Marti, Noiembrie 21, 2017 13:50 PM

Aprobarea proiectului de lege pentru realizarea "Capabilității de apărare aeriană cu baza la sol" aferentă programului de înzestrare esențial "Sistem de rachete sol-aer cu bătaie mare (HSAM)" mută România într-un alt nivel de dotare militară, a declarat marți președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Nov, 10:28 Prima ,,plimbare,, deasupra Buzaului cu un avion alaturi de parasutisti !!!
Vasile Bugeac a comentat pentru articolul Români de excepţie care au promovat Buzăul / Primul general de paraşutişti, Grigore Baştan, omul care a sărit din avion cu fiul său în braţe:
In una din vizitele mele acasa (Fam.Bugeac era prietena cu Fam. Bastan )Gr. Bastan ma dat in ,prmire , cdt.de zbor ca sa vad cum se antreneaza parasutisti .Afost deosebit mai ales ca avionul era un aparat german cu 3 motoare di al doilea razboi . Nu voi uita nici-o data grija prieteneasca pe care a avuto Gr. Bastsn pentru mine !!
21 Nov, 07:55 e bine, bine, e foarte bine
bady@sula a comentat pentru articolul O fostă judecătoare la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a băgat în corzi decidenţii Prefecturii pentru un teren de 5,44 ha:
Oricum,titlul de proprietate nr.109917/20.07.2017 era un document fals.A se vedea corespondenta ulterioara emiterii acestuia,dintre OCPI Buzau si Comisaia locala Beceni.Se vede treaba ca n-o sa le mearga smecheriile cu doamna judecator Circei.
21 Nov, 07:19 4,64 mld $ patrioate ~ 1/4 din 19,95 mld $ cât a împrumutat Băse de la FMI și BM
Pixelu patriot, ca și ținătorul mâinii drepte în dreptul inimii a comentat pentru articolul Ciolacu: ,,E important ca achiziţia de rachete Patriot să treacă săptămâna asta de Parlament“:
Interesantă este metoda prin care Dragnea a intrat în clubul select al imunilor la detenție, alături de Băsescu, Tăriceanu, Ponta, Iohannis și Isărescu. Nu s-a pus niciodată problema blocării achiziției (tehnică militară de pe vremea războiului din Vietnam), amânarea adoptării proiectului de achiziție a avut doar scopul de a obține asigurări că cele două noi dosare ale lui Dragnea se vor finaliza cu achitări. Pentru acest lucru a fost nevoie de vizita fulger a secretarului de stat american, Tillerson, care să parafeze înțelegerea. Happy end. Americanii cu banii pe patrioate expirate iar Dragnea cu imunitate la pușcărie.
Dacă chiar se dorea întărirea securității naționale, de ce nu s-au achiziționat patrioate de ultimă generație precum au făcut polonezii? Este drept, prețul era dublu, dar măcar aveai garanția că în eventualitatea unui conflict, chiar făceau ceva.
Google PageRank Checker