27 de ani
de presa libera
Marti, Iunie 27, 2017 01:33 AM

de Călin BOSTAN

     64 la sută dintre buzoieni susţin că nivelul lor de trai s-a înrăutăţit, în timp ce 30 la sută spun că situaţia localităţii în care trăiesc este mai proastă faţă de cea de la ultimele alegeri locale, reiese dintr-un sondaj de opinie comandat de organizaţia judeţeană a Partidului Social Democrat şi realizat, la nivelul judeţului, în luna iunie.

 |
10 Jul 2011
1228
de Călin BOSTAN

… să mai pronunţe nume precum Băsescu ori Boc, după cum a declarat chiar el, în cadrul unei conferinţe de presă. Preşedintele executiv al P.S.D. Buzău argumentează prin aceea că şeful statului ar fi comandat o campanie de denigrare a parlamentarilor U.S.L. cu sprijinul D.N.A., în timp ce premierul şuntează Legislativul

 |
10 Jul 2011
1396
de Călin BOSTAN

* Ocupă locul doi pe ţară, fiind întrecută doar de vecinii vrânceni

Uniunea Social-Liberală Buzău ocupă locul al doilea pe ţară în ceea ce priveşte preferinţele de vot ale electoratului, aşa cum reiese din centralizarea a 30 de sondaje de opinie, realizate pe plan judeţean, pentru stabilirea candidaţilor comuni ai U.S.L. la funcţiile de primar al municipiilor reşedinţă de judeţ şi la cele de preşedinţi ai consiliilor judeţene.

 

 |
10 Jul 2011
1673
de Călin BOSTAN

  „Realitatea economiei româneşti este cu totul alta decât cea pe care încearcă s-o prezinte, din disperare, Emil Boc: lipsa locurilor de muncă, preţuri tot mai mari, trai la limita subzistenţei, mediu ostil investiţiilor şi iniţiativei”, se arată într-un comunicat de presă al organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal, prin intermediul căruia peneliştii buzoieni somează puterea să-şi îndrepte atenţia către aceste probleme, care reprezintă „agenda reală a problemelor cu care se confruntă populaţia”, şi nu către „cifrele mincinoase, inventate, care amintesc de raportările ceauşiste de producţii la hectar”.

 |
09 Jul 2011
1459
de Călin BOSTAN

 Preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat, primarul Constantin Boşcodeală, a lansat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, un atac fără precedent la adresa senatorului liberal Cristinel Bîgiu, contracandidat, din partea P.N.L., al pesedistului Victor Mocanu, în competiţia internă din cadrul Uniunii Social-Liberale pentru nominalizarea drept candidat comun la preşedinţia Consiliului Judeţean.

 

 |
09 Jul 2011
1612
de Călin BOSTAN

 Se pare, iată, că luna de miere dintre cei doi importanţi jucători în Uniunea Social-Liberală de la nivelul judeţului este pe cale să ia sfârşit. Spunem acest lucru în condiţiile în care, la prima vedere, atacul liderului pesedist împotriva vicelui liberal pare inexplicabil. În primul rând, pentru că nici măcar Ion Vasile, în scurtul interval de timp cât a condus minusculul Partid Conservator, nu a avut parte de asemenea declaraţii din partea primarului Boşcodeală, acesta din urmă lăsându-i vicelui Marcel Ciolacu plăcerea să-l atace public pe fostul lor şef de partid.

 |
09 Jul 2011
1431
de Călin BOSTAN

Preşedintele executiv al social-democraţilor buzoieni, deputatul Marian Ghiveciu, vicepreşedinte al Comisiei pentru Agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice a Camerei, l-a felicitat, astăzi, public, pe ministrul Valeriu Tabără, pentru faptul că, la sugestia sa, a emis un ordin conform căruia transportatorii de cereale nu vor fi amendaţi de Autoritatea Rutieră Română în cazul în care vor depăşi tonajul la încărcarea autovehiculelor.

