27 de ani
de presa libera
Joi, August 17, 2017 16:28 PM

de Călin BOSTAN

Declaraţia preşedintelui CJ, Victor Mocanu, la adresa copreşedinţilor USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, conform cărora aceştia ar fi “indivizi rupţi de orice realitate”, denotă faptul că primul “are o problemă” sau “a luat deja o decizie”

 |
10 Sep 2011
1480
de Călin BOSTAN

*“Eu nu plâng de asemenea maşini, pentru că eu am puterea să îmi cumpăr o maşină bună şi am un BMW seria 5, la fel ca premierul Boc”

 |
10 Sep 2011
1546
de Călin BOSTAN

* “Nu cred că s-a născut de la Dumnezeu preşedinte de consiliu   judeţean. Aşa am decis politic. Nu pot candida toţi. Asta e”, a spus Victor Ponta

 |
10 Sep 2011
1936
de Călin BOSTAN

* Liderul social-democrat buzoian dă semne că vrea să-i forţeze mâna lui Ponta, aşa cum a făcut-o atunci când îl săpa pe Ion Vasile

 |
07 Sep 2011
1699
de Călin BOSTAN

* Victor Mocanu a declarat ieri că va pune umărul pentru ca Bîgiu să piardă preşedinţia Consiliului Judeţean, în cazul în care Centrul nu-şi va modifica poziţia

 |
07 Sep 2011
2091
de

Potrivit unor surse din interiorul partidului social democrat, preşedintele Consiliului Judeţean, Victor Mocanu, s-ar fi întâlnit marţi seară cu lideri ai PSD Constanţa...

 |
06 Sep 2011
1411
de

Deputatul PSD Adrian Mocanu a ridicat ieri, în şedinţa grupurilor parlamentare ale PSD şi PNL problema tensiunilor apărute în USL Buzău, dar a fost intrerupt de Victor Ponta, care i-a transmis că aceste lucruri se discută la partid.

 |
05 Sep 2011
1914
de

Actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, Victor Mocanu şi preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, primarul Constantin Boşcodeală, alături de mai mulţi apropiaţi, au făcut turul serbărilor câmpeneşti programate duminică.

 |
04 Sep 2011
1936
de

     Daniela Dospinescu a fost aleasă preşedintele Organizaţiei de femei a Partidului Conservator Buzău.

 |
03 Sep 2011
2305
de

     Cezar Preda, preşedintele PDL Buzău, a comentat despre desemnarea lui Bîgiu din partea Uniunii Social Liberale ca şi candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean

 |
03 Sep 2011
1729
de

* ”Revoluţia” din PSD Buzău îl poate lăsa pe Boşco fără preşedinţia organizaţiei

* Se va reface tandemul Ion Vasile – Victor Mocanu?

 |
03 Sep 2011
1956
de

Telenovela candidatului USL la şefia Consiliului Judeţean Buzău s-a încheiat. Liberalul Cristi Bîgiu va intra în lupta electorală pentru şefia miniparlamentului buzoian, din partea Uniunii Social Liberale, în dauna actualului preşedinte, social democratul Victor Mocanu.

 |
31 Aug 2011
1954
de

Partidul Conservator are un nou preşedinte executiv, în persoana lui Dumitru Năstase.

 |
31 Aug 2011
1980
de

      Sâmbătă la ora 11.00, la sala D. Filipescu a Consiliului Judeţean, va avea loc Conferinţa Judeţeană a organizaţiei de femei a Partidului Conservator Buzău.

 |
30 Aug 2011
1894
de

      Birourile permanente centrale ale PSD, PC şi PNL au programată o şedinţă comună în această după-amiază, de la ora 16,00, cel mai important punct pe ordinea de zi fiind anunţarea candidaţilor USL la şefia consiliilor judeţene şi la primăriile reşedinţă de judeţ.

 |
30 Aug 2011
2419
de

     * Deputatul PSD Adrian Mocanu are, la rândul său, cea mai slabă prezenţă la votul în Cameră, dintre buzoieni

 

 

 

 

 |
29 Aug 2011
1704

Stiri Agerpres

INHGA: Cod galben de inundații pe râul Olt, pe raza județelor Covasna, Harghita și Brașov, până la ora 21:00
Joi, August 17, 2017 16:00 PM

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, joi, o atenționare Cod galben de inundații, valabilă în următoarele cinci ore, în bazinul hidrografic Olt.

Doi reprezentanți ai asociațiilor de pacienți vor face parte din Comisia Națională de Bioetică a Medicamentului
Joi, August 17, 2017 15:59 PM

Doi reprezentanți ai asociațiilor de pacienți vor face parte din Comisia Națională de Bioetică a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale, potrivit unei decizii luate joi la o dezbatere care a avut loc la Ministerul Sănătății.

Bodog: Vaccinul pneumococic pentru copii, un pas absolut necesar pentru a-i proteja împotriva bolilor
Joi, August 17, 2017 15:55 PM

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a afirmat joi că introducerea efectivă, din acest an, a vaccinului pneumococic pentru copii reprezintă un pas absolut necesar pentru a-i proteja împotriva unor boli precum pneumonii, otite, septicemii și meningite.

