27 de ani
de presa libera
Joi, Iulie 27, 2017 20:00 PM

de Călin BOSTAN

Pesediștii din teritoriu care au dat publicității rezultatele, reale sau umflate, ale sondajelor de opinie interne vor fi trași la răspundere de conducerea centrală social-democrată

 

 |
05 Aug 2011
2026
de Călin BOSTAN

Termenul-limită până la care Consiliul Județean poate semna contractele pentru implementarea proiectului privind managementul integrat al deșeurilor este 1 septembrie

 

 |
04 Aug 2011
1527
de Călin BOSTAN

Dincolo de toate discuțiile legate de legalitatea promovării unor hotărâri ale consiliilor județene [...] este imperios necesară o reorganizare instituțională, a instituțiilor din teritoriu, a declarat prefectul Paul Beganu, în cadrul unei conferințe de presă.

 

 |
02 Aug 2011
1457
de Călin BOSTAN

Ministrul Administrației și Internelor, Traian Igaș, a semnat ordinul în urma căruia municipiului Buzău îi este alocată suma de 700.000 lei (7 miliarde lei vechi), pentru executarea unor lucrări, ce vor fi executate prin programul de termoficare 2006-2011 ”Căldură și confort”

 |
02 Aug 2011
1673
de Călin BOSTAN

Crede reprezentantul Guvernului în teritoriu.

Modul în care Consiliul Județean eludează uneori legea nu constituie un exemplu bun pentru administrațiile locale din județ ori pentru primarii din teritoriu.

 |
02 Aug 2011
1663
de Călin BOSTAN

Primăria continuă investițiile pentru modernizarea rețelei de termoficare a municipiului, Buzăul urmând să beneficieze, după încheierea reabilitării unor rețele secundare din zona centrală și din cartierul Dorobanți, de cel mai modern sistem de producere și distribuție a energiei termice.

 

 |
01 Aug 2011
2330
de Călin BOSTAN

Prefectul Paul Beganu a înaintat acțiune în Justiție în acest sens, întrucât consilierii nu au adoptat nicio hotărâre în ultimele trei luni

Consiliul Local Berca ar putea fi dizolvat, după ce prefectul Paul Beganu a înaintat o acțiune în Justiție.

 |
01 Aug 2011
1915
de Călin BOSTAN

Coaliția de guvernare nu trebuie să se abată, promițând lucruri care nu pot fi realizate, a declarat, la Radio France Internationale, liderul organizației buzoiene a Partidului Democrat Liberal, deputatul Cezar Preda. El susține că Guvernul actual nu are dreptul să devieze spre populism și spune că speră că măsurile de austeritate vor aduce, într-un final, și beneficii pentru populație.

 |
01 Aug 2011
1656
de Călin BOSTAN

Războiul Prefectură-Consiliul Județean, din nou pe două fronturi

Prefectul Paul Beganu a anunțat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că a adresat executivului Consiliului Județean solicitarea de a revoca două dintre hotărârile adoptate la ședința ordinară de miercuri.          

 |
01 Aug 2011
1487
de

Instituirea managementului  privat la Spitalul Județean-praf în ochii lumii, directorul Nicolescu fiind, potrivit unor surse, “omul de casă” al președintelui CJ.

Agitație mare printre angajații Spitalului Județean, la sfârșitul săptămânii trecute.

 |
01 Aug 2011
2690
de Călin BOSTAN

Marea asfaltare electorală începe în forţă la anul

* Investiţiile P.I.D.U. şi B.E.R.D. vor fi în toi la alegerile locale de la vară

* Pe lângă ele, URBIS îşi aduce şi el timid contribuţia

Primăria Buzău a cerut decalarea cu două luni a investiţiilor din municipiu care vor fi executate prin Planul Integrat de Dezvoltare Urbană, aşa că acestea vor începe mai devreme, astfel încât lucrările de reabilitare a străzilor din cartierul Mihai Viteazul să fie în toi şi foarte aproape de finalizare exact la momentul oportun, respectiv alegerile locale din vara anului viitor, conform reţetei din cartierul Poştă, care şi-a dovedit succesul în urmă cu trei ani, la localele din anul 2008.

