27 de ani
de presa libera
Marti, Iunie 27, 2017 01:33 AM

de Călin BOSTAN

Reprezentant al Guvernului în judeţ pe probleme de mediu, de trei ani, aceasta a trecut pe la Prefectură o singură dată, să întrebe de ce nu este pontată

Fostul subprefect de Buzău Lili Iacob, în prezent membru al Corpului Înalţilor Funcţionari Publici, reprezintă o prezenţă cât se poate de discretă nu doar printre buzoienii de rând, ci şi printre reprezentanţii autorităţilor ori insitituţiilor din judeţ cu care aceasta ar trebui, conform atribuţiunilor de serviciu, să colaboreze.

 |
21 Jul 2011
3102
de Călin BOSTAN

* În funcţie de acestea, se va decide dacă USL va ieşi la alegeri cu un singur candidat sau dacă partidele componente vor avea candidaţi proprii

Candidatul Uniunii Social-Liberale la funcţia de primar al municipiului Râmnicu Sărat ar putea fi desemnat în urma unor sondaje de opinie separate, comandate atât de Partidul Social Democrat, cât şi de Partidul Naţional Liberal...

 |
19 Jul 2011
2293
de Călin BOSTAN

Prefectul Paul Beganu ne-a descifrat ieri mecanismul prin care a ajuns să ocupe locul al doilea în topul câştigurilor salariale încasate anul trecut. ”În fişa mea fiscală – pentru că declaraţia de avere o completez în funcţie de fişa fiscală – pe anul 2010, apar nişte sume, încasate în trimestrul întâi al anului trecut, dar aferente unor câştiguri de la sfârşitul anului 2009.

 |
19 Jul 2011
2162
de Călin BOSTAN

Senatorul P.D.L. Viorel Constantinescu, despre confiscarea averilor dobândite ilicit

     Senatorul democrat-liberal Viorel Constantinescu consideră că propunerea preşedintelui Traian Băsescu de modificare a Constituţiei inclusiv în sensul introducerii prevederii care permite confiscarea averilor dobândite ilicit ar exclude posibilitatea ca persoanele condamnate pentru obţinerea unor bunuri în mod fraudulos să mai beneficieze, după executarea sentinţei, de acestea.

 |
19 Jul 2011
1299
de Călin BOSTAN

Senatorul Partidului Democrat Liberal Viorel Constantinescu consideră că propunerea legislativă avansată de ministrul de Externe, Teodor Baconschi, legată de instituirea dreptului de vot prin corespondenţă, valabil pentru românii care domiciliază în afara graniţelor ţării, drept una modernă, care se aplică deja în alte state, dar şi uşor de monitorizat, atât de către opoziţie, cât şi de către presă.

 

 

 |
17 Jul 2011
1302
de Călin BOSTAN

* După centralizarea mai multor sondaje de opinie, USL Buzău este pe locul al treilea pe ţară

Buzăul a căzut un loc în clasamentul judeţelor în care Uniunea Social-Liberală ar putea obţine rezultate foarte bune la alegerile locale din vara anului viitor, conform sondajelor de opinie pe care alianţa socialistă le-a comandat în vederea stabilirii candidaturilor comune la primăriile municipiilor reşedinţă de judeţ şi la consiliile judeţene.

 |
17 Jul 2011
1591
de Călin BOSTAN

”Primarii P.S.D. vor candida din partea Partidului Orbilor cu Ochii Strâmbi”

* Declară senatorul democrat-liberal Viorel Constantinescu

Senatorul democrat-liberal de Buzău Viorel Constantinescu este convins că Uniunea Social-Liberală nu reprezintă o construcţie politică de lungă durată, el previzionând spargerea acestei alianţe, dintre Partidul Social Democrat şi Partidul Naţional Liberal,  chiar înaintea alegerilor locale.