 |
06 Jul 2011
1406
de Călin BOSTAN

* El spune că, şi în cazul în care Justiţia va hotărî că organizarea unei asemenea consultări este legală, se va supune deciziei organizaţiei profesionale a preşedinţilor de consilii judeţene

Preşedintele Consiliului Judeţean, Victor Mocanu, a declarat, ieri, în cadrul conferinţei de presă a organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat, că este convins că prefectul Paul Beganu va ataca...

 |
06 Jul 2011
1406
de Călin BOSTAN

”Nu elevii sunt de vină, ci Guvernul Boc”

Preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat, primarul Constantin Boşcodeală, consideră că rezultatele slabe la examenul de Bacalaureat din acest an reprezină unul dintre roadele politicii, din ultimii ani, a Guvernului condus de Emil Boc, vina pentru actuala stare de fapt purtând-o exclusiv guvernanţii, nu elevii.

 

 

 |
06 Jul 2011
1615
de Călin BOSTAN

“Am fost puţin opriţi”, a declarat preşedintele organizaţiei municipale a Partidului Conservator, Stelian Iosif, referindu-se la întârzierea desfăşurării adunărilor de alegeri ale structurilor P.C., activităţi suspendate în perioada cât la conducerea judeţeană s-a aflat senatorul Ion Vasile.

 |
05 Jul 2011
1384
de Călin BOSTAN

* Chiar dacă Tribunalul Buzău a decis că hotărârea Consiliului Judeţean prin care s-a statuat organizarea unei consultări populare este legală, şansele ca aceasta să poată avea loc pe 17 iulie sunt practic nule

 |
04 Jul 2011
2374
de

* Instanţa a respins recursul înaintat de acesta împotriva sentinţei de arestare preventivă

Încercarea primarului din Glodeanu Siliştea, Marin Răducanu, de a-şi recăpăta libertatea după ce a fost trimis 29 de zile în arest preventiv a fost sortită eşecului, recursul făcut de acesta la Curtea de Apel Ploieşti fiind respins la începutul acestei săptămâni.

 |
04 Jul 2011
3407
de Călin BOSTAN

Executivul a aprobat, săptămâna trecută, alocarea de sume din fondul de rezervă la dispoziţia Guvernului pentru plata unor arierate, a unor cheltuieli curente şi de capital, precum şi pentru finanţarea unor obiective de investiţii, pentru 30 de comune din judeţ. Este vorba despre o sumă totală, alocată la nivelul judeţului, de 1,765 milioane lei, adică 17,65 miliarde lei vechi.

Partea leului (1,17 milioane lei) a fost luată de administraţiile locale ale Partidului Democrat Liberal, nu mai puţin de 25 dintre acestea fiind incluse pe lista banilor guvernamentali.

 

 |
04 Jul 2011
1603
de Călin BOSTAN

Rata de promovabilitate a examenului de bacalaureat, a fost, la nivelul judeţului Buzău, de 53,2 la sută, faţă de 65,7 la sută anul trecut. Peste 1.836 de candidaţi au fost respinşi, iar cei mai mulţi elevi au obţinut la examenul de bacalaureat note cuprinse între 7,00 şi 7,99. Cele mai bune rezultate au fost obţinute la Liceul pentru Deficienţi de Vedere, unde rata de promovabilitate a fost de sută la sută.

 |
04 Jul 2011
1601
de

Scandalul de trafic de influenţă, în care a fost implicat împreună cu primarul din Glodeanu Siliştea, a însemnat şi sfârşitul carierei de poliţişt pentru şeful postului de poliţie din localitate, agentul şef Gheorghe Apostol.