Constanța: Primarul Decebal Făgădău va deschide lucrările Conferinței PRIA Aviation
Joi, August 17, 2017 15:54 PM

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, va participa vineri, 18 august, la lucrările conferinței PRIA Aviation, ce va avea loc pentru al doilea an succesiv în județul Constanța, potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor.

Supus criticilor, Donald Trump acuză presa că i-a 'deformat' afirmațiile despre violențele de la Charlottesville
Joi, August 17, 2017 15:49 PM

Președintele american Donald Trump a estimat joi că mass-media au 'deformat' declarațiile sale de după protestele violente de sâmbătă din Charlottesville, în timpul cărora o femeie a fost ucisă, informează DPA și AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
17 Aug, 15:51 Traian
Ilie a comentat pentru articolul A murit fostul prim-secretar de Buzău Tudor Postelnicu, ,,dobitocul“ care a condus Securitatea comunistă:
Incepand cu1975 a fost primsecretar la buzau, pana atunci a fost Ion Sarbu !!
17 Aug, 09:03 Marcel se-ncordează dar s-ar putea să facă febră!
Pixelu sceptic a comentat pentru articolul Cum a aruncat Boşcodeală ani la rând asfaltul la canal:
Nu cred că este pură întâmplare faptul că saitul ADI „Buzău 2008” și-a modificat înfățișarea, activă fiind doar pagina de start și probabil așa va rămâne mult timp de acum încolo. Chiar sunt curios ce modificări se vor propune la Contractul de Delegare astfel încât să nu sară de băs în sus reprezentanta Băncii Europene de Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) în România (o româncă sadea care n-are nici cea mai mică străbatere să pună propriile interese înaintea intereselor propriilor concetățeni români) și să amenințe cu proceduri de infringement și returnarea împrumuturilor nerambursabile derulate prin POS Mediu între anii 2007-2013 (100 milioane euro) și POIM 2014-2020 (~200 milioane euro). Vă readuc aminte că nu este vorba doar de ADI „Buzău 2008” ci de multitudinea de ADI înființate cu același scop în toată țara (nu le-am numărat dar cred că în aproape fiecare județ este constituit un ADI – dacă nu este cu apă atunci sigur este cu gunoi). Miza este uriașă. Dacă s-ar modifica algoritmul de calcul al tarifului operatorului Compania de Apă Buzău S.A., în sensul micșorării tarifelor, s-ar creea un precedent periculos care ar putea să genereze un tăvălug de astfel de modificări în toate ADI-urile din țară, fapt de neconceput pentru cel care deține în momentul actual controlul și anume BERD. Să nu ne amăgim cu mușchii lui Ciolacu. Orice partid aflat vremelnic la guvernare nu face decât să pună în practică voința proprietarului de drept al României, acela care deține capitalul și cum România mai deține mai puțin de 4% din active cam ăsta este aportul la deciziile pe care le ia partidul aflat la guvernare. În firma pe care o administrez eu dețin capitalul și, în consecință, sunt cel care ia deciziile, salariații n-au nicio putere de decizie. Cea mai recentă ispravă a bravilor apărători ai nevoiașilor este trecerea CAS-ului și a CASS-ului de la angajator la angajat, lucru care va genera anularea majorării salariului minim pe economie, fiind încă un cadou oferit capitalului în defavoarea muncii. Pare ipocrizie că tocmai eu, în calitate de angajator, critic o măsură care îmi convine dar dacă se perpetuează trendul cu cadourile oferite capitalului în defavoarea muncii (să împaci și capra și varza este imposibil), România va deveni în cel mai scurt timp un teritoriu pustiu, populația fiind forțată să migreze spre teritorii în care un loc de muncă o scoate din sărăcie și nu o adâncește, așa cum se întâmplă acum în colonia încă România.
17 Aug, 08:13 Compania de apa Nehoiu
Nehoianu a comentat pentru articolul Cum a aruncat Boşcodeală ani la rând asfaltul la canal:
Referitor la angajari,si la Nehoiu sau facut tot pe pile. Aici angajarile sau facut cu acordul domnului primar Milea.Marea majoritate a angajatilor sunt membri Psd Nehoiu.Spaga ptr angajare a fost de 2000 lei.In oras sunt abonati care nu platesc apa.Analizati si cum a fost executat proiectul de racordare la apa si canal.Aceasta lucrare a fost castigata de Hidroconstructia Bucuresti,dupa care este subinchiriata firmelor de casa a Psd.Sau executat lucrari pe unele tronsoane unde era deja apa si canal.Vedeti cum au fost avizate si fazele determinante de catre Inspectia de stat in constructii.In oras daca nu esti agreat de Milea,Constantinescu si celebru de acum Muzgoci(mai nou mare sef la serviciul urbanism oras Patarlagele)
Google PageRank Checker