 |
16 Jul 2011
1545
de Călin BOSTAN

Fostul preşedinte al organizaţiei judeţene a Partidului Democrat, ex-deputatul Petre Partal, prezent la seminar în calitate de investitor în domeniul agroturismului, şi-a început alocuţiunea cu un sfat pentru preşedintele Consiliului Judeţean: “Nu încercaţi să purtaţi un război cu presa, domnule preşedinte, că e pierdut de la început. Ascultaţi de unul care face politică cu mult dinaintea dumneavoatră!”.

 |
16 Jul 2011
1975
de Călin BOSTAN

Preşedintele Consiliului Judeţean, Victor  Mocanu, a adresat, vineri, la seminarul de închidere a proiectului cu finanţare europeană ”Modernizarea infrastructurii de acces la zonele turistice cu potenţial demonstrat ale judeţului Buzău”, mulţumiri Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului pentru sprijinul acordat instituţiei pe care o conduce pe parcursul implementării proiectului ”Drumul Vinului”, dar a şi ţinut să treacă în revistă o parte dintre problemele care au făcut din acesta un subiect de presă controversat.

 |
16 Jul 2011
1578
de

* Atât primul gospodar, cât şi fostul poliţist riscă puşcăria, primul aflându-se deja de câteva zile în arest

a jumătatea acestei săptămâni, procurorii au finalizat ancheta în cazul de  trafic de influenţă în care au fost implicaţi primarul comunei Glodeanu Siliştea şi şeful postului de poliţie din localitate, ambii fiind trimişi în judecată, primarul aflându-se în arest preventiv, iar poliţistul în libertate.

 |
14 Jul 2011
2908
de Călin BOSTAN

Consiliul Judeţean organizează, în această dimineaţă, seminarul de închidere a Proiectului ”Modernizarea infrastructurii de acces la zonele turistice cu potenţial demonstrat ale judeţului Buzău”, proiect realizat cu finanţare nerambursabilă a Uniunii Europene, prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa Prioritară 2

 

 

 |
14 Jul 2011
1515
de Călin BOSTAN

Organizaţia judeţeană a Partidului Social Democrat a intrat în silenzio stampa, anunţând oficial că, pentru cel puţin două săptămâni, nu se vor mai organiza întâlniri cu presa. Aceasta, după ce principalul partener – şi, în ultima lună, adversar la nominalizarea candidatului comun pentru şefia Consiliului Judeţean – din cadrul U.S.L., Partidul Naţional Liberal, a adoptat o atitudine asemănătoare pe întreaga durată a derulării celor două sondaje de opinie, care la Buzău au avut de răspuns la o singură întrebare: Mocanu sau Bîgiu?

 |
14 Jul 2011
1659
de Călin BOSTAN

Instituţia Prefectului aşteaptă, în momentul de faţă, motivarea hotărârii pronunţate de instanţa de Contencios Administrativ a Tribunalului Buzău, care a decis, în urmă cu mai bine de o săptămână, că hotărârea Consiliului Judeţean, de organizare a unui referendum local privind posibila desfiinţare a judeţului, este legală.

 |
13 Jul 2011
1611
de Călin BOSTAN

     Preşedintele executiv al organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat, deputatul Marian Ghiveciu, a explicat, în cadrul unei conferinţe de presă, de ce, în sesiunea parlamentară ce s-a încheiat la sfârşitul lunii trecute, Camera Deputaţilor a reuşit să adopte doar trei legi: ”Doar două proiecte legislative au trecut, au devenit legi.

 |
11 Jul 2011
2141
de Călin BOSTAN

Premierul îl ameninţă pe Victor Mocanu cu penalu’

* Ca şi pe toţi cei care vor fi găsiţi cu nereguli în derularea programelor cu finanţare europeană

Premierul Emil Boc a repus pe tapet, luni, pe parcursul unei întâlniri cu oameni de afaceri prahoveni, problema sistării, de către Comisia Europeană, a plăţilor pentru Programul Operaţional Regional, Axa 2...