Acesta şi-a înaintat demisia în cursul zilei de vineri, imediat după ce a fost audiat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău, unde a fost adus în cursul dimineţii de către lucrătorii de la DGA., demisie ce a fost aprobată de conducerea IPJ.

 |
02 Jul 2011
4821
de Călin BOSTAN

     Data de 13 iulie va fi una cu ghinion pentru clasa politică românească actuală, întrucât ea va constitui momentul naşterii, cu acte în regulă, a celui mai tânăr şi puternic partid al momentului, crede secretarul general al organizaţiei râmnicene a Partidului Poporului-Dan Diaconescu, Cornel Tudose.

 |
02 Jul 2011
2000

Stiri Agerpres

Rețelele sociale se aliază împotriva terorismului
Marti, Iunie 27, 2017 01:19 AM

Corporațiile care domină rețelele sociale - Facebook, YouTube (proprietate a Google), Twitter și Microsoft - au anunțat luni formarea unui grup de lucru la nivel mondial pentru eliminarea conținutului online cu caracter terorist, informează Reuters.

NK Celje - FC Viitorul 2-3, în meci amical
Marti, Iunie 27, 2017 00:22 AM

FC Viitorul Constanța a învins formația NK Celje cu scorul de 3-2 (2-1), luni seara, pe ''Petrol Arena'' din Celje, într-un meci amical susținut în stagiul de pregătire din Slovenia, potrivit site-ului campioanei României la fotbal.

Rugby: Internaționalul Luke Samoa, pus pe lista de transferuri de CSM Știința Baia Mare
Marti, Iunie 27, 2017 00:18 AM

Conducerea administrativă a echipei de rugby CSM Știința Baia Mare, a decis să renunțe la serviciile fundașului de origine neozeelandeză Alex Giovanni Luke Samoa, a anunțat vicecampioana României pa pagina sa de Facebook.

Bistrița-Năsăud: Zeci de case afectate de grindină, copaci căzuți și mașini distruse, în urma unei vijelii
Luni, Iunie 26, 2017 23:41 PM

Comunele Mărișelu și Lechința au fost afectate, luni seara, de o vijelie puternică însoțită de grindină, care a afectat zeci de case, a distrus mașini și a pus la pământ mai mulți copaci.

Argentinianul Culio a revenit la CFR Cluj
Luni, Iunie 26, 2017 23:31 PM

Echipa de fotbal CFR Cluj a oficializat, luni, revenirea mijlocașului argentinian Juan Emmanuel Culio la formația din Gruia, a anunțat clubul pe pagina sa de Facebook.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
26 Jun, 23:04 noutati
titular a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Ce bine, unii au aflat de unde se porneste caculatorul. Pinguinul loveste din nou sub centura, atat poate trebuie sa intelegeti.
26 Jun, 22:55 frustratul de Berca
alt prof titular a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Așa spun si despre mine numai minciuni : ca nu m.au vrut colegii sa le fiu sef , ca fostul primar mi.a cumpărat scoala si ca ma comportam ca pe tarlaua mea , ca elevii ziceau despre scoala ca este Jilava, ca nu ma ocup de fata mea si de aceea am dat.o la pregătire, ca nu am ce face acasa si imi fac conturi false pe facebook ( gen Luminita Begu) pentru ai jigni pe colegi si pe elevi. Numai răutăți. Lista ar continua dar vă mai zic si data viitoare. Eu inca mai vreau sa fiu director, dar nu ma mai vrea nimeni, nici chiar ISJ.ul. Și poate de aceea zice lumea ca eu atac pe unul , pe altul . Dar nu e adevărat. Sufletul meu e curat!
26 Jun, 22:53 Berca
Titular a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Aceasta mizerie fara de margini nu va lua sfasit pana cand acest cercopitec repetent si securist pe nume marcu secondat de catelusul lui dinu nu va iesi odata la pensie...astia doi nu au facut altceva decat sa reclame, toata viata, sa se ascunda in spatele unor postari cu nume false, conturi de fb pe care scriu agramat si sa improaste cu mocirla... nu ca ar fi prea doxati, fie vorba intre noi...doar Dumnezeu, de care nu le e frica, ii poate opri.
Google PageRank Checker