 |
31 Jul 2011
1771
de Călin BOSTAN

În luna spetembrie, liderii naţionali ai Uniunii Social-Liberale vor bate în cuie candidaturile comune pentru consiliile judeţene şi pentru primăriile municipiilor reşedinţă de judeţ, a declarat, joi, preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat, primarul Constantin Boşcodeală. Apreciind că, la Buzău, alianţa socială „merge ca unsă” şi că aceasta „se aşează extraordinar de bine”, liderul P.S.D.

 

 |
31 Jul 2011
1739
de Călin BOSTAN

Nici nu a cântat cocoşul de şapte ori de la declaraţia liderului organizaţiei judeţene a Partidului Democrat Liberal, deputatul Cezar Preda, conform căreia între el şi primarul Boşcodeală nu este niciun blat, fapt care, însă, nu exclude un limbaj onorabil de ambele părţi – „V-am spus şi vă spun cu cea mai mare responsabilitate, nu am avut niciodată în viaţa mea vreun blat cu Boşcodeală. E drept însă, şi am văzut că şi dânsul face la fel, nu ne jignim” – că acesta din urmă l-a atacat în termeni nu tocmai bărbăteşti pe contracandidatul său la Primărie.

 

 |
31 Jul 2011
1625
de Călin BOSTAN

Lipsurile, sărăcia, dar şi sindromul caprei vecinului, au constituit principalele subiecte ale petiţiilor şi audienţelor primite, respectiv acordate de Executivul Consiliului Judeţean în prima jumătate a anului în curs, rezultă din raportul în acest sens prezentat plenului la şedinţa ordinară de marţi.

            Astfel, conform acestui raport, în perioada ianuarie-iunie 2011, s-a înregistrat un număr de 71 petiţii, soluţionarea a 53 dintre acestea fiind de competenţa Consiliului Judeţean Buzău, 17 petiţii au fost înaintate spre soluţionare altor autorităţi şi instituţii publice competente, iar una a fost clasată, conform prevederii legale conform căreia dacă un petiţionar adresează mai multe petiţii pe aceeaşi temă unei instituţii, acestea se conexează, iar răspunsul va face referire la toate petiţiile depuse.

 |
27 Jul 2011
1472
de Călin BOSTAN

* Structura este condusă, pe plan naţional, de către deputatul de Buzău Carmen Moldovan

Nou-înfiinţatul Forum Naţional al Ecologiştilor din Partidul Social Democrat organizează, la sfârşitul acestei săptămâni, prima sa reuniune regională, dedicată regiunii de nord-vest a ţării, care va avea loc la Oradea.

“Forumul este preocupat de toate problemele importante de mediu, nu numai de cele cu efect la nivel naţional. Am decis să organizăm reuniuni regionale pentru a analiza în detaliu problemele cu care se confruntă diferitele zone ale ţării, astfel încât să putem avea o imagine completă a situaţiei din ţară şi să putem genera soluţii corect calibrate pentru fiecare regiune”, afirmă deputatul P.S.D. de Buzău Carmen Moldovan, preşedintele acestei structuri naţionale.

 |
27 Jul 2011
1568
de Călin BOSTAN

* Victor Neciaev se războieşte cu Asociaţia de proprietari PT din Cartierul Dorobanţi II şi îi acuză pe Boşcodeală şi pe secretarul Nedelcu de neimplicare în această dispută

Scenă parcă desprinsă dintr-o comedie mută, ieri, în timpul şedinţei ordinare a Consiliului Local, când în Sala 24 a pătruns, la jumătatea lucrărilor, un bătrânel...

 |
27 Jul 2011
1972

Stiri Agerpres

Fotbal - Europa League: CS Universitatea Craiova - AC Milan, echipele de start
Joi, Iulie 27, 2017 19:51 PM

CS Universitatea Craiova începe meciul cu AC Milan într-un sistem nou, 4-1-4-1, fără vârf veritabil, cu micuțul Alexandru Băluță în postura de atacant, joi seara, pe Stadion ''Municipal'' din Drobeta-Turnu Severin, în prima manșă a turului al treilea preliminar al Europa League la fobal.