 

 |
11 Jul 2011
1771
de Călin BOSTAN

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, a confirmat rezultatele sondajelor Uniunii Social Liberale, care arată că U.S.L. are, în prezent, un scor de peste 60 la sută la nivelul ţării. Liderul liberal a precizat că rezultatele sondajelor U.S.L. sunt unele cât se poate de plauzibile.

 

 |
11 Jul 2011
1843

Stiri Agerpres

Rețelele sociale se aliază împotriva terorismului
Marti, Iunie 27, 2017 01:19 AM

Corporațiile care domină rețelele sociale - Facebook, YouTube (proprietate a Google), Twitter și Microsoft - au anunțat luni formarea unui grup de lucru la nivel mondial pentru eliminarea conținutului online cu caracter terorist, informează Reuters.

NK Celje - FC Viitorul 2-3, în meci amical
Marti, Iunie 27, 2017 00:22 AM

FC Viitorul Constanța a învins formația NK Celje cu scorul de 3-2 (2-1), luni seara, pe ''Petrol Arena'' din Celje, într-un meci amical susținut în stagiul de pregătire din Slovenia, potrivit site-ului campioanei României la fotbal.

Rugby: Internaționalul Luke Samoa, pus pe lista de transferuri de CSM Știința Baia Mare
Marti, Iunie 27, 2017 00:18 AM

Conducerea administrativă a echipei de rugby CSM Știința Baia Mare, a decis să renunțe la serviciile fundașului de origine neozeelandeză Alex Giovanni Luke Samoa, a anunțat vicecampioana României pa pagina sa de Facebook.

Bistrița-Năsăud: Zeci de case afectate de grindină, copaci căzuți și mașini distruse, în urma unei vijelii
Luni, Iunie 26, 2017 23:41 PM

Comunele Mărișelu și Lechința au fost afectate, luni seara, de o vijelie puternică însoțită de grindină, care a afectat zeci de case, a distrus mașini și a pus la pământ mai mulți copaci.

Argentinianul Culio a revenit la CFR Cluj
Luni, Iunie 26, 2017 23:31 PM

Echipa de fotbal CFR Cluj a oficializat, luni, revenirea mijlocașului argentinian Juan Emmanuel Culio la formația din Gruia, a anunțat clubul pe pagina sa de Facebook.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
26 Jun, 23:04 noutati
titular a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Ce bine, unii au aflat de unde se porneste caculatorul. Pinguinul loveste din nou sub centura, atat poate trebuie sa intelegeti.
26 Jun, 22:55 frustratul de Berca
alt prof titular a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Așa spun si despre mine numai minciuni : ca nu m.au vrut colegii sa le fiu sef , ca fostul primar mi.a cumpărat scoala si ca ma comportam ca pe tarlaua mea , ca elevii ziceau despre scoala ca este Jilava, ca nu ma ocup de fata mea si de aceea am dat.o la pregătire, ca nu am ce face acasa si imi fac conturi false pe facebook ( gen Luminita Begu) pentru ai jigni pe colegi si pe elevi. Numai răutăți. Lista ar continua dar vă mai zic si data viitoare. Eu inca mai vreau sa fiu director, dar nu ma mai vrea nimeni, nici chiar ISJ.ul. Și poate de aceea zice lumea ca eu atac pe unul , pe altul . Dar nu e adevărat. Sufletul meu e curat!
26 Jun, 22:53 Berca
Titular a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Aceasta mizerie fara de margini nu va lua sfasit pana cand acest cercopitec repetent si securist pe nume marcu secondat de catelusul lui dinu nu va iesi odata la pensie...astia doi nu au facut altceva decat sa reclame, toata viata, sa se ascunda in spatele unor postari cu nume false, conturi de fb pe care scriu agramat si sa improaste cu mocirla... nu ca ar fi prea doxati, fie vorba intre noi...doar Dumnezeu, de care nu le e frica, ii poate opri.
Google PageRank Checker