27 de ani
de presa libera
Duminica, Mai 28, 2017 21:24 PM
dragaica

de Călin BOSTAN

* În funcţie de acestea, se va decide dacă USL va ieşi la alegeri cu un singur candidat sau dacă partidele componente vor avea candidaţi proprii

Candidatul Uniunii Social-Liberale la funcţia de primar al municipiului Râmnicu Sărat ar putea fi desemnat în urma unor sondaje de opinie separate, comandate atât de Partidul Social Democrat, cât şi de Partidul Naţional Liberal...

 |
19 Jul 2011
2281
de Călin BOSTAN

Prefectul Paul Beganu ne-a descifrat ieri mecanismul prin care a ajuns să ocupe locul al doilea în topul câştigurilor salariale încasate anul trecut. ”În fişa mea fiscală – pentru că declaraţia de avere o completez în funcţie de fişa fiscală – pe anul 2010, apar nişte sume, încasate în trimestrul întâi al anului trecut, dar aferente unor câştiguri de la sfârşitul anului 2009.

 |
19 Jul 2011
2149
de Călin BOSTAN

Senatorul P.D.L. Viorel Constantinescu, despre confiscarea averilor dobândite ilicit

     Senatorul democrat-liberal Viorel Constantinescu consideră că propunerea preşedintelui Traian Băsescu de modificare a Constituţiei inclusiv în sensul introducerii prevederii care permite confiscarea averilor dobândite ilicit ar exclude posibilitatea ca persoanele condamnate pentru obţinerea unor bunuri în mod fraudulos să mai beneficieze, după executarea sentinţei, de acestea.

 |
19 Jul 2011
1286
de Călin BOSTAN

Senatorul Partidului Democrat Liberal Viorel Constantinescu consideră că propunerea legislativă avansată de ministrul de Externe, Teodor Baconschi, legată de instituirea dreptului de vot prin corespondenţă, valabil pentru românii care domiciliază în afara graniţelor ţării, drept una modernă, care se aplică deja în alte state, dar şi uşor de monitorizat, atât de către opoziţie, cât şi de către presă.

 

 

 |
17 Jul 2011
1289
de Călin BOSTAN

* După centralizarea mai multor sondaje de opinie, USL Buzău este pe locul al treilea pe ţară

Buzăul a căzut un loc în clasamentul judeţelor în care Uniunea Social-Liberală ar putea obţine rezultate foarte bune la alegerile locale din vara anului viitor, conform sondajelor de opinie pe care alianţa socialistă le-a comandat în vederea stabilirii candidaturilor comune la primăriile municipiilor reşedinţă de judeţ şi la consiliile judeţene.

 |
17 Jul 2011
1577
de Călin BOSTAN

”Primarii P.S.D. vor candida din partea Partidului Orbilor cu Ochii Strâmbi”

* Declară senatorul democrat-liberal Viorel Constantinescu

Senatorul democrat-liberal de Buzău Viorel Constantinescu este convins că Uniunea Social-Liberală nu reprezintă o construcţie politică de lungă durată, el previzionând spargerea acestei alianţe, dintre Partidul Social Democrat şi Partidul Naţional Liberal,  chiar înaintea alegerilor locale.

 |
16 Jul 2011
1534
de Călin BOSTAN

Fostul preşedinte al organizaţiei judeţene a Partidului Democrat, ex-deputatul Petre Partal, prezent la seminar în calitate de investitor în domeniul agroturismului, şi-a început alocuţiunea cu un sfat pentru preşedintele Consiliului Judeţean: “Nu încercaţi să purtaţi un război cu presa, domnule preşedinte, că e pierdut de la început. Ascultaţi de unul care face politică cu mult dinaintea dumneavoatră!”.

 |
16 Jul 2011
1962
de Călin BOSTAN

Preşedintele Consiliului Judeţean, Victor  Mocanu, a adresat, vineri, la seminarul de închidere a proiectului cu finanţare europeană ”Modernizarea infrastructurii de acces la zonele turistice cu potenţial demonstrat ale judeţului Buzău”, mulţumiri Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului pentru sprijinul acordat instituţiei pe care o conduce pe parcursul implementării proiectului ”Drumul Vinului”, dar a şi ţinut să treacă în revistă o parte dintre problemele care au făcut din acesta un subiect de presă controversat.

 |
16 Jul 2011
1569
de

* Atât primul gospodar, cât şi fostul poliţist riscă puşcăria, primul aflându-se deja de câteva zile în arest

a jumătatea acestei săptămâni, procurorii au finalizat ancheta în cazul de  trafic de influenţă în care au fost implicaţi primarul comunei Glodeanu Siliştea şi şeful postului de poliţie din localitate, ambii fiind trimişi în judecată, primarul aflându-se în arest preventiv, iar poliţistul în libertate.

 |
14 Jul 2011
2900
de Călin BOSTAN

Consiliul Judeţean organizează, în această dimineaţă, seminarul de închidere a Proiectului ”Modernizarea infrastructurii de acces la zonele turistice cu potenţial demonstrat ale judeţului Buzău”, proiect realizat cu finanţare nerambursabilă a Uniunii Europene, prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa Prioritară 2

 

 

 |
14 Jul 2011
1505
de Călin BOSTAN

Organizaţia judeţeană a Partidului Social Democrat a intrat în silenzio stampa, anunţând oficial că, pentru cel puţin două săptămâni, nu se vor mai organiza întâlniri cu presa. Aceasta, după ce principalul partener – şi, în ultima lună, adversar la nominalizarea candidatului comun pentru şefia Consiliului Judeţean – din cadrul U.S.L., Partidul Naţional Liberal, a adoptat o atitudine asemănătoare pe întreaga durată a derulării celor două sondaje de opinie, care la Buzău au avut de răspuns la o singură întrebare: Mocanu sau Bîgiu?