Fotbal - Europa League: Astra Giurgiu - FK Oleksandria, echipele de start
Joi, Iulie 27, 2017 19:47 PM

Astra Giurgiu va începe cu Bogdan Chipirliu în atac meciul cu formația ucraineană FK Oleksandria, joi seara, pe Stadionul ''Marin Anastasovici'' din Giurgiu, în prima manșă a turului al treilea preliminar al Europa League la fotbal.

Sector 3: Mașinile care vor staționa neregulamentar vor fi ridicate, iar șoferii amendați
Joi, Iulie 27, 2017 19:38 PM

Mașinile care vor staționa neregulamentar pe partea carosabilă a drumurilor publice aflate în administrarea Consiliului Local al Sectorului 3 vor fi ridicate, transportate și depozitate, iar cel în cauză va putea să își recupereze autovehiculul numai în schimbul unei taxe de ridicare și achitării unei amenzi, în conformitate cu legea.

Fotbal - Europa League: Dinamo București - Athletic Bilbao, echipele de start
Joi, Iulie 27, 2017 19:32 PM

Fundașul grec Georgios Katsikas este titular în premieră la Dinamo București, joi seara, în meciul cu Athletic Bilbao, care are loc pe Arena Națională din Capitală, în prima manșă a turului al treilea preliminar al Europa League la fotbal.

Porsche, acuzat de manipularea emisiilor în cazul a 22.000 de modele Cayenne
Joi, Iulie 27, 2017 19:26 PM

Producătorul de mașini sport Porsche AG - o subsidiară a Volkswagen - va rechema la service 22.000 de modele Cayenne, după ce s-a descoperit un soft care falsifică rezultatele testelor antipoluare ale motoarelor diesel de trei litri, a anunțat joi ministrul german al Transporturilor, Alexander Dobrindt, transmit DPA și Reuters.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
27 Jul, 15:24 Adm.zero
Nec a comentat pentru articolul Spitalul din Râmnicu Sărat, în pericol să închidă secţie după secţie:
Pai la așa administratori nu te miri. Vice le face presiuni la concurs dir, el altceva nu știe, iar profu de sport...
27 Jul, 09:52 Catedrala,obiectiv turistic pentru "turismul sexual ecumenic"?
Viespea buzoiana a comentat pentru articolul Ce mai abureşte fostul parlamentar de import Teodorovici: ,,Am susţinut finanţările pentru Catedrala Mântuirii Neamului când eram ministrul Finanţelor pentru că o văd ca un obiectiv turistic“:
Da,mai teodorovici,aceasta monstruozitate absolut inutila chiar poate fi un "obiectiv turistic".Pentru TURISMUL SEXUAL,ca doar sunt destui perversi in lumea asta care isi doresc cate un partener sexual ca Pomohaci,prea-sfintitul sau seminaristi fragezi de la "seminariile teologice".Si poate te gandesti sa deschidem si niste "bordeluri politice",ca la cate tarfe blonde sau brunete,roscate sau tarcate sunt in politica romaneasca ,avem asigurata destula "materie prima".
27 Jul, 09:30 Perioadă extinsă abonamente
Tasse a comentat pentru articolul Festivalul Top T, susţinut financiar de Consiliul Judeţean:
Perioada de presale a fost prelungită pentru încă două săptămâni (15 august) în urma solicitărilor celor care au fost prinși cu examenele de admitere, bacalaureat și facultăți.
Google PageRank Checker