 |
14 Jul 2011
1648
de Călin BOSTAN

Instituţia Prefectului aşteaptă, în momentul de faţă, motivarea hotărârii pronunţate de instanţa de Contencios Administrativ a Tribunalului Buzău, care a decis, în urmă cu mai bine de o săptămână, că hotărârea Consiliului Judeţean, de organizare a unui referendum local privind posibila desfiinţare a judeţului, este legală.

 |
13 Jul 2011
1598
de Călin BOSTAN

     Preşedintele executiv al organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat, deputatul Marian Ghiveciu, a explicat, în cadrul unei conferinţe de presă, de ce, în sesiunea parlamentară ce s-a încheiat la sfârşitul lunii trecute, Camera Deputaţilor a reuşit să adopte doar trei legi: ”Doar două proiecte legislative au trecut, au devenit legi.

 |
11 Jul 2011
2133
de Călin BOSTAN

Premierul îl ameninţă pe Victor Mocanu cu penalu’

* Ca şi pe toţi cei care vor fi găsiţi cu nereguli în derularea programelor cu finanţare europeană

Premierul Emil Boc a repus pe tapet, luni, pe parcursul unei întâlniri cu oameni de afaceri prahoveni, problema sistării, de către Comisia Europeană, a plăţilor pentru Programul Operaţional Regional, Axa 2...

 

 |
11 Jul 2011
1760
de Călin BOSTAN

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, a confirmat rezultatele sondajelor Uniunii Social Liberale, care arată că U.S.L. are, în prezent, un scor de peste 60 la sută la nivelul ţării. Liderul liberal a precizat că rezultatele sondajelor U.S.L. sunt unele cât se poate de plauzibile.

 

 |
11 Jul 2011
1832
de Călin BOSTAN

     64 la sută dintre buzoieni susţin că nivelul lor de trai s-a înrăutăţit, în timp ce 30 la sută spun că situaţia localităţii în care trăiesc este mai proastă faţă de cea de la ultimele alegeri locale, reiese dintr-un sondaj de opinie comandat de organizaţia judeţeană a Partidului Social Democrat şi realizat, la nivelul judeţului, în luna iunie.

 |
10 Jul 2011
1216

Stiri Agerpres

CANNES 2017 Rusul Andrei Zviaguintsev, laureat al premului juriului pentru 'Loveless'
Duminica, Mai 28, 2017 21:05 PM

Regizorul rus Andrei Zviaguintsev, în vârstă de 53 de ani, a primit duminică premiului Juriului la cea de-a 70-a ediții a Festivalului de la Cannes pentru filmul său 'Loveless' ('Faute d'Amour'), care face portretul unei societăți ruse brutale și dezumanizate.

Grindeanu, de Ziua Românilor de Pretutindeni: Îi salut pe toți cei pentru care,deși sunt departe,România rămâne 'acasă'
Duminica, Mai 28, 2017 21:05 PM

Premierul Sorin Grindeanu le transmite salutul său românilor din afara granițelor, într-un mesaj adresat acestora cu ocazia Zilei Românilor de Pretutindeni, și îi asigură că atât el, cât și Guvernul pe care-l conduce vor face tot ce se poate pentru ca "România să fie țara în care copiii voștri să-și dorească să trăiască și să muncească".

CANNES 2017 Zviagintsev și Kruger urcările scările cu puțin înainte de începerea galei de închidere a festivalului
Duminica, Mai 28, 2017 20:59 PM

Campillo, Zviagintsev, Phoenix și Kruger au urcat scările cu câteva minute înainte de începerea ceremoniei de închidere a celei de-a 70-a ediții a Festivalului de la Cannes, un bun augur care lasă să se întrevadă posibile recompense în palmaresul actualei ediții, relatează duminică AFP.

Turcia: Președintele Erdogan aniversează cucerirea Constantinopolului
Duminica, Mai 28, 2017 20:51 PM

Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a marcat duminică 564 de ani de la cucerirea Constantinopolului de către sultanul otoman Mahomed al II-lea Cuceriritorul, transmite agenția Anadolu.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
28 May, 16:57 Normal!
Ionescu a comentat pentru articolul Emoții și lacrimi la festivitatea de absolvire a Colegiului Hasdeu:
Daca au avut copiii aceeasi medie generala, ce era sa le faca? Doar nu il depunctau pe unul din ei.Nu e nimic ilegal.
28 May, 16:48 Acest spectacol cu incursiune psihologică a fost foarte bine gândit de regizor. Toate personajele au fost speciale,au dus cu toții o luptă grea cu caracterele acestui spectacol,s-au transpus cu brio,ireproșabil.I-am aplaudat cum nu am facut-o niciodată. A
Ana-Maria a comentat pentru articolul Oferte avantajoase la bilete pentru spectacolele de teatru ale studenților de la UNATC:
Felicitări!!!
28 May, 16:20 daca exista mandat special
nu conteaza a comentat pentru articolul Ședința de Consiliu Local și „defecțiunea”: vineri, social-democratul Florescu:
Contract de mandat, contract în baza căruia o persoană numită mandatar se obligă să îndeplinească un act ori să efectueze o activitate pe seama unei alte persoane de la care a primit însărcinarea, numită mandant. Mandatul poate fi special, pentru un anumit act sau o anumită categorie de acte, ori general, când se referă la toate actele folositoare mandantului. Detalii: http://legeaz.net/dictionar-juridic/contract-de-mandat
Google PageRank Checker